Runescape Tricks/Community

Magic Guild

plattegrond3De Magic Guild ligt in het stadje Yanille. Yanille ligt ten zuiden van Ardougne, maar daarvanuit toch nog een aardig stukje lopen. Mensen met 66 Magic en hoger mogen naar binnen, anderen niet. Ze zeggen dat de kracht van de magie te groot is voor mensen onder dit level. Als je 63 magic hebt kun je natuurlijk wel een truckje gebruiken: een Wizard’s Mind Bomb (te koop in het café van Falador) helpt je tijdelijk 66 te krijgen.

Voor de ingang zul je meteen een bel zien staan. Als je hieraan rinkelt verschijnt Zavistic Rarve. Hij speelt een rol in verschillende quests en beantwoordt vragen over de guild zelf.

bel2

 Binnen zie je, op de rondlopende wizards van level 9 (hebben die wel 66 magic?) na, twee tovenaars staan: Zavistic Rarve en Wizard Distentor. Zavistic Rarve is dezelfde als die van de bel en kan dus op twee plekken tegelijk zijn.

binnen

Wizard Distentor kan je naar de Rune Essence Mine teleporteren. De afstand van Wizard Distentor naar de bank is korter dan van Aubury naar de westbank in Varrock.

In de kelder, waar je door de zuidelijke ladder naar beneden te gaan kunt komen, staat Wizard Frumscone. Hij speelt onder andere een rol in de Swan Song quest. Wizard Frumscone let op de zombies die daar zijn neergezet om Magic te trainen. Je mag ze dus gerust doden, met bijvoorbeeld Crumble Undead. De buit kun je eventueel oppakken met Telekinetic Grab.

kelder

Op de eerste verdieping zijn twee winkels: één met runes en staven, de ander met Blue Mystic. De tovenaar in gewone tovenaarskleren verkoopt de runes, de andere Mystic robes.

Er is nog een ladder omhoog op de eerste verdieping, die gaat dus vast naar de tweede verdieping. En ja hoor, hier is nog een verdieping. Hier is een tafel, met twee vials die je gratis kunt pakken. Je zult ook drie portalen in de muur zien zitten: de westelijke gaat naar de Wizard’s Tower bij Draynor Village, de zuidelijke naar de Dark Wizard’s Tower ten noorden van de Crafting Guild en de oostelijke gaat naar Sorcerer’s Tower ten zuidwesten van Catherby.

1 reactie »

  1. nou bedankt ik heb bijna 99 magic en wist de plek voor skillcape niet tnx

    Reactie door Anoniem — juni 11, 2011 @ 7:20 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: