Runescape Tricks/Community

Devious Minds

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Bij de tempel tussen Varrock en Canifis, ten westen van de rivier Salve. Praat met de monk

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet Doric’s Quest, Troll Stronghold en Wanted! hebben voltooid. Je hebt ook 65 Smithing, 50 Fletching en 50 Runecrafting nodig.

Benodigde spullen: Mithril 2h of 2600 gp, 1 bow string en een large pouch (krijg je niet meer terug)

 

Praat met de monk, hij wil dat je een speciaal soort wapen voor hem maakt. Teleporteer naar Falador en reis naar het hutje van Doric. Als je nog geen Mitril 2h hebt kun je deze kopen in de zwaardenwinkel van Taverley voor 2600 gp. Stop je zwaard tussen de stenen in het huisje van Doric en slijp het tot een raar dun zwaard. De monnik heeft verteld dat je daar een bowstring op moet maken, dus doe wat hij zegt en zet er een bowstring op. Bewonder je zojuist gemaakte “bowsword” en breng dit naar de monnik bij de tempel.

De monnik wil nog één ding van je: er moet een orb worden gebracht naar Entrana via de Abyss. De orb breekt snel, dus de monk vertelt je om die in een large pouch te doen. Stop de orb in de pouch en ga via de Abyss en het law altar naar Entrana. Loop het altaar uit en ga naar de kerk toe. Leg hier je orb, inclusief pouch, op het prayeraltaar. Je ziet nu een filmpje waarin je pouch ontploft en waarin een stoute man met je bowsword alle monniken vermoordt. De High Priest is gelukkig nog in leven, je vertelt hem dat jij de schuldige bent. Hij vergeeft het je als je de monnik van wie je de orb hebt gekregen opspoort. Ga terug naar de tempel. Deze monnik is ook al dood. Doorzoek hem en breng hiervan verslag uit aan de High Priest van Entrana. De High Priest is geschokt. Hij vertelt je dat je verslag moet uitbrengen aan Sir Tiffy, de man die altijd op het bankje zit in het park van Falador. Praat met hem en ontvang je beloning.

Dat was moeilijk hè?

Beloning: 5.000 Fletching, 5.000 Runecrafting en 6.500 Smithing xp.

Quest Points: 1

1 reactie »

  1. Je bent eisen, spullen, startpunt enz. vergeten!

    Rsnieuws: 😳 Bedankt! Ik heb het erbij gezet.

    Reactie door Scrachasniff — december 20, 2008 @ 11:51 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: