Runescape Tricks/Community

Mining Guild

De mining guild ligt in Falador en is daarmee ook voor de f2p spelers. Je hebt 60 mining nodig om binnen te komen, maar met een Dwarfen Stout uit het café van Falador kun je als je mining 59 hebt tijdelijk 60 worden.

De Mining Guild heeft twee ingangen: één vanuit de Dwarfen Mine (helemaal in het zuiden van deze grot) en één vanuit Falador. Vanuit Falador moet je naar de zuidkant van de oostelijke bank lopen. Hier zie je een soort plein omringt met één gebouw. In het midden van het plein staan een aantal dwergen en vier ladders naar beneden. Daar moeten wij wezen.

Dit is de plattegrond van de Mining Guild:

plattegrond2

Je ziet een heleboel coal rocks, in de hele guild zijn er 37. In het zuidoosten zijn ook nog 5 Mithril Rocks. Veel succes met hakken!

plaatje

Let op: meestal is het in de Mining Guild veel drukker dan op dit plaatje staat.

2 reacties »

  1. Ik kan hier eindelijk in!

    Reactie door Evoke Walk — maart 12, 2009 @ 8:56 am

  2. was de echte mining guild niet ergens anders? ik dacht dat je er rune ores kon mijnen en mensen word skiller da rules echt… ik heb zo’n 49m gemaakt met smithing mining fisching runecrafting ik ben nog nooit een member geweest. heb al 99firemaking had daar 8m aan uitgegeven. en dat in zo’n 1 jaar

    Reactie door beertje212 — februari 5, 2011 @ 5:26 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Plaats een reactie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.