Runescape Tricks/Community

juli 29, 2008

Item Lending Update

Filed under: Runescape — rsnieuws @ 12:09 pm

NB: Als er in een van de updates over “ik” of “wij” wordt gesproken, wordt hier Jagex mee bedoeld. Deze updates zijn vertaald van RuneScape.com

Originele tekst

De afgelopen paar weken, hebben veel spelers het Leen systeem gebruikt om voorwerpen uit te lenen voor geld of spullen. Dat is niet werkelijk wat wij met het systeem wilde bereiken toen we het ontwierpen; het was bedoeld een eenvoudige manier voor spelers te zijn om nogmaals voorwerpen met hun vrienden te delen. Omdat sommige spelers zo slim schijnen te zijn om hun waardevolle spullen te verhuren, echter, hebben wij het systeem aangepast om het hen veilig te laten doen.

In plaats van je voorwerpen ‘usen’ op de lenende speler, zal je een handelsverzoek naar ze moeten zenden. Dit zal het handelsscherm openen, waar je op een voorwerp kunt klikken met de rechtermuisknop en kan kiezen om het uit te lenen.

Eens je het voorwerp hebt aangeboden als lening, zal het voor beide spelers zichtbaar zijn in het laatste handelsscherm, binnen de ‘Loan box’. Een knop zal onderaan het voorwerp verschijnen, dat je toestaat om de duur van de lening te kiezen. Je handels-partner kan dan aanbieden om je te betalen of je een ander voorwerp in ruil daarvoor te lenen. Natuurlijk, kun je nog steeds aanbieden om een voorwerp uit te lenen zonder er iets voor terug te krijgen.

Het lenen van een voorwerp beïnvloedt je handelsgrenzen niet als je in ruil daarvoor leent of een voorwerp voor niets ontvangt. Je handelsgrenzen zullen worden beïnvloed, echter, als iets in ruil voor het geleende voorwerp wordt aangeboden.

Herriner je: Als je een voorwerp leent ‘until logout’, zou de eigenaar van het voorwerp kunnen uitloggen of het voorwerp kunnen terug nemen op ELK moment, je zal dus voorzichtig moeten zijn met het betalen voor dit soort diensten.

Ander nieuws…

We zijn opnieuw bezig geweest, het repareren van een aantal grafische of minder belangrijke fouten die je misschien hebt gezien. Lees voor enkelen van de merkbaardere veranderingen die inbegrepen zijn in deze update verder.
Er zijn een paar toevoegingen en wijzigingen gedaan aan de bank deze week; het meest in het bijzonder, wij hebben de ‘Withdraw All-But-1’ optie toegevoegd, zodat je de plaatshoudende voorwerpen gemakkelijk kan laten staan. De bank haar scrollbalk snelheid is ook verhoogd, zodat je je voorwerpen sneller kan krijgen.

Voor een lichtjes verschillende berichtgeving, kun je je uitgeleende voorwerpen nu ook van de wandelende bankiers terug krijgen die je kan vinden buiten minigames als Fist of Guthix of Bounty Hunter.

Spelers kunnen nu ook de Summoning skillcape meenemen in Bounty Hunter. Het schijnt dat de recentste skillcape niet was toegelaten, zo komt het dat Bounty Hunter is aangepast om het dat wel te te doen.

Als je speelt in HD fullscreen, zal je nu een optie hebben om de chatbox te verbergen. De tabladen er onder zullen nogsteeds gaan knipperen als er een bericht wordt gestuurd door een vriend of als iemand met je wilt handelen etc, je zal dus niets missen!

P.S: Spirit of summer en Quest guide (deze komt iets later dan verwacht) komt zo!
Advertenties

1 reactie »

  1. Spirit of summer en Quest Guide (deze komt iets later dan verwacht) komt zo!

    Reactie door rsnieuws — juli 29, 2008 @ 12:10 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: