Runescape Tricks/Community

Wolf Whistle

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met Pikkupstix in het centrum van Taverley

Alleen voor members: Ja

Eisen: Geen

Benodigde spullen: Twee wolf bones (tijdens de quest te krijgen)

 

Praat met Pikkupstix in het huis in Taverly. Je hoort steeds een hoop knallen. Pikkupstix vertelt je iets over Summoning. De dieren die een Summoner kan oproepen, kunnen hem helpen met skills, vechten in een veldslag en tal van andere dingen. Onder in zijn huis is een obelisk die de druïden in Taverly helpt te summonen. Weer hoor je een geluid. Boven verwoest iets alles. Pikkupstix vertelt dat hij probeerde om dat ding boven weg te halen, maar dat kan hij niet. Hij heeft niet de goede Summoning Pouch niet. Hij is bang dat als hij weggaat, dat ding naar beneden komt om naar de obelisk te gaan, waar het zich vermeerdert. Hij heeft zijn assistent Stikklebrix gestuurd om te halen wat hij nodig heeft, maar die is nog niet teruggekeerd. Weer hoor je een harde knal. Je vraagt nu hoe snel het zich vermeerdert, als antwoord krijg je “als een konijn”. Hierdoor moet je lachen. Je vindt het vreemd dat hij zich zo druk maakt. Hij wordt boos en stuurt je naar boven om zelf maar te gaan kijken. Ga naar boven. Lachend roep je het beest, maar als je hem ziet, wordt je toch wel bang. Je vlucht snel weg.

Nu moet je opnieuw met Pikkupstix praten. Hij lacht jou nu uit. Hij vertelt je dat het een wolpertinger is, en een grote. Het dier zorgt voor vernietiging waar het in de buurt is. Je vraagt nu of je hem niet kan wegjagen. Hij zegt dat hij daarvoor een spirit wolf pouch nodig heeft. Wolpertingers zijn namelijk bang voor wolven. Als je er een laat zien, vluchten ze snel weg. Je vraagt of je hem de spullen voor de pouch kunt brengen. Hij denkt van niet, want hij moet dan naar de obelisk toe om de pouch en wat “howl scrolls” te maken. Dat doet hij niet, omdat hij bang is de wolpertinger dan stiekem door de deur naar buiten gaat. Hij vraagt of jij het niet wilt doen, want hij voelt iets in je waardoor je een grote meester in Summoning kan worden! Natuurlijk vraag je snel wat je nodig hebt. Het zijn twee wolf bones. Deze botjes kun je krijgen door wolven op de white wolf mountain te doden of door het lijk van Stikklebrix te doorzoeken, die je tegenkomt als je naar de top van de berg gaat.

Geef Pikkupstix de botjes en hij zal je de andere spullen geven om de pouch te maken. Dit zijn twee gold charms, wat lege pouches en 14 spirit shards. Ook zal hij je een sleutel geven om naar beneden te gaan. Je moet nu van de ene pouch een spirit wolf pouch maken. De ander heb je nodig om Howl scrolls te krijgen.

Ga voor de obelisk staan met de spullen bij je. Gebruik nu de lege pouches op de obelisk. Alles gaat nu in je pouch, zodat je twee spirit wolf pouches krijgt. De scrolls krijgen gaat op dezelfde manier: je moet een spirit pouch op de obelisk gebruiken en je zal de energie van de obelisk toelaten om het te veranderen in scrolls. Als je dit hebt, moet je weer met Pikkupstix praten. Hij zal je nu vertellen dat je de spirit wolf boven moet summonen en dan de howl scrolls moet gebruiken. Hij vertelt je ook dat de spirit wolf je normaal zal beschermen door te vechten en je vijanden zal wegjagen.

wolf-whistle

Plaatje door: Rangenub237

Ga nu naar boven en summon de spirit wolf met de optie op de pouch. Linksboven op de plaats waar normaal je inventory is, zie je nu een symbooltje waardoor je de wolf kunt laten huilen. Doe dit en de wolpertinger zal verdwijnen. Even later verdwijnt je wolf ook. Praat nu weer met Pikkupstix. Je gaat je wat duizelig voelen. Dat komt omdat je je punten moet vernieuwen bij de obelisk. Ga naar beneden en vernieuw je punten.

Spreek weer tegen Pikkupstix. Hij vertelt je dat je iedere keer als je summont, weer even op krachten moet komen. Dit moet je herladen bij een obelisk, net zoals je je prayer altijd oplaadt bij een altaar. Het gebruik van een aanval van je dier moet ook herladen, net zoals je balk voor de special attack. Je kan dat het beste doen bij een obelisk. Om je te helpen zal hij je over twee extra obelisken vertellen: één die ergens in Gtanoh staat en bewaakt wordt door Ogres en één op de kust van Brimhaven. Ook zal hij je vertellen dat als je meer wilt leren, je met hem kunt praten. Je quest is nu voltooid!

Beloning: 276 Summoning xp. 275 gold charms

Quest Points: 1

5 reacties »

 1. Tsss… er zijn ook obelisken bij Edgeville en Draynor!

  Reactie door Scrachasniff — december 6, 2008 @ 1:05 pm

 2. AF! 😀

  Rsnieuws: mooi!

  Reactie door Scrachasniff — december 13, 2008 @ 6:49 am

 3. Klaar! 😀

  Reactie door Ijzige vogel — januari 25, 2009 @ 2:24 pm

 4. Klaar! nu kan ik met sumoning beginnen

  Rsnieuws: Succes ermee!

  Reactie door Tiny tina — maart 2, 2009 @ 12:41 pm

 5. hoe laat je een wolf huilen

  Rsnieuws: Niet. 😛

  Reactie door roy — mei 16, 2009 @ 9:18 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: