Runescape Tricks/Community

juli 15, 2008

RuneScape HD nu voor iedereen!

Filed under: Uncategorized — rsnieuws @ 2:52 pm

NB: Als er in een van de updates over “ik” of “wij” wordt gesproken, wordt hier Jagex mee bedoeld. Deze updates zijn vertaald van RuneScape.com

Originele tekst

 

Als je een gratis speler bent, hebben we groots nieuws voor je: RuneScape HD is nu voor iedereen! De testperiode is voorbij en daarom kunnen gratis spelers en members nu het RuneScape met het nieuwe uiterlijk bekijken. Niet alleen dat, maar gratis spelers en members kunnen hun tanden op een paar nieuwe dingen zetten, zoals de update aan de bank, voorwerpen uitlenen en veranderingen aan Lumbridge. Die staan aan de onderkant van dit nieuwsbericht.

Let erop dat de fullscreenmodus van RuneScape HD nog NIET beschikbaar is voor gratis spelers. Dat is alleen voor members. We zoeken naar een manier om een fullscreenmodus voor gratis spelers te maken waar advertenties in staan, maar tot nu toe kan iedereen van de grafische verbeteringen van RuneScape HD genieten en kan iedereen ze verkennen.

Om meer over RuneScape in high detail te lezen, kun je dit bericht lezen.

Als je problemen hebt met het draaien van RuneScape HD of meer technische informatie wil weten over deze update, kun je de veelgestelde vragen over RuneScape HD hier lezen. Je kunt ook het subforum technische ondersteuning voor verschillende onderwerpen die je kunnen helpen, lezen.

We willen je ook bedanken voor de grote aantallen opmerkingen, complimenten en kritiek die we de laatste paar weken hebben gekregen. Het is dankzij jullie dat er een hoop kleine grafische foutjes zijn opgelost, waarvan er een aantal vandaag in het spel zijn opgelost.

Het betekent niet dat we vanaf nu jullie kritiek negeren, verre van dat zelfs. We verwelkomen opbouwend kritiek om RuneScape HD blijven te verbeteren en het zo mooi mogelijk te maken.

De updates van deze week:

Naast dat RuneScape HD nu voor iedereen is, hebben we een aantal updates gedaan waar gratis spelers en members voordeel van zullen hebben:

Ten eerste is er onze update aan de bank, die naast andere veranderingen tabbladen en een zoekfunctie brengt, om je bank in te richten. Je kun tot 8 nieuwe tabbladen maken om je bank op te ruimen.

Het uitlenen van voorwerpen is het volgende punt. Het is een systeem om je vrienden te helpen! Je kunt een aantal handige voorwerpen uitlenen, waaronder veel van het beste armour en de beste wapens uit RuneScape.

We zijn teruggegaan naar de tekentafel en hebben de tutorial volledig vernieuwd: van het maken van je poppetje tot je eerste verkenningen van RuneScape. Waarom maak je niet een nieuw poppetje om het te bekijken?

In ruil voor het voltooien van taken, kun je een kleine, maar directe betaling van verschillende mensen krijgen door de geldverdienupdate in Lumbridge. Als je je arm voelt, zullen de mensen in Lumbridge in ruil voor hard werk ervoor zorgen dat je weer bij kas komt.

Tot slot is er deze week de eerste Achievement Diary voor gratis spelers. Ga naar Explorer Jack om de Lumbridge and Draynor Achievement Diary te beginnen.

P.S: Pfoe! dat noem ik nog eens ‘snel posten’!

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: