Runescape Tricks/Community

januari 2, 2009

Achter de Schermen – 2009

Filed under: Runescape — rsnieuws @ 6:44 pm

it is het eerste bericht van 2009 en je zult je vast afvragen wat de komende twaalf maanden RuneScape zullen brengen. Vorig jaar kwamen er PvP-werelden, RuneScape High Detail, Summoning, de eerste grootmeesterquest, vechtminigames en Distractions and Diversions. Wat kunnen we doen om 2008 aan te vullen?

Nou, we hebben de volgende uitdaging: 2009 is ons officiële updatejaar! Wat betekent dat? Het betekent dat we in 2009 wat er al in het spel is zullen oppoetsen en bijwerken en dat we daarnaast ook nog nieuwe dingen zullen toevoegen. Bijvoorbeeld:

    Het toevoegen van kleine dingen die een groot verschil maken, zoals een pijl die aangeeft waar je op de wereldkaart bent, en het verwijderen van alle irritante kleine dingetjes in het spel. Het zijn dingen waarvan het niet leuk is om aan te werken en over te praten, maar het is wel zeer lonend.

  • Het bijwerken van oude quests en updates en het gebruiken van alle dingen die we aan de motor van het spel hebben toegevoegd sinds we het uitbrachten. We werken ook oude clue scrolls bij. “Kijk ten westen van de berg” was goed toen er een berg was, maar nu niet meer.
  • Door menu’s intuïtiever, gebruiksvriendelijker en flexibeler te maken
  • Daarna zullen we naar alle verlaten en nauwelijks gebruikte gebieden en functies in het spel kijken en ze nieuw leven inblazen.

Natuurlijk willen we niet alleen dingen verbeteren, maar ook nieuwe updates doen. Om dat te bereiken gaan we terug naar ongeveer vier updates per maand, die zullen wisselen tussen iets nieuws en een verbetering.

We worstelen ons ook door het forum, peilen meningen van onze spelersgroepen en nodigen iedereen op het hoofdkantoor uit om hun mening te laten horen over wat ze graag in RuneScape verbeterd willen zien. Als iemand die vaak speelt, heb je vast iets wat je altijd al in het spel hebt willen hebben om je RuneScape-tijd nog leuker te maken. Het zou al op de lijst kunnen staan, maar waarom vertel je het niet nog eens om er zeker van te zijn? We bekijken de forums, vertel dus wat je wilt zien. We kunnen niet beloven dat we alles doen, maar we zullen bepaalde trends in de gaten houden en ze in onze plannen verwerken. Je hoort nog van ons.

Nou, aan het einde van mijn eerste nieuwsbericht wil ik jullie bedanken voor jullie steun in 2008 en ik kijk er dan ook naar uit om jullie in 2009 allemaal in Gielinor terug te zien.

Vrolijk nieuwjaar!

Mod Vince
Hoofd van RuneScape

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: