Runescape Tricks/Community

Fishing Guild

In de Fishing Guild zijn natuurlijk veel dingen te doen op gebied van Fishing. De Fishing Guild ligt ten noorden van Ardougne, naast Hemenster. Je kunt er ook van uit Seers’ Village komen door naar het zuidwesten te lopen. Je kunt helaas niet zomaar in de Fishing Guild: je hebt officieel 68 Fishing nodig om binnen te komen, maar mensen met 65 Fishing kunnen met een Fishing potion van Herblore ook naar binnen. Als je een admiral pie hebt, kun je ook naar binnen met Fishing 63.

Dit is de kaart van de Fishing Guild:

plattegrond5

Bij de ingang liggen een harpoon, lobster pot en een big net die je kunt gebruiken om te vissen. Pak iets waarmee je de vis kan vangen die je wilt. Het is nog precies hetzelfde als buiten de Fishing guild: met een harpoon kun je tuna, swordies en sharks vangen, met een lobster pot lobsters en cod, mackerel en bass met een big net.

Rechts van de ingang staat een range om straks je vis op te koken. Je ziet er ook een ladder omhoog. Hier is het leukste deel van de guild. Als je de trap op gaat, zie je een kamertje met bijna niets. Deze ruimte heeft in RuneScape 2, de huidige versie van RuneScape geen nut meer. In RuneScape Classic kon je de ladder gebruiken om uit de Fishing Guild te komen als je een Fishing Potion had gebruikt om binnnen te komen: dan kon je niet meer door de normale deur naar buiten.

Als je op de begane grond verder gaat kom je de stijgers tegen.

stijgers

Op de stijgers kun je vissen. Er zijn twee soorten plekken te vinden. Zoals al bekend is Cage en Harpoon voor Lobsters, Swordfish en Tuna’s. Net en Harpoon geven Sharks, cod, mackerel en Bass.

Je ziet langs de stijgers ook eenden. Dit is een perfecte plaats om te trainen voor mensen met combat 3 of om melig te doen, zo is bijvoorbeeld de populaire volkssport eendenmeppen (met een ancient staff eenden doodslaan) ontstaan.

Als je van de stijgers afloopt en het andere huisje inloopt is er een Fishing Shop.

Loop de gang af en je komt in de bank, heel handig om je lobster pots in op te bergen als je ze spaart. De meeste gebruiken dit als opslagplaats voor hun vis. Het wordt ook gebruikt als een bank om voorraden aan te vullen tijdens het combat trainen, zoals op de fire gaints in de Waterfall.

2 reacties »

  1. Ja, eendenmeppen… en Cornucopia’s bemachtigen! Ik moet nog 9 levels. Ai.

    Reactie door Scrachasniff — december 24, 2008 @ 9:03 am

  2. Is het ook f2p? :O

    Rsnieuws: nee, deze staat echt (letterlijk) middenin de members area.

    Reactie door Ijzige vogel — december 24, 2008 @ 9:59 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: