Runescape Tricks/Community

Dwarf Cannon

Deze questguide is geschreven door: Fswe1.

Beschrijving: Het is al lang oorlog tussen dwerg en kobold (goblin). Help de dwergen hun kanon te maken en misschien mag jij ook wel je eigen kanon…

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk.

Lengte: Zeer kort.

Startpunt: Ten zuid-westen van de Coal Trucks; praat met de commandant.

Alleen voor members: Ja.

Eisen: Level 20 Agility. Een Falador en/of Camelot Teleport is handig.

Benodigde spullen: Niets.

Overzichtkaartje:
dwarfscannonkaartje

Praat met de Dwarf Commander. Als eerste moet je het hek repareren. Hij geeft je zes staven die je in het hek moet doen waar het kapot is. Ga naar het hek en begin ergens; kies ‘Inspect Railing’, als je bij een kapot stuk komt moet je het repareren. Ga door tot je geen staven meer hebt (als je er eentje overhoudt moet je het hek nog een keer langs). Vraag aan de Dwarf Commander wat je nu moet doen. Hij brengt het verontrustende nieuws dat het contact met de wachttoren is weggevallen. Ga naar het zuiden en klim in de toren om het te onderzoeken. Binnen vind je Dwarf Remains (arme dwerg), breng ze naar de Dwarf Commander.
De Dwarf Commander stuurt je er op uit om de zoon van de gedode dwerg (Gilob) te zoeken. Ga naar het zuid-oosten; vlak bij de molen van Ardougne vind je de grot van de Goblins. Ga er naar binnen, loop naar de ruimte tegenover de ingang (noord-west) en doorzoek de krat die er anders uit ziet. Het kind springt er uit, bedankt je en rent terug naar de Dwarf Commander.

Ga terug naar de Dwarf Commander, hij heeft nog een klusje voor je: het kanon repareren. Hij geeft je een gereedschapskit om je te helpen. Inspect het kanon en repareer alle onderdelen – het zal een paar keer mislukken, blijf proberen totdat alles heel is. Vertel de Dwarf Commander dat je klaar bent. Wat? Klaar? Nee hoor, je moet nog wat doen. Hij weet niet hoe het kanon werkt (eh…) en stuurt je naar de Dwarven Mines om instructies op te halen.

Ga naar de ingang van de Mines (Ice Mountain) en praat met Nulodion (in het noordelijkste huis). Hij geeft je een Ammo Mould en instructies. Breng deze dingen weer terug naar de Dwarf Commander (Camelot teleport is handig) om je beloning te krijgen. Vanaf nu kan je een Dwarf Cannon kopen en gebruiken!

Beloning: 750 Crafting xp en je kunt je eigen kanon kopen en gebruiken.

Quest Points: 1

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: