Runescape Tricks/Community

september 6, 2008

Distractions and Diversions / quests p2p

Filed under: Uncategorized — rsnieuws @ 6:58 am

Mischien een beetje laat, maar dat kwam omdat ik op kamp was!

~~

Als je skills traint of door RuneScape loopt, kun je misschien eens letten op vreemde dingen. Dat is vanwege de Distractions and Diversions, een nieuw type spel binnen RuneScape, die willekeurig opduiken en je een vreemde ervaring bezorgen. We denken dat je het leuk vindt om op deze manieren te trainen, omdat ze leuk en nuttig zijn…

Balthazar Beauregard’s Big Top Bonanza

Het circus biedt meer dan vermaak: je kunt er een ster door worden. Beklim het touw en laat je Agility zien, test je aanleg met Ranged of blaas met Magic dingen op! Elke week krijg je de kans om op te treden en grootse beloningen te verdienen.

Praat met de Ticket Vendor om het circus in te gaan. Hij reist tussen twaalf steden in RuneScape. Houd bij waar die is!

Het is alleen voor members. Je krijgt xp en kostuums van je optreden.

Penguin Hide and Seek

Wat is zwart, wit en verborgen tussen de blaadjes? Een pinguïn die doet alsof hij een struik is! Het lijkt vreemd, maar het is zo. Tien pinguïns zijn incognito en infiltreren RuneScape. Het is jouw missie, als je die aanneemt (en waarom zou je dat niet?), om deze ondeugende vogels op te sporen en ze aan Larry in de dierentuin van Ardougne te melden. Hij beloont je met xp of geld. Hoe meer pinguïns je vindt, hoe groter je beloning.

Je moet je ogen open houden. De tien pinguïns veranderen elke zeven dagen van plaats en hebben de neiging om weg te lopen. Spoor ze op om je beloning te vinden.

Praat met Larry in de dierentuin van Ardougne om Penguin Hide and Seek te starten. Daarna moet je RuneScape doorzoeken op deze geniepige vogels.

Je krijgt elke zeven dagen geld of xp!

Shooting Star:

De sterren vallen uit de hemel, gevuld met buit! Mijn de meteoriet en je zult maximaal 200 stukjes sterrenstof krijgen. Werk jezelf tot het midden van de ster en je zult de sterrenkabouter ontmoeten, die je beloont aan de hand hoeveel sterrenstof je hebt gekregen.

Kijk echter uit: er zit een gat van twee uur tussen elke vallende ster. Je moet dus je voordeel doen van de ster als je ze ziet. Om een idee te krijgen van wanneer en waar ze in slaan, kun je de telescoop van je huis gebruiken, maar ze zullen nog steeds moeilijk te vinden zijn. De sterren zijn groot en je hakt er langzaam doorheen. Het is het beste als verschillende mensen tegelijk de ster weghakken. Roep je vrienden bijeen om sneller bij het middelpunt te komen…

Sterren kunnen overal vallen! Gebruik je telescoop in je huis om te zien waar de landplaats van de volgende ster is. Het is alleen voor members. De verschillende lagen hebben verschillende mining levels nodig. De buitenste laag is het moeilijkst. De sterren hebben een willekeurige grootte.

De beloningen bestaan uit runes, geld, gold ore en een tijdelijke bonus voor Mining, waardoor je meer ore uit de stenen krijgt waar je van hakt. De persoon die de ster het eerst ziet, krijgt extra mining xp. Je kunt elke dag worden beloond.

Nog iets…

De limieten van veel voorwerpen die vaak op de Grand Exchange worden verhandeld, zijn verhoogd, zodat je een groter aantal van dat voorwerp in een keer kunt kopen. Dit geldt onder andere voor bogen, vergiftigde daggers, verschillende voorwerpen van dragonhide, teleporteertabletten uit huizen, pyre logs, bones, fruit en meer!

Verschillende zoekwoorden gaven op de kaart in het spel geen resultaat. Als jullie allemaal naar de plaats van Fishing Guild hengelen, zul je zien dat het probleem is opgelost!*

De werelden 60 en 61 zijn aangewezen als ‘Great Orb Project’-werelden. We weten dat het spel veel werd gespeeld in werelden als 1, 2, 6 en 9, maar dat zijn handelswerelden en zijn bijna altijd vol. Daarom hebben we 60 en 61 aangewezen, zodat je altijd in kunt loggen en je bij andere mensen kunt aansluiten.

Extra

*In het Engels is deze zin een woordgrap. Helaas is het lastig om dat in de Nederlandse vertaling te laten zien.

Quests P2P

Ik ben begonnen met het maken van de questguide’s van P2P (members).

en de questguide’s van F2P(free players) zijn allemaal af.

Advertenties

1 reactie »

  1. ik wil heel veel geld hebben

    Reactie door 10tobi11 — november 19, 2008 @ 1:39 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: