Runescape Tricks/Community

Halloween 2008

Praat met Maggie. Ze is ten oosten van de Crafting Guild. Kies voor “Halloween”. Ze vertelt dat ze erg veel van snoep houdt,. haar koe heeft een koutje gevat. Nu kan ze dus niet alle deuren langs om snoep te halen. Ze vraagt of je weet hoe dat moet. Zeg dat je dat natuurlijk weet. Maggie vraagt of jij het voor haar wilt doen. Vraag wat ze wil hebben. Ze wil 6 popcorn balls, 4 chocolate drops en 5 wrapped candies.

Praat me Wendy. Ze is ergens bij Maggie in de buurt. Zeg dat je vragen hebt en vraag hoe je “trick-or-treat” doet. Je moet bewoners in Port Sarim, Rimmington en Draynor Village af en “trick-or-treat” vragen. Als ze trick zeggen, moet je ze laten schrikken. Je zult dan de “Trick”-emotie doen. Bij treat krijg je een tractatie. Vraag dan wat over de kostuums en waar je ze kunt krijgen. Ze vertelt dat er in Varrock en Falador vast wel ergens wat te koop is. Je mag van alles aandoen, zoals chef’s hat, eye patch en dergelijke. Je moet minimaal twee dingen aan hebben.

Pak dus je Halloween mask en/of wat anders leuks van de bank en ga de bewoners van Port Sarim, Rimmington en Draynor Village af voor snoep. Klik met de rechtermuisknop op ze en klik op “trick-or-treat”. Ze zullen je niets geven als je niet mooi genoeg bent. De Wise Old Man zal nooit iets geven.

 

Als je alle soorten en hoeveelheden snoep hebt waar Maggie om vroeg, moet je alles aan Maggie geven. Als je een man bent, zal ze je belonen met een warlock top, warlock cloak en een warlock robe. Vrouwen krijgen een witch top, witch skirt en witch cape. Je kunt ook de Trick-emotie blijven doen.

5 reacties »

 1. Kan ik mijzelf ombouwen tot vrouw en nog meer kleren krijgen?

  Rsnieuws: Nee, als je een jongen bent en je draagt/hebt het warlock kostuum en je wordt een meisje. Dan veranderd het warlock kostuum met je mee. Als je weer een jongen wordt veranderd het terug van witch kostuum naar warlock kostuum

  Reactie door Scrachasniff — november 1, 2008 @ 11:49 am

 2. Help, hoe kan je zo’n kostuum krijgen, voor het trick-or-treat gedeelte?

  Rsnieuws:
  Je moet alle snoepjes die maggie vraagt verzamelen, door trick-or-treat bij inwoners van Rimmington-Port Sarim en draynor village.

  Reactie door Indy — november 1, 2008 @ 6:50 pm

 3. Ja maar die inwoners zeggen steeds dat mijn outfit niet goed genoeg is.. Ik had in port-sarim wel al snoep op gehaald. Maar bij Rimmington en Draynor wilt het gewoon echt niet lukken…?

  Rsnieuws:
  Je moet 2 kledingstukken uit de klerenwinkel van varrock dragen.

  Reactie door Indy — november 2, 2008 @ 10:18 am

 4. het moet niet uit de kleren winkel zijn ik droeg iron plate en grim reaper hat

  Reactie door cesnoep1 — april 20, 2009 @ 5:26 pm

 5. waar vind ik een

  Reactie door dangirus — oktober 27, 2009 @ 10:48 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: