Runescape Tricks/Community

All Fired Up

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met King Roald in het kasteel van Varrock

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet Priest in Peril hebben voltooid. Je hebt ook 43 Firemaking nodig.

Benodigde spullen: Axe, tinderbox, eventueel de rest van je inventory logs van hetzelfde type. Logs zijn ook tijdens te quest te hakken.

 

King Roald heeft een klusje voor je. Zeg dat hij je meer moet vertellen. Hij vertelt dat een paar koninkrijken een systeem met waarschuwingsvuren van de noordwestelijke grens van de wildernis tot en met de River Salve hebben opgezet. Hiermee kunnen ze elkaar waarschuwen voor invasies uit de wildernis en Morytania. Jij moet het systeem testen. Zeg dat je graag helpt. Je moet met de hoofdvuurman praten.

Neem je axe en tinderbox mee en ga naar het zuiden van de Temple Salve, de tempel tussen Varrock en Canifis. Daar is de hoofdman Blaze Sharpeye. Praat met hem. Hij vertelt dat er in totaal veertien torens zijn en waar ze voor zijn. Je moet twintig logs in een beacon zetten en de boel met een tinderbox in vuur en vlam zetten. Doe dat. Het maakt nu nog niet uit welke logs je gebruikt, maar ze moeten wel alle twintig van dezelfde soort zijn.

Praat weer met Blaze Sharpeye. Hij complimenteert je en zegt dat je er ook nog een bij de limestonemijn in het westen aan moet steken. Loop dus ongeveer 20 stappen naar het westen en ga naar het noorden. In het noordwesten is nog een waarschuwingsvuur. Steek ook die aan en praat met Squire Fyre. Ze zegt dat je terug moet naar Blaze. Doe dat. Hij vertelt je vijf logs nodig hebt om het vuur weer aan te vullen. Ook deze logs moeten weer van dezelfde soort zijn. Stop de logs erbij en praat weer met Blaze. Hij vertelt dat het nu de grootste uitdaging is om alle veertien vuren tegelijkertijd aan te hebben, zodat het hele netwerk kan worden getest. Eerst moet je terug naar King Roald.

King Roald is blij dat alles werkt en geeft je de beloning.

Beloning: 5.500 Firemaking xp. 20.000 gp en toegang tot de minigame. De minigame houdt in dat je een extra beloning krijgt als je zes, tien en veertien waarschuwingsvuren tegelijkertijd aansteekt. Bij zes krijg je een ring waardoor je 2% extra xp per log krijgt. Bij tien krijg je gloves waardoor je een firemaking bonus krijgt. Voor 14 heb je 92 Firemaking nodig. Je krijgt dan een Inferno Adze. Dat is een axe en pickaxe ineen. Om het ding als axe te gebruiken, heb je 61 Woodcutting nodig. Om het voorwerp als pickaxe te gebruiken, heb je 41 Mining nodig.

Quest Points: 1

6 reacties »

 1. Members hebben zulke vette dingen! 🙂

  Reactie door Rangenub237 — september 11, 2008 @ 4:47 pm

 2. Leuke quest! Ik heb een keer op een ander account Creature of Frankenstrain volbracht. Die was écht cool!! Je hebt trouwens bijna 2000 hits. Party…?

  Rsnieuws: Ja er komt een party! joehooee!

  Reactie door Scrachasniff — september 21, 2008 @ 6:29 am

 3. hey rsnieuws als ik member ben dan maak ik guides

  Rsnieuws:
  Oke! dan kan je een medewerker worden!

  Reactie door mickey1090 — oktober 31, 2008 @ 5:33 pm

 4. Wacht eens even… DIT IS SUPERMAKKELIJK! Ik dacht dat je voor de hele quest binnen 10 min. of zo de boel in de fik moest steken! Als ik weer member ben ga ik deze direct doen! 😀

  Reactie door Scrachasniff — december 23, 2008 @ 3:02 pm

 5. Dat van die Blue Ele’ Blouse klopt niet! Hij kost maar 800 coins.

  Reactie door Scrachasniff — december 25, 2008 @ 11:29 am

 6. KLAAR!

  Reactie door Scrachasniff — december 25, 2008 @ 11:46 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: