Runescape Tricks/Community

Demon Slayer

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met Gypsy Aris in haar tent op de markt van Varrock

Alleen voor members: Nee

Eisen: Je moet een demon van level 27 verslaan

Benodigde spullen: 1 gp, een jug of emmer (tijdens de quest te krijgen), 25 normale botten

 

De gypsy vraagt je om wat geld. Geef haar 1 gp. Haar glazen bol gaat bewegen en ze gaat je een voorspelling doen. Ze ziet je een imponerend zwaard vasthouden. Dat zwaard herkent ze. Daarna wordt alles zwart. Ze vertelt dan een verhaal over de slechte demon Delrith die opnieuw is verschenen om Varrock te verwoesten, net als 150 jaar geleden. Het monster werd toen verslagen met een speciaal zwaard door de held Wally. Nu moet de demon opnieuw worden verslagen en jij bent de uitverkorene. Zeg dat Wally niet zo’n heldennaam is en vraag daarna hoe Wally de demon versloeg. Je krijgt nu een filmpje te zien. Onthoud de spreuk die in het filmpje wordt verteld. Dat kun je doen door de spreuk op te schrijven of een printscreen te maken door op de printscreenknop (rechtsboven backspace) van je toetsenbord te drukken en het plaatje in Paint te plakken. Vraag daarna waar je Silverlight, Wally’s zwaard, kunt vinden om het opnieuw te gebruiken.

Ga naar het paleis van Varrock, dat ten noorden van de tent is. Praat hier met Sir Prysin. Hij heeft het speciale zwaard Silverlight om de demon te doden. Hij heeft eerst de drie sleutels nodig om de kist waarin het zwaard ligt open te maken.

Eerste sleutel

Ga naar het noordwesten van het kasteel en klim de ladder op. Ga nog een ladder op en praat met Captain Rovin. Zeg dat er een demon de stad gaat verwoesten en het belangrijk is. Vertel ook dat je van Sir Prysin naar hem moest gaan en vraag waarom hij de sleutels aan hem heeft gegeven. Hij geeft je de sleutel.

Tweede sleutel

Hier heb je een emmer of een jug voor nodig. Ga naar de keuken van het kasteel. De keuken is in het noordoosten van het kasteel. Beklim, als je nog geen emmer hebt, de ladder en pak de bucket uit het kamertje dat je ziet. Vul hem bij de sink van de keuken en ga via de keuken het kasteel uit. Daar is een drain. Gebruik je jug of emmer met de drain, de sleutel spoelt nu naar beneden. Verlaat het kasteel langs de rechteruitgang. Hier is een manhole (staat met een ! op de kaart). Klik er op en ga naar het noordwesten van de kerker. Daar ligt de sleutel.

Derde sleutel

Hier heb je 25 normale botjes voor nodig. De derde sleutel is in het bezit van Traiborn, een tovenaar in de Wizards’ Tower ten zuiden van Draynor Village. Ga de ladder op en zoek Traiborn. Geef hem 25 botjes voor zijn ritueel en hij zal je de sleutel geven.

Ga met de sleutels naar het paleis van Varrock en praat weer met Sir Prysin. Hij opent de kist en geeft je Silverlight. Ga als je de spreuk bent vergeten nog even langs Gypsy om haar te vragen wat de spreuk was. Onthoud hem nu wel.

Loop nu naar de demon Delrith ten zuidoosten van Varrock, bij de dark wizards. Je zult een filmpje te zien krijgen waarin Delrith wordt opgeroepen. Je zult worden aangevallen door Dark Wizards. Dood ze en probeer Delrith te doden. Gebruik de spreuk met de woorden Aber, Camerinthum, Carlem, Gabindo, en Purchai in dezelfde volgorde als Wally in het filmpje van de heks deed en dood de demon. Ga nog eens langs Gypsy als je de spreuk niet meer weet. De spreuk is voor iedereen anders. ik kan je jouw spreuk niet vertellen.

Beloning: Silverlight

Quest Points: 3

3 reacties »

 1. leuke site,goed gevonden!

  Reactie door michiel — november 10, 2008 @ 4:51 pm

 2. thank you for hulp!!

  Reactie door Tom bruyneel — december 21, 2008 @ 2:41 pm

 3. Moet je de spreuk zelf typen?

  Fswe1:
  Nee, dat is nooit zo. Net als bij bijv. Merlin’s Crystal moet je uit 3 opties kiezen. Maar hier het eerste woord uit 3 opties kiezen, dan het tweede woord en dan het derde.

  Reactie door Ijzige vogel — december 22, 2008 @ 1:45 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: