Runescape Tricks/Community

januari 21, 2009

Seers’ Village achievement diary

Filed under: Runescape — rsnieuws @ 5:58 am

Hoe ver kun jij in de toekomst kijken? De profeten voorzien bergen flax en avonturiers die vissen, koken en hout haken in hun stadje. Er zijn nog veel meer uitdagingen in de achievement diary van Seers’ Village. Ben jij rechtgeschapen genoeg om de Piety prayer te gebruiken? Pak je axe, knife en kijk wat er voor jou te halen valt.

Verken het gebied en ontdek dingen die je voorheen nog niet had gezien. Deze achievement diary houdt je in het gebied van van Catherby tot de Ranged guild en zo noordelijk als de coal trucks en Sinclair mansion bezig. Je zult ontdekken waarom het een van de populairste gebieden in memberswerelden is.

Als je de seers met je kennis over het gebied tevreden hebt gesteld, zul je handige dingen krijgen: Geoffrey zal iets van zijn glorieuze… ehm flax geven en maple trees zullen een aantal geheimen prijsgeven om je een klein beetje wijzer te maken. Je zult ook nieuwe tintelingen in je vingers ontdekken als je het spinnewiel gebruikt.

Mod Maz
Ontwerper van RuneScape
Koningin van de eekhoorns

Samenvatting

Praat met een seer in Seers’ Village, Stankers bij de coal trucks of Sir Kay in Camelot om de Seers’ Village Achievement Diary te starten.

Nog iets…

Je kunt nu met je rechtermuisknop op privéberichten die je eerder hebt gestuurd, klikken om nog een bericht naar dat persoon te sturen. Dat geldt als split chat aan of uit staat.

De alchemiewaardes van de crystal bow en schild zijn verlaagd. We raden je aan om het menu “items kept on death” te bekijken als je met één van deze voorwerpen in PvP-werelden of gevaarlijke gebieden gaat, voor het geval dat je niet voor verrassingen komt te staan als je dood gaat.

De vertragingen bij het gebruik van de slayer ring, combat bracelet en skills necklace zijn verwijderd.

 

Er komen binnenkort ook Achievement Diary guides op de site, blijf checken voor de nieuwste updates!

1 reactie »

  1. VET!

    Reactie door Scrachasniff — januari 22, 2009 @ 6:24 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: