Runescape Tricks/Community

Biohazard

Met dank aan Pietje560

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Lengte: Lang

Startpunt: Praat met Elena in het gebouw ten oosten van het huis van haar ouders in het noordwesten van East Ardougne. Het huis van haar ouders was het begin van Plague City.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet Plague city hebben voltooid.

Benodigde spullen: Wat geld (ongeveer 20 gp) of een priest gown

 

 

Elena vraagt je met Jerico te praten. Die is in zijn huis ten zuiden van de noordelijke bank. Hij zegt dat je met Omart moet gaan praten. Die is bij het zuiden van de muur naar West Ardougne.

biohazard-omart2Omart vertelt je dat je iets nodig hebt om de wachters af te leiden. Ga terug naar Jerico, maar Jerico is te druk met het voederen van zijn duiven. Hij stuurt je terug. Doe dat niet, maar zoek in de cupboard van zijn huis naar pigeon feed en pak een kooi achter zijn huis vandaan.

Ga naar de toren die dichtbij Omart is. Doe het pigeon feed op de speren bij de toren en laat de duiven vrij. Praat nu weer met Omart. Hij laat je over de muur. Ga helemaal naar het noorden, naar het huis met de mourners. Pak een rotte appel bij het westen van het huis. Ga over het hekje bij het huis van de mourners en doe “use” (NIET ETEN) de appel in de kookpot. Probeer door de deur te gaan.

De mourners vertellen je dat ze ziek zijn. Nu moet jij doktertje spelen. Je hebt eerst een dokterspak nodig. Dat vind je in het huis van Nurse Sarah zuid west van Ardougne. (ga eerst helemaal naar het zuiden en dan naar het westen). Doorzoek de grote kist en pak de gown. Doe het aan en ga terug naar de mourners. Ga in het huis naar boven. Dood daar de mourners.

Nu krijg je een sleutel. Deze sleutel verschijnt vanzelf in je inventory. Open de poort op de eerste verdieping van het huisje met de sleutel en doorzoek de kratten tot je de distillator vindt. Laat deze aan Elena zien. Ze zal je vertellen dat je een aantal chemicaliën naar de chemist in Rimmington moet brengen. Wees voorzichtig met de voorwerpen die je hebt gekregen, ze zullen breken als je teleporteert of vecht onderweg. Je kunt ze wel op de bank zetten en dan naar Rimmington lopen of naar Falador teleporteren.

biohazard-chemist2

De chemist is in het grote huis in het westen van Rimmington. Zoek hem op en praat met hem, maar vertel hem niets over de plague. Nu moet je buiten het laboratorium Chancy de liquid honey geven, Hops de sulphuric broline en Devinci de ethanea (in die volgorde!)biohazard

Ga naar Varrock en koop een priests robe uit de winkel als je die nog niet hebt. Ga naar het café de Dancing Donkey Inn in het omheinde membersgedeelte in het zuidoosten van Varrock en haal de gevulde vials terug van de mannen daar. Zorg wel dat je je plague sample op dat moment bij je hebt, anders moet je dit stuk opnieuw doen. Doe je priest kleren aan en ga naar het huisje met Guidor. Praat met hem en hij zegt je dat de Plague niet bestaat. Ga terug naar Elena en breng haar het goede nieuws. Ga naar de koning in het kasteel voor je beloning.

 

 

Beloning: 1.250 Thieving xp. Toegang tot het traingebied van de koning. Die is ten noordwesten van Ardougne. Je kunt er op ogres van level 63 trainen. Ze zitten achter een hek, waardoor ze je niet aan kunnen raken als je ze met Ranged of Magic aanvalt.

Quest Points: 3

1 reactie »

  1. 😛 {…} XD lol

    Rsnieuws:

    Reactie door Scrachasniff — januari 11, 2009 @ 1:21 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: