Runescape Tricks/Community

Legends’ Guild

Als je in de Legends’ Guild wil komen moet je eerst de Legends’ Quest doen: de guild is onderdeel van de beloning aan het einde. De eisen van de quest zijn als volgt: Je moet Family Crest, Heroes Quest, Shilo Village, Underground Pass en Waterfall Quest hebben voltooid. Je hebt ook 52 Mining, 50 Agility, 50 Crafting, 50 Smithing, 50 Strength, 50 Thieving, 42 Prayer, 56 Magic, 50 Woodcutting en 45 Herblore nodig.

De Legends’ Guild is niet moeilijk te vinden: volg vanuit de oostelijke poort van Ardougne het pad naar het noorden. Het pad zal eindigen bij de guild. Hier staan twee guards, die laten je in het eerste deel van de guild binnen als je de quest nog niet hebt gedaan, maar wel aan de eisen voldoet. Je kunt dan met Radimus Erkle in het huisje voor de echte guild praten. Hij zal je instructies voor de quest geven. In dit huisje ligt ook een rol papyrus, die heb je nodig tijdens de Legends’ Quest.

Als je verder loopt zul je weer twee deuren zien. Hier kun je alleen in als je de quest hebt voltooid en dit is ook de echte guild, waar wat te doen valt.

plattegrond7

Binnen in de guild staat Radimus Erkle weer. Nee, het is niet zijn broer. Die staat boven. Hoe hij het dan wel doet is ons een raadsel, maar het is zo. Hij is hier druk bezig mee, dus stoor hem maar niet en ga de rest van het gebouw onderzoeken.

Je ziet ook de totempaal die dankzij jouw quest in de Legends’ Guild staat. Hier kun je je betoverde Dragonstone necklace en Dragonstone bracelet (Necklace of skills en Combat Bracelet) weer opladen als ze leeg zijn.

De ladder die naar beneden gaat gaat naar de grot onder de guild. Hier zijn Giant Bats, Pit Scorpions en Shadow Warriors te vinden. Giant Bats en Pit Scorpions zijn niet zo interrestant, maar de Shadow Warriors wel. Deze geven goede xp en kunnen de Left Half Shield van de Dragon Square Shield achterlaten als je ze dood.

shadow-warriors

Op de eerste verdieping is Fionella te zien. Zij runt een soort General Shop.

Legends Guild General Store
Plaatje Naam Prijs
swordfish Swordfish 400 gp
pie1 Apple Pie 140 gp
attack-potion Attack Potion 560 gp
steel-arrow Steel Arrows 46 gp

De tweede verdieping is vreemd, hij bestaat namelijk uit twee delen. In het oostelijke deel staat Radimus Erkle’s broer Siegfried. Hij verkoopt de befaamde Cape of Legends en de right half van de Dragon Square Shield. Koop de right half alleen als je al een left half van een monster hebt gekregen, je hebt er anders niets aan!

Legends Guild Shop of Useful Items
Plaatje Naam Prijs Beschrijving
mithril-seed Mithril Seeds 300 gp Hiermee kun je overal bloemen planten. Je kunt ze ook weer oppakken, dan kun je de bloemen dragen.
dusty-key Dusty Key 1 gp Wordt gebruikt om bij de Blue en Black Dragons, Black Demons en de Hellhounds te komen in Taverly Dungeon
maze-key Maze Key 1 gp Hiermee kun je in Melzar’s Maze bij Rimmington
shield-right-half Shield Right Half 750.000 gp Dit is de andere helft van de Dragon Square. Als je een Left Half van een monster krijgt kun je deze kopen en het schild inelkaar zetten met een hammer op een anvil (lvl 60 Smithing nodig)
cape-of-legends Cape of Legends 450 gp De befaamde cape voor iedereen die de quest heeft voltooid.

In het westelijke deel van de tweede verdieping is een bank. Dat is handig om je voorraden aan te vullen na het bevechten van de Shadow Warriors, maar ook om je ores op te zetten die je ten zuiden van de guild hebt gehakt.

Als je snel bij de Legends Guild wil komen kan dat via de Fairy rings van A Fairy Tale Part II. De code van de Fairy Ring is BLR

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: