Runescape Tricks/Community

Achievement Diary

De Achievement Diary is door Jagex in het leven geroepen om je wat meer over de verschillende gebieden in RuneScape te leren. Een persoon die in één van de gebieden waarvan een Achievement Diary beschikbaar is, staat, zal je een aantal opdrachten geven. Jij moet deze opdrachten voltooien. Zo leer je wat over het gebied en kun je nog wat handige dingen verdienen ook.

Je kunt het overzicht van de beschikbare gebieden achter een klein knopje in je Quest Journal bekijken.

menu

Je ziet nu een lijstje met gebieden. De kleuren spreken voor zich, ze zijn namelijk precies hetzelfde als voor de quests. Rood heb je nog niet gestart, met geel ben je bezig en groen heb je voltooid.

Als je op een van de gebieden klikt, zul je een lijstje met taken zien. Er staat ook bij met wie je moet praten om de Achievement Diary te starten. Er zijn taken in verschillende moeilijkheidsgraden, zoals gemakkelijke taken, gemiddelde taken en moeilijke taken.

De gemakkelijke taken zijn bijna voor iedereen te doen. Soms moet je wel een quest voltooid hebben, maar dat zullen alleen gemakkelijke quests zijn. Gemiddelde taken vereisen wat lastigere quests en wat hogere levels, maar zijn ook nog te doen. De moeilijke taken zijn echt moeilijk. Je moet er een lastige quests voor gedaan hebben en soms moet je wel eens een hoog monster doden.

Je wordt beloond als je alle taken van een bepaalde moeilijkheidsgraad hebt gedaan. Als je bijvoorbeeld alle gemakkelijke taken van Karamja voltooid hebt, krijg je gloves waarmee de winkelprijzen op Karamja lager worden.

karamja-gloves-1

Karamja

karamja-gloves-1
varrock-armour-1

Varrock

varrock-armour-1
explorers-ring-3

Lumbridge en Draynor Village

explorers-ring-3
falador-shield-3

Falador

falador-shield-3
fremennik-sea-boots-3

Fremennik-provincie

fremennik-sea-boots-3
seers-headband-3

Seers’ Village

seers-headband-31

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.