Runescape Tricks/Community

maart 18, 2009

Alle updates van 18-03-2009

Filed under: Runescape — rsnieuws @ 6:41 am

De alle eerste update is de ‘route finding update’. Heb jij er ook last van dat je eerst een paar vlakken terug loopt voordat je naar de plaats loopt die je hebt aangeklikt? Dan ben je er nu vanaf.

Update aan de routeplanner

In de update van deze week hebben we een erg veel gevraagde verbetering bij het routeplannen aan het spel toegevoegd. Dit zal de speelbaarheid in trage situaties verbeteren.

Het is erg lang zo geweest (nou ja, eigenlijk voor altijd) dat je nadat je ergens had geklikt, eerst een paar stappen in de verkeerde richting rende voordat je naar de goede plaats liep. Er is veel gevraagd of dit gerepareerd kon worden. Het klinkt misschien simpel, maar het was erg moeilijk en daarom hebben we het lang niet op kunnen lossen, tot op dit moment.

Om het probleem op te lossen, moesten we de routeplanner op de servers bijwerken, zodat de route altijd de goede plaats uitrekende. Voordat we dat echter konden doen, moesten we alle servers upgraden om er voor te zorgen dat ze genoeg rekenkracht hadden om dit uit te rekenen! We hebben deze investering eindelijk gedaan en we kunnen nu eindelijk de routeplanner bijwerken.

We denken dat dit een goed voorbeeld is van een kleine verandering die een grote invloed heeft op de spelbelevenis.

Mod Michael
Ontwerper van de game engine

“Op het einde van The Land Of The Goblins verdwijnt Zanik voorgoed, die quest ga ik nooit doen!” zeggen ze. Nou.. die quest kan je gerust doen. Want in The Chosen Commander komt je grote held weer terug!

The Chosen Commander

Al sinds Dorgesh-Kaan contact heeft gezocht met de oppervlakte, heeft de cave goblin Zanik geholpen om de stad tegen Sigmunds schurkachtige plannen te beschermen. Nu is Zanik verdwenen, is haar lot en verblijfplaats onbekend en is Dorgesh-Kaan kwetsbaarder dan ooit.

Captain Undak van de Dorgeshuun-bewaking is verantwoordelijk voor de veiligheid van stad en hij heeft jouw hulp nodig om een mogelijke aanval van de HAM te onderzoeken, maar dat is slechts het begin van jouw avontuur. Het mysterie van de verdwijning van Zanik zal worden opgelost en de waarheid achter een oude voorspelling van de goblins zal worden onthuld, omdat de gebeurtenissen zich richting de realisatie van Zaniks lot voltrekken. Jouw avontuur zal tot de ontdekking van een nieuw Agility-parcours, tot meer kennis over de geschiedenis van de Dorgeshuun leiden en de geheime plannen van de Big High War God onthullen.

De Chosen Commander is het afsluitende deel in de questserie die met The Lost Tribe is begonnen. Ik heb er de laatste paar jaar erg veel plezier aan beleefd om aan deze verhaallijn te werken en ik heb als afsluiting geprobeerd om deze quest díe elementen te geven waarvan ik denk dat ze het beste uit de vorige quests waren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Mod John A
Ontwikkelaar van RuneScape

Samenvatting

Praat met Captain Undak in Dorgesh-Kaan om The Chosen Commander te starten.

Je hebt 46 Agility, 46 Strength en 46 Thieving nodig om de quest te starten. Je moet ook Land of the Goblins hebben gedaan en verschillende vijanden van level 125 kunnen doden.

Als je opnieuw wilt weten wat er al in deze serie is gebeurt, kun je de quest starten en het QuestHelp-systeem bekijken. Daar vind je een volledige samenvatting van de vorige quests, van The Lost Tribe tot Land of the Goblins.

We hebben een nieuw artikel in de Knowledge Base gezet als aanvulling op deze quest. Het heet History of the Goblins en is te vinden onder de sectie Miscellaneous guides van de Knowledge Base. We zetten ook een ontwikkelaarsbericht die terugkijkt op de questserie op het forum. Je kunt die in het forum Recent Updates zien. Als je de goblin quests leuk vond, kun je ook het nieuwste verhaal in de Lores and Histories-sectie lezen, The Chasm of Lights.

Nog iets…

Om het einde van de Dorgeshuun-serie te markeren, hebben we een trui met capuchon en rits in de winkel van Jagex gezet. Het is een gelimiteerde editie van 2000 stuks, dus klik hier om er een te bestellen!

Als je nu ingelogd bent in RuneScape en van de pagina weg wilt, moet je nu op een knop klikken in een scherm die vraagt of je echt weg wilt gaan. Hierdoor zul je niet meer per ongeluk de verbinding met je speelscherm verliezen.

We hebben ook een aantal veranderingen aan de party room doorgevoerd om handelaars met het echte leven tegen te gaan. Nu kun je alleen nog dropparty’s in de werelden 131 en 152 houden. Ten tweede moet je altijd je bank-PIN (als je die hebt) invullen voordat je spullen in de kist kunt doen. Het spijt ons dat we dit moeten doen, maar we kunnen de handelaars met het echte leven ons feestje niet laten verpesten.

We hebben een wave-teller die bij het begin van elke ronde in de TzHaar fight caves verschijnt, toegevoegd. Nu weet je beter waar je bent.

De mannelijke ogres zijn vernieuwd en verbeterd om ze in overeenstemming met de laatst-bijgewerkte vrouwelijke ogres te brengen. Ze lijken nu gevaarlijker en sterker dan ooit, maar wees niet bang: het zijn nog steeds de slimsten niet!

Spelers zullen nu geen hogere droppotentiaal in PvP-werelden krijgen als ze de basic strike spells herhaaldelijk uitspreken.

We hebben de kans dat je random events krijgt wanneer je wierook in je huis verbrandt of wanneer je in de bouwmodus bent, verminderd. We hebben ook de kans dat je random events in de Chaos Tunnels en het agilityparcours van Dorgesh-Kaan krijgt, verminderd.

Emailregistratie bij nieuwe accounts is nu optioneel, maar we adviseren je nog steeds om je e-mailadres in te vullen als je je wilt registreren, zodat we je kunnen helpen om je wachtwoord terug te krijgen.

8 reacties »

 1. hey bart kom je ook op rs?

  Rsnieuws: Ik ben er al. 😀

  Reactie door jiiipppoooo127 — maart 18, 2009 @ 1:23 pm

 2. mn comment is hieronder:P

  comment door …

  Rsnieuws: Ik heb het moeten verwijderen, want anders kan ik je reactie niet goedkeuren. :mrgreen:

  Reactie door Jippo127 — maart 18, 2009 @ 1:25 pm

 3. Ik hoef nog 6 levels Herblore tot Land of the Goblins. En een level Agility voor The Chosen Commander. Hoewel, dit is wel een beetje vage quest. Ik dacht dat Zanik je beste vriendin was?

  Reactie door Scrachasniff — maart 21, 2009 @ 6:07 am

 4. kan je in 1 dag 4,7 mill hitpoint xp hebben?
  Ik vind het raar en denk dat er een nieuwe glitch is.

  Reactie door haagenees3 — maart 21, 2009 @ 2:57 pm

  • Ik haat dat soort mensen. Hitpoints train 3x zo langzaam als de andere combat skills.

   Reactie door Scrachasniff — maart 22, 2009 @ 7:02 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: