Runescape Tricks/Community

december 9, 2008

Nieuwe kapsels / Achievement Diary in de Fremmennik-provincie / Falador achievement diary

Filed under: Runescape — rsnieuws @ 4:58 pm

Nieuwe kapsels

Is jouw haar ook zo platjes? Ben je die eeuwige wilde stekels zat? Nou, waarom probeer je niet een van de nieuwe kapsels?

Het is waar: we hebben 24 nieuwe kapsels gemaakt waarmee je je poppetje kunt versieren. Ga naar de kapper in Falador en probeer de nieuwe stijlen uit. Een paar zijn geïnspireerd op Ak-Haranu, de vreemde krijger op de pier van Port Phasmatys.

De kapper wil er zeker van zijn dat je het beste krijgt en daarom zijn alle kapsels gratis. Niets houd je nog tegen om hem te bezoeken en iets nieuws te proberen! Je kunt de kapper ten noordwesten van het kasteel van de White Knights vinden.

Mod Nancy
Ontwikkelaar van RuneScape

Samenvatting

 • 12 nieuwe kapsels voor vrouwen
 • 8 nieuwe kapsels voor mannen
 • 4 nieuwe soorten gezichtsbeharing voor mannen
 • Gratis knippen bij de kapper in Falador

Achievement Diary in de Fremmennik-provincie

Reis naar het koude noordwesten voor een nieuwe ronde uitdagingen, nu de Fremmenik-landerijen en eilanden laten zien wat ze te bieden hebben. Het maakt niet uit of je wat avonturen wilt beleven, je skills scherp wilt houden of slechts een paar plaatselijke beesten wilt doden. Er is genoeg te doen.

Het is waar als ze zeggen dat de Fremenniks wel van een uitdaging houden. Iedereen die hun Achievement Diary wil doen, ziet waar de Fremenniks zoal van houden. Je zult jezelf te midden van de dagganoths vinden, kyatts, Lunar-magiërs en mithril dragons, om nog maar te zijgen over het gebruik van de barre gereedschappen die de barbaren over de eeuwen heen hebben geperfectioneerd.

Bewijs jezelf tegenover Chieftain Brundt en zijn leerlingen en je zult meer uit Rellekka kunnen halen. Maak indruk op Advisor Ghrim en je waardering in Miscellania zal naar ongekende hoogte stijgen. Vergeet ook niet dat antieke lampen naar je lonken om verlichting te brengen.

Mod Hew
Ontwikkelaar van RuneScape

Samenvatting

Praat met de council workman op de brug ten zuiden van Rellekka, Yrsa in Rellekka of Advisor Ghrim in Miscellania om de Achievement Diary van de Fremennik-provincie te starten.

 

Falador Achievement Diary

 

De stad Falador is, als bruisende hoofdstad van Asgarnia, vol met avonturen. Van het kasteel van de White Knights tot aan de kades van Port Sarim en zo zuidelijk als het dropje aan de kust, Rimmington, zal de Achievement Diary van Falador je aan het werk zetten om kastelen te beklimmen, elementaire tovenaars te genezen en tegen skeletal wyverns te vechten.

De taken lopen uiteen van zeer simpel tot zo moeilijk dat je er dol van wordt. Voer de chinchompa van de kapper, Ridgeley, besteel een van de hulpeloze bewakers van de stad en maak een lading air runes op weg naar je beloning.

Met al die taken heeft Wyson vast wat tuiniersgeheimen voor je. Je kunt zelfs een nieuwe gereedschapskist krijgen om je te beschermen tijdens reizen die verder gaan.

Mod Trick
Ontwikkelaar van RuneScape

Samenvatting
Praat met Redbeard Frank in Port Sarim, de Chemist in Rimmington of de Squire in het kasteel van de White Knights om de Achievement Diary van Falador te starten.

 

Veel nieuws vandaag, nu nog die achievement diary’s doen! 😉

Fswe1:
Falador de hoofdstad? Ik dacht altijd Lumbridge! Of nee; Barbarian Village! XD Eigenlijk heb ik er nooit over nagedacht… En over Redbeard Frank… druk baasje! Een quest én AD… Maar ik ben wel iets belangrijks vergeten… de namen van de questguides die ik heb gemaakt! 😛

Rsnieuws:

Bedankt! Falador is niet de hoofdstad van RuneScape, maar van Asgarnia. Dat is een deel van RuneScape.

Advertenties

4 reacties »

 1. P²P Achievement Diary… Puh! XD Ik heb trouwens de post ‘Fswe1’s questguides’ en tikje bewerkt, kijk maar!

  Rsnieuws: En ik heb je questguide gepubliceerd. 😉

  Reactie door Scrachasniff — december 9, 2008 @ 5:16 pm

 2. Owkee! Wie gaat me uitleggen wat een Achievement Diary is?

  Reactie door Ijzige vogel — december 10, 2008 @ 11:31 am

 3. Ík snao het wel ongeveer denk ik, maar… Hoe start je de ad van Lumbridge?

  Reactie door Ijzige vogel — december 10, 2008 @ 11:39 am

 4. Praat met een vent in een huisje naast Lum. Castle. Je herkent hem aan een groen sterretje. En nog iets: ik bedóélde ook Asgarnia! Is Canifis hoofdstad van Morytania? Of is dan veel te klein?

  Reactie door Scrachasniff — december 10, 2008 @ 12:11 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: