Runescape Tricks/Community

Garden of Tranquillity

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met Queen Ellamaria in de tuin ten oosten van Varrock Castle.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet Creature of Fenkenstrain hebben voltooid. Je hebt ook 25 Farming nodig.

Benodigde spullen: Spade, seed dibber, watering can met water, 5 emmers met compost of super compost, secateurs, Ring of Charos van Creature of Fenkenstrain, rake, 2 plant cures, 1 rune essence, hammer of een chisel, plant pot, gardening trowel, 1 marigold seed, 3 onion seeds, 3 cabbage seeds, pestle & mortar, eventueel een fly fishing rod. Varrock, Falador en Ardougne teleporteer runes zijn sterk aanbevolen. Amulet of Glory en Ectophial zijn ook heel handig, dit scheelt een hoop lopen.

 

 Queen Ellamaria geeft je een taak om te voltooien. Ze doet nogal hooghartig, dus komt er een gesprekje. Hierna geeft ze je het advies naar de Wise Old Man in Draynor te gaan voor hulp met je taak. Je moet verschillende bomen, planten en decoraties voor de nieuwe tuin voor haar echtgenoot verzamelen. Ze geeft je een boodschappenlijstje.

Ga dus naar draynor en haal de Ring of Charos van de Creature of Fenkenstrain quest van de bank. Als je deze niet meer hebt moet je hem stelen van Dr. Fenkenstrain in zijn kasteel. Ga hierna naar de Wise Old man in zijn huisje die noord van de bank ligt. Hij vertelt je een verhaal en test je door middel van een quiz.

Two goblins are fighting over the colour of their armour. What do you do?
Show them a range of colours so they can come to a compromise

A drunken dwarf offers you a kebab. What do you do?
Take his generous gift even though you have no need for it

Are you enjoying your experience of Farming?
It is absolutely, unquestionably the most intresting thing I have ever done

A dwarf asks you to put on a silly golden helmet so that you can be fired from a cannon into a wall. What do you do?
Put on the silly helmet and jump into the cannon

You meet Pkmaster0036 in the wilderness who asks who is the greatest player killer in the world. How do you answer?
You of course Pkmaster0036, no one could ever challenge your greatness!

Queen Ellamaria orders you to go on a foolish quest without any offer of reward. What do you say?
I will do whatever you ask – I just love the monarchy!

A Draynor bank guard asks you if you have seen any suspicious characters lately, because the bank has been robbed. What do you say?
If I do I will let you know

Als je alles goed beantwoord betovert de Wise Old Man je ring. Nu kun je op zaden jacht. Wat je ook doet, verwoest je zaden niet!

Delphiniumns

Hier heb je een marigold seed voor nodig. Je moet hem planten en laten groeien, dus neem daarvoor ook spullen mee. Ga naar de farming patch ten zuiden van Falador en vraag om Delphinium seeds aan Elstan. Charmeer hem met de opties en hij zegt dat hij ze ruilt voor marigolds. Laat deze groeien en geef ze. Je kunt ook ondertussen naar de volgende opdracht gaan.

Pink en Yellow Orchids

Pak 3 onion seeds en je farming spullen van de bank. Ga naar de Farming Patch bij Port Phasmatys en praat met Lyra. Vraag haar naar de orchids en charmeer haar weer. Ze wil dat je uien voor haar laat groeien, dus plant die. Zeg het haar als ze groot zijn en ontvang je beloning.

Snowdrops

Ook hier moet je weer wat laten groeien. Teleporteer naar Ardougne en haal 3 cabbage seeds. Ga naar de farming patch in het noorden van Ardougne en zoek Kragen op. Maak een praatje en weer met de charmeer opties. Hij wil dat je cabbages voor hem laat groeien, dus doe dat ook weer. Als ze groot zijn geeft hij je de snowdrop seeds.

Burthorpe Vines

Neem 2 plant cures, 1 rune essence, je pestle & mortar en een hamer of een chisel mee. Wandel naar Burthorpe en praat met Bernald in het omheinde gebied dat aan de oostkant van het café ligt. Hij vertelt je over de diseased grapevines. Bied je hulp met alle charm opties en probeer één plant cure op de vines. Dat heeft geen effect, dus praat met Bernald en vraag of hij iemand kent die een sterker middeltje heeft. Misschien heeft Alain wat. Hij is bij de Tree patch in Taverley. Gebruikt NIET de charm opties, dan wordt hij boos omdat hij je door heeft. Je moet rune essence fijn maken en dit in een plant cure doen. Hak je essence in stukken met je chisel of hamer en plet dit in je pestle & mortar. Doe dit in je cure en maak de planten beter. Je krijgt nu de Burthorpe Vine seeds.

The White Tree

Teleporteer naar Camelot en ga naar de farming patches ten noorden van Catherby. Praat met Dantaera en charmeer ook haar. Ze vertelt je over de laatste boom. Die is dood aan het gaan op de Ice Mountain. Neem je secrateurs, plant pot en watering can mee en ga naar de Ice Mountain. De boom staat bij het Orakel van de Dragon Slayer quest. Haal wat van de boom met je secrateurs en zet hem in je plant pot. Geef het water.

De White, Pink en Red Rosebushes

Ga naar de Monastery en zoek Brother Althric op. Probeer de Charm optie, hij vertelt je nu dat je de ring weg moet gooien in de put van Edgeville of moet verwoesten. Als je de ring in de put gooit, moet je hem later opvissen met een fly fishing rod, anders moet je een nieuwe halen bij Dr. Fenkenstrain. De keuze is aan jou. Gooi de ring in de put van Edgeville of verwoest hem met de “Destroy”-optie. Vertel hierna aan de broeder dat de ring weg is. Je mag nu van zijn seeds plukken. Neem wat seeds van de white, pink en red rosebushes. Vis hierna je ring uit de put of jat een nieuwe van Dr. Fenkenstrain.

De standbeelden

Ga nu naar de tuin in Varrock en plant alle bloemen in de daarvoor bestemde patches. Leeg je emmers met compost in de bloempotten. De planten hoeven geen water. Als je klaar bent moet je de standbeelden halen. De koningin geeft je een trolley als je om hulp vraagt.

Ga naar Falador en duw het standbeeld van het midden van het plein op de trolley. Je ziet nu een filmpje over twee arme bewakers. Nu kun je je trolley wegduwen naar Varrock. Zet het standbeeld in de tuin. Teut hier niet bij, anders stelen de guards je standbeeld weer.

Nu het standbeeld uit Lumbridge. Ga naar Lumbridge en jat het standbeeld op dezelfde manier. Duw het standbeeld over de brug naar Varrock en plaats het standbeeld in de tuin. Kijk of je planten volgroeid zijn en praat met Ellamaria. Haal King Roald over je te volgen met de charm opties. Als je de ring niet gebruikt kom je in een nutteloos gesprek. Bekijk het filmpje en in de beloning.

Beloning: 5.000 Farming xp. 1 Apple tree seed, 1 Acorn, 5 Guam seeds en een Super Compost Potion (4). Met de potion kun je super compost maken van een emmer of een volle compostbak. Je kunt deze potion niet zelf maken, het is dus het handigste om het op een volle compost bak te gebruiken. Dit kost evenveel drank als op een emmer. Uit een compostbak kun je 15 emmers halen, dus dat is 14 emmers meer. Je kunt ook White Tree Fruit uit de tuin plukken.

Quest Points: 2

3 reacties »

 1. Ah, dus daarom staan die rozen er in de Monastery!

  Reactie door Scrachasniff — december 8, 2008 @ 2:42 pm

 2. Deze is af.

  Reactie door Casano 123 — januari 31, 2009 @ 1:10 pm

 3. Gedaan! 🙂 141 QP. Nu ga ik Falador ad medium doen. 😀

  Rsnieuws: Gefeliciteerd!

  Reactie door Scrachasniff — februari 8, 2009 @ 5:56 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: