Runescape Tricks/Community

november 13, 2008

Stealing Creation

Filed under: Runescape — rsnieuws @ 5:40 pm

Stealing Creation

Er is een magische portaal in de wildernis verschenen. Een groep mystici hebben er een kamp rond opgeslagen. De portalen leiden naar de “oerwereld”, een onafgemaakte wereld waarin heilige klei, het bouwmateriaal van de goden, verspreid ligt. De mystici zijn op zoek naar avonturiers die het portaal in willen gaan en het klei willen ophalen. Ze geloven echter het voor hun doeleinden nodig is, dat de klei met bloedvergieten wordt gekalmeerd. Daarom zenden ze alleen vrijwilligers in twee teams het portaal in, waar ze tegen elkaar moeten vechten. Je kunt geen voorwerpen meenemen. Wanneer je aankomt, zul je zelf voorwerpen uit de heilige klei moeten maken.

Bijna elke skill uit RuneScape heeft in Stealing Creation een nut, of het nu voor het verkrijgen van heilige klei van bepaalde plaatsen, voor het maken van wapenrusting of voor het saboteren van het werk van je tegenstander is. Spelers die zich op skills richten, kunnen zich gaan met het verzamelen en verwerken van de klei bezighouden, de spelers die liever vechten kunnen de skillers verdedigen of de tegenstander irriteren. Als een speler is vermoord, zullen alle voorwerpen van heilige klei die de speler bij zich droeg, op de grond terecht komen. De winnaar kan ze dan oppakken. Spelers kunnen barrières maken om belangrijke plaatsen te verdedigen, nieuwe wezens van heilige klei oproepen en zelfs zakkenrollen.

De mystici zullen diegenen die hun goed helpen, belonen. Spelers kunnen nieuwe combat- en skillvoorwerpen krijgen, die de veranderende eigenschappen van de heilige klei ook bezitten.

Mod John A
Ontwerper van updates

Samenvatting

Praat met een van de mystici ten zuiden van de Bounty Hunter-vulkaan om Stealing Creation te starten. Er zijn geen eisen aan het spel verbonden.

Nog iets…

Het Halloween-evenement is uit het spel verwijderd. Swept Away zal in het spel blijven, maar alleen voor members. Om de quest te starten, moet je met Maggie praten. Zij heeft haar caravan naar een plaats ten westen van de Legends’ Guild verplaatst.

Het lijkt erop dat de bracelet of regeneration niet alleen de snelheid waarmee je hitpoints terugkreeg veranderde, maar ook de snelheid waarmee hitpoints weer naar normaal teruggingen als je potions of andere stimulerende middelen had gebruikt. Dat is nu gerepareerd. Een tijdelijke stimulans gaat nu met dezelfde snelheid omlaag als normaal.

We hebben een fout gerepareerd, die ervoor zorgde dat de wereldkaart niet altijd laadde.

De Fishing Trawler is om te vissen. We hebben maatregelen genomen om te voorkomen dat spelers xp jatten door andere activiteiten te doen, zoals fletching of het betoveren van voorwerpen. Dat is niet eerlijk voor andere spelers. De Trawler zal nu veel minder vaak zinken.

Verschillende hoeden veroorzaakten een kaal hoofd. Ze zijn hersteld, zodat je je haar behoudt. Er zijn ook verschillende andere grafische kleine verbeteringen doorgevoerd, zoals kleef- en toonvoorkeuren, die ervoor zorgden dat stekelig haar door hoeden kwam.

Sommige mensen waren er ook achter gekomen dat lazy purple cats van het Halloween-evenement niet meer in een wily cat veranderde als ze trainden. Dat is aangepast, zodat je kat weer gezonder kan worden.

1 reactie »

  1. Members Quest…

    Rsnieuws: Jammer genoeg wel, en trouwens.. het is een minigame, geen quest 😉

    Reactie door Scrachasniff — november 14, 2008 @ 6:49 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: