Runescape Tricks/Community

november 23, 2008

V&A, veilingen en een RuneScape 2009 kalender! / Jammer

Filed under: Runescape — rsnieuws @ 4:17 pm

Er zijn een paar kleine updates deze week. De eerste is de vraag-en-antwoord-sessie van Tom Church, de auteur van de allereerste RuneScape-roman, Betrayal in Falador. Ga naar dit onderwerp op het RuneScape forum om al je vragen te stellen. Natuurlijk moet je je aan de forumregels houden! Na twee weken zullen we Toms favoriete reacties posten.

We hebben nog een boekennieuwtje: op dit moment veilen tien weken lang elke week één ondertekende romans voor de liefdadigheid. Elk exemplaar is genummerd en ondertekend door de auteur TS Church, de maker van RuneScape Andrew Gower, kunstenaar Giuseppe Grassi, spel-ontwerper Mark Ogilvie en Jagex CEO Geoff Iddison.

Alle opbrengsten van deze veiling gaan rechtstreeks naar het IWF. Het IWF zorgt ervoor dat er zo weinig mogelijk illegale inhoud op het internet staat. Doe dus mee en doe hier een bod op dit exemplaar. Wij bedanken alle mensen die betrokken zijn geweest bij deze veiling en we feliciteren iedereen die tot nu toe een succesvol bod heeft uitgebracht. Zorg ervoor dat wat je biedt echt is. Het is namelijk een liefdadigheidsveiling. We willen zoveel mogelijk geld en kennis verzamelen voor zo’n grote zaak.

Tot slot, maar zeker niet het allerminste wat we gaan vertellen, we hebben zojuist de eerste officiële RuneScape-kalender in de winkel van Jagex uitgebracht! Deze kalender van 2009 bevat een aantal bekende gezichten uit Gielinor, evenals nooit van te voren geziene kunst. Koop jouw examplaar vandaag nog door hier te klikken. Houd je ogen goed open als het om de winkel van Jagex gaat. in de komende twee weken hebben we namelijk een aantal fantastische aanbiedingen gepland voor de kerstperiode. We gaan zelfs kleding in drakenthema uitbrengen…

Extra

Betrayal in Falador: Verraad in Falador
IWF: De internetbekijkstichting (The Internet Watch Foundation)
V&A: Vragen en antwoorden

Jammer!

Echt jammer deze keer. Nee, het gaat niet over de bezoekers. Ik moest mijn huiswerk maken en dus kon ik niet op de CP party komen. Helaas, maar ik moet het weer verzetten. 😕

Dus, hier is het affiche nogmaals: 😀

affiche8

Ik hoop dat jullie nog een keer willen komen, en dat ik kan komen. :mrgreen:

1 reactie »

  1. Wat een geluk had ik! Ik was je party helemaal vergeten!

    Reactie door Toan Vu — november 24, 2008 @ 6:05 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: