Runescape Tricks/Community

september 10, 2008

Update aan clan wars.

Filed under: Uncategorized — rsnieuws @ 11:26 am

De clan wars guide is ook veranderd op deze site! kom kijken!

De populaire wildernisminigame Clan Wars heeft deze een grote update ondergaan.

Als je de volgende keer een speler uitdaagt voor een clan war, zul je een hoop nieuwe opties zien die beter aanpassen bij jouw vechtsmaak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of spelers terug moeten keren als ze dood zijn gegaan, hoe lang het gevecht mag duren, hoeveel mensen je moet doden voor de overwinning en welke combatstijlen tijdens het gevecht zijn toegestaan.

Je kunt ook instellen dat een gevecht eindigt als een van de teams is teruggebracht tot vijf overlevenden. Hierdoor voorkom je dat je op hyperactieve fanatiekelingen moet jagen die niet stilstaan. Als je wilt dat je echt boet voor je falen, kun je ook nog instellen dat spelers hun voorwerpen verliezen als ze dood gaan.

Er is ook een nieuwe selectie arena’s, die allemaal een ander landschap hebben. Je hebt dus meer keuze uit waar je wilt vechten. Wil je obstakels die magische of rangedaanvallen blokkeren of wil je dat niet? Wil je een leeg gebied zonder obstakels? De originele arena blijkt natuurlijk beschikbaar, hoewel sommige delen van de arena niet meer multicombat zijn.

Voor de avonturier die wat meer uitdaging zoekt, zijn er ook arena’s waarin ieder voor zich vecht. Doe gewoon mee, alleen of met vrienden en bereid je voor op een gevecht met iedereen die je tegenkomt. Er zijn geen vechtristricties in deze arena’s. Je hebt dus vrij spel om plezier te maken!

Calladin, de bewaker van Clan Wars, heeft ook iets nieuws te bieden. Hij kan een vriend of vijand als omroeper instellen. Als je in de Clan Wars Arena bent, zal elk bericht die je van die speler ontvangt, naar je speelscherm worden gekopieerd, zodat je hun berichten gemakkelijker in de chaos van het gevecht kunt zien.

Zet je favoriete opties dus aan en bereid je voor om te vechten, strijder!

Ander nieuws..
Herbloristen zullen blij zijn te horen dat Bob Barter, de herbprijzenexpert op de Grand Exchange, een nieuwe service aanbiedt. Als je het hem vriendelijk vraagt, doorzoekt hij je inventory om je potions met een 3-dosis, 2-dosis of 1-dosis om te zetten naar een vial met 4 doses. Hij kan zelfs met barbarian potions en calquat kegs omgaan.

Als je een chisel op een groot blok graniet doet, zul je het in kleinere stukjes kunnen slijpen, zodat je het met Summoning kunt gebruiken.

Er is een handige rechtermuisknopoptie gekomen bij de ghost disciples van de Ectofuntus, zodat spelers hun tokens zelfs kunnen ophalen als ze geen Amulet of Ghostspeak bij zich hebben

Een van de skeletal wyverns had combat 158 in plaats van 140, ook al was die helemaal niet sterker dan de andere wyverns van level 140. Zijn level is aangepast naar 140. Dit heeft geen invloed op zijn sterkte.

Eniola, de bankier van het Ourania Altar, verwacht vanaf nu betaling als spelers hem willen gebruiken om voorwerpen van de Grand Exchange op te halen.

Het grafische team is druk bezig geweest om een hoop bugs te repareren, zoals:

 • De battle hood van Fist of Guthix was in de inventory van spelers groen in plaats van paars. De normale kleur is hersteld.
 • Door de grafische update van dit jaar hadden de computers van een aantal spelers moeite met het renderen van bepaalde gebieden van de wereld, waardoor het spel langzaam werd. We hebben een aantal cosmetische veranderingen aangebracht, zodat het probleem wordt verminderd.
 • Als een vrouwelijk poppetje een Verac’s helm droeg, was de verhouding van hun hoofd tegenover de rest van het lichaam buiten proporties.
 • De bug lantern, die wordt gebruikt bij het doden van harpie bug swarms, werd in combinatie met verschillende soorten beenbepantsering verkeerd weergegeven
 • Als een highman maks met een cavalier hat was gecombineerd, werd die vaak te hoog boven het hoofd van de drager geplaatst
 • Spelers die de nieuwe ringmaster hat droegen, zagen dat hun uitspraken vreemd boven hun hoofd stuiterden
 • De helm van het Drill Demon random event zorgde ervoor dat spelers hun haren verloren als ze de helm afdeden
 • Crab shell gauntlets veranderden de kleur van de armbeschermers van spelers!
 • Als een speler een undead chicken wilde dragen tijdens Animal Magnetism (en wie zou dat niet willen?), zag die soms dat de kip een stukje van zijn hand af werd weergegeven.
 • De banier van Zamorak, die je in de workshop van een huis kunt maken, zorgde ervoor dat het hoofd van spelers uitrekte.
 • De Bandos tassets hingen te veel op de voorkant, wat tot fouten leidde.
 • Het Amulet of Catspeak was bij vrouwen niet goed
 • Snakeskin vambraces zorgden ervoor dat armen van spelers op de vreemdste manieren bewogen
 • De Saradomin, Zamorak en Guthix coifs van de Treasure Trails, hadden een probleempje waardoor het hoofd van spelers doorzichtig werden.

1 reactie »

 1. Toen ik dood ging veranderde me haar.. een tutjes haarlook

  Reactie door Luussgeluk — september 10, 2008 @ 2:29 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: