Runescape Tricks/Community

Prince Ali Rescue

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Hassan in het paleis in Al-Kharid.

Alleen voor members: Nee

Eisen: Geen

Benodigde spullen: Geld (50 tot 500 gp), 3 balls of wool (7 als je nog geen rope hebt), een rope (koop bij Ned ten noordoosten van de bank in Draynor Village), ash, flour, bucket of water, redberries (pluk van de struiken ten zuidoosten van Varrock), 2 onions, pink skirt (klerenwinkel van Varrock), soft clay, bronze bar en 3 beers.

 

Hassan vertelt je dat Prins Ali van Al Kharid is ontvoerd door Lady Keli. Je moet de prins bevrijden. Je moet naar Osman gaan om te vragen wat je moet doen. Osman is buiten het paleis. Hij vertelt je dat je de prins als een vrouw moet verkleden en zo moet ontsnappen. Hij vertelt je ook hoe je de sleutel moet maken, om de gevangenis te kunnen openen. Daar zijn wat spullen voor nodig, dus ga naar Leela. Leela is in het oosten van Draynor Village en staat op het plaatje hiernaast afgebeeld. Ze zegt dat je met een heks moet praten. Dat is Aggie, die woont in het westen van Draynor.

 

Voor de wig (pruik) moet je wat wol hebben (knip schapen met een schaar en spin de wol op een spinnenwiel). Je hebt hiervoor 3 balen nodig. Ga dan naar Ned, de man in zeemanskleren, in zijn huisje ten noorden van de bank van Draynor Village en vraag hem of hij een wig en een rope voor je kan maken. Dat doet hij graag.

Ga nu weer naar Aggie in Draynor Village. Om je pruik geel te maken heb je een yellow dye nodig. Deze maakt Aggie voor je als je 2 uien en 5 gp aan haar geeft. Doe de yellow dye op je wig, je krijgt nu een mooie blonde pruik. Laat haar ook skinpaste maken. Hiervoor wil ze as, bloem, water en de redberries. Een rok kun je kopen in Varrock in het winkeltje aan het marktplein voor 2 gp.

Nu heb je de sleutel nodig om de gevangenis open te maken. Je hebt zachte klei (hak klei en maak het nat) en een bronze bar nodig. Ga met de spullen naar de gevangenis in het oosten van Draynor en praat met Lady Keli. Vertel haar dat ze beroemd is en vraag naar haar laatste plan. Vraag dan of ze er zeker van is dat hij niet zal ontsnappen. Ze laat ook de sleutel zien, vraag of je hem vast mag houden. Je maakt automatisch een afdruk in de klei. Breng de afdruk en bronze bar naar Osman. Hij vertelt je dat je de sleutel kunt ophalen bij Leela. Nu moet je Joe de guard uitschakelen. De andere guards zijn dom, die hebben toch niks door.

Joe houdt van zuipen, dus vertel dat hij even moet chillen en vraag wat hij koopt met de wagens. Ga terug naar Leela en vraag of het een goed idee is om Joe dronken te voeren. Dat vind ze een goed plan. Voer Joe dronken met de drie biertjes.

Doe de rope om Lady Keli en ga de cel binnen met de sleutel. De prins ontsnapt. Ga terug naar Hassan en ontvang je beloning.

Beloning: Gratis toegang tot de Al-Kharid poort en 700 gp

Quest Points: 3

1 reactie »

  1. Gaaf, bedankt! ik had deze questguide echt nodig!

    Reactie door Rangenub237 — augustus 31, 2008 @ 5:15 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: