Runescape Tricks/Community

Witch’s House

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met de kleine jongen bij Taverley

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet monsters van level 19, 30, 42 en 53 kunnen verslaan

Benodigde spullen: Een stukje kaas en leather gloves, maar de gloves kun je ook in de quest vinden.

 

De jongen zal zeggen dat hij zijn bal kwijt is en zal vragen of je hem wilt gaan halen. Ga naar de deur van het huis naast het jongetje. Probeer hem te openen.

Jammer: de deur zit op slot. Kijk onder de potten bij de deur en je zult een sleutel vinden. Ga naar binnen. Zoek naar haar dagboek en lees het. Je moet het hele dagboek lezen, van voor naar achter, anders kom je niet verder! Als je je sleutel bent kwijtgeraakt, kun je bovenin het huis een nieuwe halen.

Als je nog geen leather gloves hebt: ga naar de kelder en doorzoek de kisten totdat je leather gloves hebt. Doe de gloves aan en maak het hek open. Zoek in de cupboard naar een magneet. Ga weer terug naar boven en ga naar het kleine halletje waar een deur naar de tuin leidt. Als je de deur wilt open maken, zegt hij dat die op slot zit en dat hij (of zij) geen sleutelgat ziet. Drop de kaas en een klein muisje zal op de kaas afkomen. Gebruik zo snel als je kan de magneet op het muisje. Heb je dat gedaan, dan gaat de deur open. De muis verdwijnt weer na 20 seconden. Als je niet snel genoeg bent, moet je weer een nieuw stuk kaas halen.

Nu je in de tuin bent, zal je in het midden een heks zien ijsberen. Zorg dat je niet gezien wordt!! Ze teleporteert je dan weer naar dat jongetje! Ga naar de fontein en doorzoek alle kanten van de fontein totdat je een sleutel vindt. Probeer dan naar het huisje te komen waar de bal ligt, maar zorg dat je niet gezien wordt! Loop de hele tijd wanneer de heks haar rug naar je omkeert en stop weer achter de heggen.

Als je bij het huisje bent, gebruik dan je sleutel op de deur. Probeer de bal te pakken. De heks haar experiment zal eruit komen en zal je aanvallen. De eerste is heel slap, maar het zal in totaal in vier monsters veranderen. Als je ze allemaal vermoord hebt, moet je de bal pakken en die naar het jongetje brengen. Je mag nog steeds niet door de heks gezien worden, dan teleport ze je naar buiten ZONDER key en bal en kan je weer opnieuw beginnen. Praat met het jongetje voor je beloning.

Beloning: 6.325 Hitpoints xp.

Quest Points: 4

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: