Runescape Tricks/Community

november 6, 2008

Achter de Schermen – November / Uitslag poll (2)

Filed under: Runescape — rsnieuws @ 7:00 pm

We hebben de laatste tijd veel over updates geschreven die op vechten met verschillende spelers zijn gericht. Het ging het meest over hoe het naar de zijlijn was verbannen, totdat de PvP-werelden het weer in het middelpunt van het spel bracht. Er is echter een aspect waar we het nog niet over hebben gehad: de relatie met updates die op skills zijn gebaseerd.

Een update maken voor spelers die combat leuker vinden en voor mensen die skills leuker vinden, was een grote uitdaging voor ons. Daarom dachten we dus hard na. Het resultaat is de hoofdupdate van deze maand: “Stealing Creation”. Stealing Creation is een nieuw veilig spelletje waarin teams met elkaar samenwerken om grondstoffen in een speelgebied te krijgen. Elke keer dat je het speelt, verandert de spelwereld. Je moet je tactieken dus gevarieerd houden.

Het spel richt zich op het verzamelen van gezegende klei, waarvan wordt gedacht dat het de bouwstenen van de goden waren die ze gebruiken om werelden te scheppen. Je komt het spel binnen met niets, wat betekent dat je je skills moet gebruiken om grondstoffen te verzamelen en uitrusting te maken waarmee je het spel kunt domineren. Aan de mensen onder jullie die het maken van zwaarden net zo leuk vinden als jij het hanteren van zwaarden vindt, biedt het genoeg mogelijkheden om datgene te doen wat jij wilt doen. Welke rol spelen de pure skillers hierin? Kun jij uitrusting maken terwijl anderen je rug verdedigen? Kunnen diegenen die het vechtwerk doen vertrouwen op anderen die hem krachtig gaan maken? Je kunt ook vechten als clans, dus gevechten kunnen voor verschillende groepen spelers worden georganiseerd. Als jij dus met je clanmaten op stap wilt om je vijanden te verpletteren, kan dat.

Nu we het toch over vijanden hebben: Zamorak was ooit een sterveling, zoals wij. Door slimme manipulatie en snode plannen werd hij echter een god in Gielinor. De God Wars die volgden, brachten verwoesting en verandering. Het zou onmogelijk zijn om zoiets nu te doen, toch? Wat heb je nodig om zoiets te doen? Het verzamelen van belangrijke kunstvoorwerpen en intelligente geesten om ze te onderzoeken zou een goed begin zijn… maar dat trekt vast de aandacht, toch?

Dat is waar de quest van november over gaat. Specialisten en bezorgde hoogwaardigheidsbekleders komen bijeen om over de herkomst van de Staff of Armadyl te praten, een oud en krachtig voorwerp uit het verre verleden van RuneScape. Het enige dat ze nog nodig hebben is een helpende avonturier om de interessante delen van het “onderzoek” te leiden. Heeft het iets te maken met de mysterieuze symbolen van dragonkins die laatst zijn gevonden, of met de geruchten over een drakensmeltoven? Terwijl Guthix al eeuwenlang ligt te slapen, ligt verraad op de loer en verschijnen er verschrikkelijke gevaren aan de horizon. In de eerste grootvaderquest ooit, met de langste, diepstgaande verhaallijn die we ooit hebben bedacht, is er een ervaren avonturier nodig om het uit te vissen.

Na die grote update komt er iets veel, veel kleiners! Tijdens de paar dagen van het laatste weekend van november, zul je zien dat er Thanksgiving-kalkoenen in de wereld rondlopen, waggelend en meestal over hun eigen zaken denkend. Schiet ze neer voor wat lekkere kalkoenenbouten of spoor de kalkoenen in vermomming op voor een speciale beloning. Je kunt in de toekomst meer kleine feestupdates verwachten.

Updates na november

De feniks

Een aantal maanden geleden vroegen we jullie om het volgende Summoning-beest te kiezen. Jullie kozen voor de fenix. Er waren geweldige discussies op het forum gaande die het idee verder meesleurden dan we in gedachten hadden. We besloten om het idee zodanig uit te breiden dat het een nieuwe “Distraction and Diversion” zou worden, zoals Shooting star en Bork, die in de Chaos Tunnels leeft. Je zult zien dat deze update, die voor het begin van volgend jaar staat, niet alleen een nieuw Summoning-beest en een herhaalbaar spelletje brengt, maar ook een quest!
 

480

Mobilising armies

Een tactisch spel waar je lang over doet, moet veel bijgeschaafd worden om het eerlijk, in evenwicht en zo leuk mogelijk te maken. Mobilising Armies, onze hoofdupdate van december, is niet anders. We hebben hard gewerkt om de hoofdscenario’s bij te schaven: conflict, siege, hoard en rescue. We zullen in de volgende Achter de Schermen meer over deze update vertellen, maar ondertussen hebben we een nieuwe screenshot voor je.

480-1

Uitslag 2e poll!

De uitslag is bekent, hier is ‘ie:

uitslag2

Een Runescape party wint! Dus dit heeft de volgende gevolgen:

Eerst komt er een Party in Runescape.

Daarna komt er een Clubpenguin party.

Het affiche voor de eerste party komt nog!

 

 

Advertenties

1 reactie »

  1. ik stop met scapesoft ik kan wel weer uit je blogroll

    Rsnieuws:
    Waarom stop je er mee?

    Reactie door sneljel — november 7, 2008 @ 7:49 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: