Runescape Tricks/Community

Black Knights’ Fortress

Door Ranged Xp234

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met Sir Amik Varze in het White Knight’s Castle in Falador (zie quest)

Alleen voor members: Nee

Eisen: Je hebt ook 13 Quest Points nodig. Je moet langs Black Knights van level 33 kunnen rennen.

Benodigde spullen: Een cabbage die niet van Draynor Manor komt (tijdens de quest te halen), een iron chainbody (Horvik of Grand Exchange) en een bronze med helm (te koop in Barbarian Village, Grand Exchange of gratis af te halen in Draynor Manor).

 

Ga naar het White Knight’s Castle in Falador. Dat is dat grote witte kasteel ten zuiden van het plein. Loop vanaf de binnenplaats naar het westelijke gedeelte van het kasteel en klim de trap op. Ga nog een trap op en zoek Sir Amik Varze. Sir Amik Varze vertelt dat ze in de problemen zitten: ze worden gedwongen grote bergen geld aan de Black Knights te geven. Als ze dit niet doen, zal de stad Falador worden aangevallen. Normaal is het niet zo’n probleem om iets aan de Black Knights te doen, maar nu zeggen de Black Knights dat ze een verschrikkelijk wapen hebben gevonden. Jij moet nu het plan van de Black Knights saboteren, omdat alle White Knights van Falador al bekend zijn bij de Black Knights.

Loop naar de Monastery die noordwestelijk van Barbarian Village ligt. Als je niet weet hoe je daar heen moet lopen, kun je hieronder op het kaartje kijken. Pluk een paar cabbages van het veld ten noorden van de Monastery als je nog geen cabbages hebt hebt. Neem er voor de zekerheid nog maar een paar extra mee, je kunt ze natuurlijk per ongeluk (of expres, als voedsel) opeten. Loop nu naar het westen, richting de Ice Mountain. Ga vlak voor het pad die naar de top van de berg gaat, naar het noorden. Je zult de vesting van de Black Knights vinden. Doe je iron chainbody en bronze med helm aan, zodat je er net als hun uitziet. Ga door de deur naar binnen.

Zoek de valse muur in het noorden, open hem en ga er door heen. Ga nu twee ladders op. Loop richting het zuiden en ga de eerstvolgende ladder af. Loop hier door de deur. Ga hier ook weer de ladder op en de andere ladder die je ziet af. Je bent nu in een kamer met een altaar. Ga hier ook uit en loop naar het balkon. Ga hier snel de ladder af. Loop door de geheime gang en luister het gesprek bij de grill in de muur af door de rechtermuisknopoptie bij de grill in de muur te gebruiken. Als je het gesprek niet af kunt luisteren, moet je even checken of je wel bij Sir Amik Varze bent geweest en de quest in je quest journal een gele kleur heeft. De mensen achter de grill moeten cabbage van Draynor Manor hebben, maar omdat jij hun plan gaat saboteren geef jij ze een cabbage die juist niet uit Draynor komt.

Ga helemaal terug naar de ingang van het kasteel. Als je erg beschadigd bent, is het handig om de monks bij de Monastery even op te zoeken. Zij zullen je gratis weer beter maken.

Ga, als je er klaar voor bent, de eetkamer met de drie Black Knights binnen. Ze vallen je aan, dus ga snel de ladder op. Loop verder en duw de muur opzij. Je ziet nu een gat, gooi daar je cabbage in. Je zult een lach horen. Je plan is geslaagd. Loop terug naar Sir Amik Varze om hem het goede nieuws te melden. Hij zal je rijkelijk belonen.

Beloning: 2.500 gp

Quest Points: 3

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: