Runescape Tricks/Community

mei 29, 2009

Uitslag van de peiling voor de gegarandeerde update

Filed under: Runescape — rsnieuws @ 2:20 pm

Het verlaten café in East Ardougne moest met hulp van jullie suggesties weer tot leven worden gebracht. Een aantal weken geleden stuurden een heleboel mensen hun ideeën voor de namen van het café en de personages die het café gaan bevolken op en bedachten welk eten en welk drinken het café moest gaan serveren. De beste ideeën werden uitgezocht en in vijf thema’s gestopt. Twee weken geleden plaatsten we de peiling voor een gegarandeerde update online: geef een café een naam. Meer dan 70.000 mensen brachten hun stemmen uit op de ideeën die jullie in het spel wilden. We zijn er blij met dit antwoord van de RuneScape-gemeenschap.

De peiling is nu gesloten. We kunnen nu zeggen dat de winnende optie “The Poison Arrow” is. Meer informatie is hieronder te lezen.

  • Voorgestelde naam: The Poison Arrow
  • Voorgestelde personages:
    -Barvrouw Marion leidde vroeger een kudde vrolijke bandieten, maar nu is ze blij dat ze achter de bar mag staan en haar vele boogschiettrofeeën kan oppoetsen terwijl ze dorstige reizigers van drinken voorziet.
    -Geoff zit bij het dartbord en maakt pijlen, die hij test door ze naar het bord te gooien. Hij wilde ooit bij de Ranged Guild komen, maar zakte voor zijn toelatingstest door per ongeluk een eekhoorntje uit de boom te schieten en hem te verwonden.
    -Sparky, het verwonde been van de eekhoorn, is nooit meer de oude geworden, maar Geoff heeft hem beloofd dat hij voor hem zal zorgen. Hij gaf hem een van zijn peilen om hem als kruk te gebruiken
  • Voorgestelde drank: ranger’s ade – goudkleurig en door de plaatselijke honing iets zoeter gemaakt. Het is echt de moeite waard
  • Voorgestelde snack: kebab op een spies: gegrild vlees en groente, die op een pijl zijn vastgespiest.

Verwacht The Poison Arrow de komende maanden in het spel!

We vonden het erg leuk om jullie bij het spel te betrekken. Daarom zal er binnen twee weken een nieuwe peiling komen. Het doel van de peiling zal zijn om een nieuw slayerwezen een naam te geven. Ga naar “Suggestions – Monster and NPC” op het forum om te weten te komen. Het onderwerp om het wezen een naam te geven (quick find code 79-80-957-58851629) bevat meer informatie over het wezen en zelfs wat plaatjes om je te inspireren. We hopen dat we een hoop fantasierijke ideeën binnen zullen krijgen!

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: