Runescape Tricks/Community

Doric’s Quest

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met Doric in zijn huisje ver ten noordwesten van Falador.

Alleen voor members: Nee

Eisen: Geen

Benodigde spullen: 6 clay, 4 copper ores en 2 iron ores (zie beschrijving)

 

Doric vraagt zich af wat een avonturier zoals jij zijn nederige smederij zoekt. Zeg “I wanted to use your anvils”. Doric vertelt je dat zijn anvils al druk genoeg bezet zijn door hemzelf. Hij maakt pickaxes. Als jij hem wat materialen kunt geven, laat hij je gebruik maken van zijn anvils. Vertel hem dat het goed is door “Yes, I will get you the materials” te zeggen. Doric vertelt je nu wat hij nodig heeft: 6 clay om gietvormen te maken, 4 copper ore en 2 iron ore. Hij zal je er een beetje voor betalen. Als je “Where can I find those?” zegt, vertelt hij je waar je ze kunt krijgen: in de Dwarven mine. Deze mine is ten oosten van waar je nu bent.

Hak de ores of vraag of iemand anders dat voor je doet. Je kunt ze misschien ook kopen in het winkeltje in de Dwarven Mine. Deze winkel wordt gevuld door spelers die daar hun ores verkopen.

Ga met de ores terug naar Doric. Hij vraagt of je alles bij je hebt. Als je dat hebt, zeg je dat. Doric vraagt dan of je ze wil geven en zegt dat hij er wat geld voor geeft. Je mag zijn anvils gebruiken wanneer je maar wilt.

Beloning: 1.300 Mining xp. 180 gp, een bronze pickaxe en je kunt Doric’s anvil gebruiken

Quest Points: 1

2 reacties »

  1. Ik heb de stenen op de grand exchange gekocht 😛

    Reactie door Questende Quester — februari 26, 2009 @ 11:49 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Plaats een reactie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.