Runescape Tricks/Community

Recruitment Drive

Geschreven door: Fswe1.

Beschrijving: Je wilt lid worden van de Temple Knights? Dan moet je eerst een test afleggen.

Moeilijkheidsgraad: Redelijk Makkelijk.

Lengte: Best kort.

Startpunt: Praat met sir Amik Varze op de 2e verdieping in het westen van de White Knight’s Castle.

Alleen voor members: Ja.

Eisen: Je moet Druidic Ritual en Black Knight’s Fortress af hebben. Je moet een vrouwelijk accont hebben* en een man van level 20 kunnen verslaan zonder wapens of armour.

Benodigde spullen: 3k als je geslacht op je account een man is.

Zet al je spullen en armour op je bank zodat je helemaal NIKS hebt, behalve 3k. Praat met sir Amik. Hij heeft geen quest voor je, maar zoekt wel avonturiers voor de Temple Knights. Jij wilt wel helpen hè?

*Voor mannelijke accounts:

Ga naar de make-over-mage en betaal 3k om vrouw te worden. Dit is belangrijk om tijdens de quest te doen, zodat je later gratis terug kunt veranderen. Nu je vrouw bent/al vrouw was kun je verdergaan.

Praat met sir Tiffy Cashien in het Falador Park. Als je helemaal niks bij je hebt, leidt hij je naar de tests.
Deze tests zijn bij iedereen in een andere volgorde, en je zult ze ook niet allemaal krijgen.

Sir Kuam Ferentse

Hij roept sir Leye op. Hij is zo betoverd door Saradomin dat alleen een vrouw hem kan doden. Doe dat.

Miss Cheevers

In deze kamer moet je het lekker zelf doen. Hier volgt de uitleg. Doorzoek alle kasten en kisten en kratten in de kamer, en pak alle vials. Pak de metal spade van de ene tafel en doe hem op de andere, zodat het handvat afbrand. Gebruik je halve spade op de stenen deur en doe je cupric sulfate en vial of liquid erop, open de deur.
Doe je gypsum op de cake tin die je hebt. Doe dán de vial of liquid erop, use de tin op de sleutel een de ketting in het westen van de kamer. Doe cupric powder en tin powder op je afdruk. Use dit op de tafel waar je metal spade afbrandde. Met de bronzen sleutel kun je de 2e deur openen en verdergaan.

Sir Ren Itchood

Hij praat in raadseltjes, vraag hem om de eerste hint. Neem van elke regel de eerste letter en vul die in bij de deur. De woorden kunnen zijn:
BITE, CLUE, FISH, LAST, MEAT, PASS, RAIN, TIME.
sir Ren Itchood

Lady Table

Je komt in een ruimte met 11 beelden. Bijvoorbeeld 4 goud, 4 zilver en 3 brons. Je hebt nu 10 seconden. Zoek van welk metaal er 3 beelden zijn en kijk naar hun wapens. Bijvoorbeeld een mace, een halberd en een battleaxe. Na 10 seconden zie je de beelden op volgorde. Kijk nu bij het metaal waar 3 beelden van waren, in dit geval brons. Bekijk hun wapens. Een beeld met een halberd, mace, battleaxe en… een zwaard. Dat heb je eerder niet gezien, dus raak het aan.

Miss Hynn Terpet

Ze geeft je raadsels, hier zijn de antwoorden, maar probeer het eerst zelf.

Je moet kiezen hoe je dood wil gaan als je de doodstraf krijgt. Kies “Thrown to wolves that have not eaten in a month”. Als wolven een maand niet eten zijn ze een soort van dood.

Counting the creatures and humans in RuneScape you get about a million inhabitants. If you multiply the fingers on their left hand, how many would you get?
0

A father is four times older then his daughter. In twenty years he is twice so old. How old is his daughter now?
10 jaar

I dropped four identical stones, into four identical buckets, each containing an identical amount of water. The first bucket was at 32 degrees Fahrenheit, the second was at 33 degrees, the third was at 34 and the fourth was at 35 degrees. Which bucket’s stone dropped to the bottom of the bucket last?
De eerste emmer, met 32 graden

The number of false statements here is one. The number of false statements here is two. The number of false statements there is three. The number of false statements here is four. How many false statements are there?
3

Sir Tinley

Hij zegt dat het sleutelwoord ‘Patience’ (geduld) is. Gewoon even wachten totdat hij weer iets zegt.

Sir Spishyus

Je moet een kip, een vos en graan naar de overkant brengen. Je kunt een iets tegelijk meenemen. Als jij niet kijkt, zal de vos de kip opeten of de kip het graan.
Ja, het aloude spelletje dat in veel vormen voorkomt. Zoals de kool, de geit en de wolf. Of de kaas, de muis en de kat. Er zijn verschillende manieren om zoiets op te lossen. Dit is er een van:

Pak de kip en breng hem naar de overkant (iets neerzetten doe je in het equipment-venster door op ‘remove’ te klikken). Haal het graan of de vos op, maar neem de kip mee terug. Pak nu de vos of het graan en breng het naar de overkant. Haal vervolgens de kip op.

Praat na je tests met sir Tiffy voor je beloning.

Beloning: 1.000 Herblore, Agility en Prayer xp. Een Initiate Sallet. Je kunt nu ook Sir Tiffy Cashien je plek veranderen bij als je dood gaat. Je komt dan niet meer in Lumbridge als je dood gaat, maar in Falador. Je kunt voortaan ook initiate armour kopen. Als je je geslacht tijdens de quest hebt veranderd krijg je ook nog een bonnetje voor de make over mage, zodat je je geslacht gratis weer kunt veranderen.

Quest Points: 1

Vervolgquests: Wanted!

2 reacties »

 1. Dit was de op één na eerste members-quest die ik had gedaan. Druidic Ritual was echt de allereerste. 😀

  Fswe1:
  Mijn eerste was Druidic Ritual, gevolgd door Wolf Whistle, Priest in Peril, Elemental Workshop I en verder weet ik het niet meer. Merlin’s Crystal? Mijn laatste quest is Jungle Potion.

  Reactie door rsnieuws — januari 4, 2009 @ 2:28 pm

 2. Maar… hoe vind je de guide?

  Rsnieuws: Ha! Ik heb ze lekker allemaal zelf gedaan. 😀

  Reactie door Scrachasniff — januari 4, 2009 @ 3:58 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: