Runescape Tricks/Community

Nature Spirit

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met Drezel in de gang van de Temple Salve naar Morytania, de monnik van Priest in Peril aan wie je pure essence moest geven.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet Priest in Peril en The Restless Ghost hebben voltooid. Je hebt ook 18 Crafting nodig. Je moet drie level 30 monsters doden. Laad je prayer op voordat je met de quest begint (doe dit bij de Prayer Guild van de Edgeville Monastery (30 Prayer nodig). Als je dat altaar gebruikt staat er bijv. 45/43 of 59/57.)

Benodigde spullen: Amulet of ghostspeak. Je hebt ook een silver sickle nodig. Die kun je krijgen door een silver bar in een furnace met een sickle mould, die voor 10 gp te koop zijn in de craftingwinkel van Al Kharid, om te smelten tot een silver sickle.

 

Praat met Drezel in de passage tussen Varrock en Canifis. Vraag hem of er nog iets te doen valt. Hij geeft je een nieuwe quest en wat taarten, die je aan een zekere Filliman Tarlock moet geven. Loop naar buiten en ga vervolgens naar het zuiden, totdat je ghouls bij een hek ziet. Dicht bij de ghouls loopt de man Ulizius. Praat met hem, dan kan je door de poort. Ga door de poort en loop zo ver mogelijk naar het zuidwesten tot je een eilandje met een kapotte brug zet. Spring naar de overkant van de brug, zodat je op het eilandje komt.

Probeer de grot op het eiland binnen te gaan. Je wordt tegengehouden door Filliman die komt koekeloeren wie buiten staat. Vraag hem alles wat je kan. Je hebt hiervoor je Amulet of Ghostspeak nodig, anders zul je niet veel begrijpen van wat hij allemaal zegt. Pak de washing bowl van de tafel naast de grot. Daar onder ligt een spiegel die je ook moet nemen. Gebruik de spiegel op Filliman.

Doe “Search Grotto Tree” en je vindt een boek. Geef het boek aan Filliman en vraag hem wat z’n plan is en hoe je kan helpen. Nu krijg je een Druidic Spell. Ga weer naar Drezel en vraag hem of hij je kan “blessen”. Ga nu weer door de poort bij Ulizius. Dicht bij de poort liggen Rotten Logs. Sta erbij en lees de Druidic Spell voor. Nu komen er paddenstoelen op, pluk ze.

Ga terug naar het eilandje van Filliman. Daar zie je drie stenen liggen op de grond. Gebruik die paddenstoel (Mort Myre Fungi) op de steen die het meest in het westen ligt.

De steen “zuigt” je paddenstoel op. Praat weer met Filliman en vraag “Could i have another bloom scroll please?” Nu krijg je een nieuwe scroll. Gebruik de scroll op de steen die het meest in het oosten ligt, ook deze steen “zuigt” de scroll op. Sta op de steen in het midden en praat vervolgens weer met Filliman. Zeg “I think I’ve solved the puzzle!” tegen hem. Hij roept nu een soort kracht op.

Wandel nu zijn grotje binnen en doorzoek de grot. Nu komt Filliman weer eens kijken, praat met hem. Hij verandert in een Nature Spirit. Nu heb je een silver sickle nodig. Hierboven staat hoe je die moet maken. Geef de Sickle naar Filliman.

Praat met hem en hij zegent je sickle, zodat je nu een silver sickle (b) hebt. Hij geeft je ook een leeg potje die je moet vullen. Ga buiten de grot en zoek een Rotting Log. Klik met de rechtermuisknop op je sickle en kies voor “Cast Bloom Silver Sickle (b)”. Doe dit drie keer. Pluk elke keer de paddenstoelen en takjes die verschijnen. Druk nu op “Fill Druid Pouch”. Nu moet je drie Ghasts verslaan. Gebruik de Druid Pouch op een Ghast en hij komt tevoorschijn. Val ze aan tot je er 3 vermoord hebt. Meld dit aan Filliman en ontvang je beloning.

Beloning: 3.000 Crafting, 2.000 Defence en 2.000 Hitpoints xp.

Quest Points: 2

7 reacties »

 1. Ik ga deze ook eens proberen.

  Rsnieuws: Succes!

  Reactie door Scrachasniff — december 6, 2008 @ 1:09 pm

 2. Moet je voor de springen geen Agility nodig hebben? En zijn Ghouls gevaarlijk?

  Rsnieuws: Meestal wel, soms niet.

  Reactie door Scrachasniff — december 11, 2008 @ 6:43 am

 3. Wat is een Ghast en wat moet je nu eigenlijk met die taarten?

  Rsnieuws: Ghast is een onzichtbaar spook, als je eten in je rugzak hebt veranderen zij het naar verrote vis.

  Reactie door Scrachasniff — december 11, 2008 @ 6:47 am

 4. Welk level zijn Ghouls? Moet ik een Cornucopua meenemen?

  Reactie door Scrachasniff — december 12, 2008 @ 6:57 am

 5. Ik heb mij silcer sicle kwijt hoe kan ik nieuwe krijgen

  Rsnieuws: Je kan hem kopen (op de grand exchange) of maken (met een silver bar). Als je hem wilt blessen moet je hetzelfde doen als dat je in de quest hebt gedaan.

  Reactie door volkan — februari 28, 2009 @ 3:46 pm

 6. ik kom nog nie tverder daarmee wat moet ik doen 😦 ?

  Reactie door mitch2192 — juni 14, 2009 @ 12:41 pm

 7. hoe?

  Reactie door mitch2192 — juni 14, 2009 @ 12:41 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: