Runescape Tricks/Community

Crafting Guild

De crafting guild is de guild voor de crafters van level 40 of hoger. Je moet ook een Brown Apron aan hebben om binnen te komen, je zult anders worden tegengehouden door een Master Crafter van de Guild. Brown Aprons zijn te koop in het klerenwinkeltje aan het marktplein van Varrock.

Deze guild ligt ten zuidenwesten van Falador. Je kunt er als je member bent sneller komen door de tunnel onder de muur ten zuiden van de westbank te nemen, anders moet je omlopen via de oostbank.

Eenmaal aangekomen zie je een gebouw, een weiland met koeien en een gebied met stenen voor Mining. Bij de koeien kan iedereen komen: daar is geen bepaald level of apron voor nodig.

plattegrond1

Het gebouw is eigenlijk de echte guild. In het westen zie je een pottery oven voor de klei die je gemaakt hebt, in het oosten kun je je klei omvormen in potten en dergelijke. Er liggen verschillende gereedschappen op de tafeltjes. Bij de Master Crafters die er rond lopen, kun je om advies vragen. Als je level 99 Crafting bent, kun je de crafting skillcape bij deze mensen kopen voor 99.000 gp.

Je kunt ook weer naar buiten, naar de stenen in het oosten. Hier zijn 6 stenen met klei, 6 met zilver en 7 met goud.

hakken

Op de eerste verdieping is een tanner en twee spinnenwielen waar je wol kunt spinnen. Ten noorden van de Crafting Guild lopen een aantal schapen en op de eerste verdieping ligt een schaar, daarom kun je hier goed balletjes met wol maken.

eerste-verdieping

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: