Runescape Tricks/Community

januari 14, 2009

Verhoging van uitlogtijd

Filed under: Runescape — rsnieuws @ 2:34 pm

Met deze update starten we officieel met het RuneScape-vernieuwjaar! Vandaag zijn er drie veranderingen aan verschillende onderdelen van het spel gedaan.

De eerste verandering is dat de tijd waarna je automatisch wordt uitgelogd van 90 seconden naar 5 minuten is verhoogd. Dat betekent dat je nu niet meer vanzelf uitlogt voordat deze periode is verstreken. Dat is handig als je het forum of de Knowledge Base wilt bekijken tijdens het trainen van je combat of als je houtjes aan het hakken bent. Er is één uitzondering op deze regel. Als je de verbinding met RuneScape verliest, word je automatisch na 30 seconden uitgelogd, zoals al dat het geval was. Dat is 60 seconden als je de verbinding verbreekt tijdens gevechten. Zorg er wel voor dat je uitkijkt voor random events en andere spelers die met je willen praten.

De tweede verandering is een verandering aan de chatfilter. We hebben een aantal woorden van de lijst met geblokkeerde woorden verwijderd, zodat je beter in het spel kunt praten. Er is nog een hoop werk te doen, maar je kunt er van uitgaan dat we ons werk op dit gebied de rest van dit jaar voort zullen zetten. Wees wel aardig als je tegen andere spelers praat: we letten nog steeds op mensen die niet volgens de regels spelen.

Door de derde verandering is er voor mensen die bij de Grand Exchange willen landen, een alternatieve locatie van teleporteerspreuk naar Varrock. Als je de gemakkelijke taken uit de Achievement Diary van Varrock hebt gedaan, heb je nu de mogelijkheid om naar de zuidelijke ingang van de Grand Exchange te teleporteren. Het enige wat je moet doen is je teleporteerplaats bij Rat Burghis (als je de gemakkelijke taken hebt gedaan), Reldo (als je de gemiddelde taken hebt gedaan) of met Vannaka (als je de moeilijke taken hebt gedaan) veranderen. Dit heeft ook invloed op teleporteertabletten en portalen in je huis. Natuurlijk kun je altijd je teleporteerplaats naar de standaardplaats op het marktplein terugzetten.

We willen iedereen die hun ideeën over verdere verbeteringen op het forum hebben geplaatst, bedanken. Zoals we al zeiden, hebben we veel ideeën, maar neem niet aan dat jouw idee al op ons lijstje staat. Plaats hem op het forum. We lezen graag wat je te vertellen hebt.

Voor een volledige lijst van de veranderingen kun je het bericht “Patch Notes” op in het subforum “Recent Updates” lezen.

Mod Fetzki
Leider van het updatesteam van RuneScape

Nog iets…

Je zult nu ook een ei bij de Distraction and Diversion Phoenix Lair kunnen tegenkomen als je nog geen 72 Summoning hebt. Als je het benodigde level nog niet hebt, probeer je het ei zoals normaal uit te broeden. Dat lukt niet, waardoor je het ei meeneemt. Wanneer je wel 72 Summoning hebt gehaald, kun je het ei uitbroeden en het dier dat je tijdens het evenement hebt “gekozen” krijgen.

Er is een verandering gedaan, zodat dragon daggers en de vergiftigde versies nu via CoinShare naar geld worden omgezet.

De axes en pickaxes van Stealing Creation hebben nu het juiste benodigde level, 40 in plaats van 41. De combatstats van deze wapens is ook iets verlaagd, zodat ze in één lijn staan met andere, vergelijkbare voorwerpen.

Naar aanleiding van suggesties van spelers zal de tijd waarna je uit wordt gelogd bij updates voor de meeste updates verhoogd worden naar tien minuten. Tussen drie en tien minuten voor het updateproces kun je nog normaal inloggen, maar als de update binnen drie minuten wordt gedaan, kun je niet meer inloggen totdat de update is voltooid.

Advertenties

6 reacties »

 1. maar ik wil wel graag zo’n voorpagina ik weet dat ik naar lezen moet en daar ben ik en wat moet ik nu veranderen?

  wil alstjeblieft even antwoorden?

  Rsnieuws: Je moet dan een vinkje aanklikken met “een statische pagina”.

  Reactie door sneljel — januari 14, 2009 @ 4:32 pm

 2. En In Pyre Need?

  Reactie door Scrachasniff — januari 15, 2009 @ 6:45 am

 3. Heb je een mail adress?
  Ik wil wat graag iets naar je toe mailen, !!

  Rsnieuws: Rsnieuwswordpress@live.nl

  Reactie door fenriir — januari 16, 2009 @ 8:40 pm

 4. Kennith’s Concerns – en dus ook The Slug Menace – is af! Yay! Er moet nog een 4e quest komen…

  Rsnieuws: Mooi! Jij doet de quests echt heel snel vindt ik.

  Reactie door Scrachasniff — januari 18, 2009 @ 6:31 pm

 5. Ik heb een vraag! Wat is het volgende holiday event dat eraan komt? 🙂

  Rsnieuws: De Easter event (pasen).

  Reactie door Ijzige vogel — januari 19, 2009 @ 1:32 pm

 6. Ah. En nog een vraag… waarom staat mijn vorige vraag er twee keer? 🙂

  Rsnieuws: Geen idee.

  Reactie door Ijzige vogel — januari 19, 2009 @ 1:33 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: