Runescape Tricks/Community

oktober 29, 2008

Halloween evenement en quest

Filed under: Runescape — rsnieuws @ 6:33 pm

Maggie, een reizende heks, is naar het zuiden van Asgarnia gekomen om de vakantiefestiviteiten mee te maken, maar ze zit in de penarie. Ze heeft een betoverde bezem nodig om haar drankje af te maken, maar haar koe is verkouden en kan niet alleen worden gelaten. In Swept Away moet je voor Maggie een paar heksen uit de omgeving opzoeken en een aantal puzzels op de weg ernaartoe oplossen.

Als je toch in de buurt bent, kun je net zo goed meedoen aan de vakantiefestiviteiten, zoals “vriend of vijand” roepen in Draynor, Rimmington en Port Sarim. De dorpjes staan helemaal in het teken van Halloween en de dorpelingen hebben snoepjes voor iedereen die passend is gekleed. Als je nog mooie kleren nodig hebt, moet je met Maggie praten: ze zoekt iemand die namens haar snoep kan ophalen.

Je kunt Swept Away starten door met Maggie te praten. Ze is ten zuiden van Falador of ten oosten van de Crafting guild. De quest is twee weken lang voor iedereen speelbaar. Daarna zal de quest alleen voor members worden. De Halloween-decoraties en het “vriend-of-vijand”-geroep zal ook alleen tijdens dezelfde periode zijn. Elk snoepje in je bank en je inventory zal na Halloween verdwijnen.

Mod Ingrid
Medewerker aan de updates in RuneScape

Praat ten zuiden van Falador met Maggie om Swept Away of de Halloween-gebeurtenis te starten. Je hebt niets nodig.

Nog iets…

Er is een groot aantal geluidseffecten en veranderingen aan de geluidseffecten gedaan, zoals aan capes en de emoties van skill capes.

De animaties van mensen zijn uitgebreid veranderd om te voorkomen dat het lijkt dat spelers vooruit glijden. Je zult ook zien dat er minder voorwerpen, zoals armour en capes, aan elkaar plakken als je emoties of speciale dingen doet.

Als je een beest van Summoning wegstuurt, kun je nu met de rechtermuisknop op de “Dismiss”-knop drukken. Daardoor hoef je niet op bevestigen te drukken en zal het wegsturen van je monster tijdens het vechten sneller gaan.

Je kunt nu op een groter gedeelte van fairy rings klikken. Vroeger was het redelijk klein en best moeilijk om op te klikken. We hebben dat gebied vergroot, zodat je sneller kunt reizen.

Het is nu gemakkelijker om voorwerpen aan je compostbak toe te voegen. Als je nu één voorwerp in de bak doet, zal je poppetje de rest toevoegen. Dat bespaart je klikken.

Metarialus en Blandebir, de knullen die bij de brouwvaten in Keldagrim en Port Phasmatys staan, zullen nu alle potten in je inventory met gist vullen in plaats van één pot tegelijk. Als je een bierglas op een vat vers gebrouwen bier doet, zal je poppetje nu ook alle glazen vullen zonder dat je hoeft te klikken. Er is ook een nieuwe waterbron bij de brouwerij in Port Phasmatys geïnstalleerd.

De combat levels in Bounty Hunter zijn ook bijgewerkt om bij te zijn met de laatste updates. De eisen voor de kraters zijn nu: 3-55, 50-100 en 95+ (allemaal zonder Summoning)

De dragon dagger (p++) is nu gemakkelijker te vinden op de Grand Exchange. We hebben ook de namen van een aantal voorwerpen van adamant verandert, zodat er aan het begin addy staat. Dat is alleen bij voorwerpen met een super poison, zoals pijlen, dolken en speren.

De quickchat heeft nu een zoekfunctie zodat je sneller kunt vinden wat je wilt zeggen.

Je hoort nu ten noorden van de waterval bij de Baxtorian Falls geruis…

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: