Runescape Tricks/Community

Champions Guild

De Champions Guild ligt in een f2p gebied en is dus voor iedereen toegankelijk, mits je aan de eisen voldoet. Je moet 32 questpoints hebben om binnen te komen. Je kunt bij de Champions Guild komen door vanuit Varrock naar het zuiden te lopen. Je zult dan tegen de Guild opbotsen.

Eenmaal door de deur zal de Guild Master je begroeten. Als je met de Guild Master praat zul je de Dragon Slayer quest starten, maar natuurlijk niet als je die al voltooid hebt of er al mee bezig bent.

Op de begane grond zie je verder ook nog een aantal kippen in een tuin. In het zuiden is een keukentje, inclusief Range.

Je zult ook nog een luik naast de trap vinden. 

Onder dit luik is een ladder verstopt, die naar de kelder van de Champions Guild gaat. Dat is alleen voor members. Hier kun je de Champion’s Challenge minigame doen. In het kort komt het er op neer dat je als je soms tegen monsters buiten de guild vecht waarvan een champion op een van de zetels in deze arena zit, een uitnodiging krijgt om tegen de champion te vechten. Deze moet jij hier doden voor wat extra ervaring in een skill.

   

Op de eerste verdieping zijn twee winkeltjes. Valaine in het noorden verkoopt twee black items, een cape en een adamant platebody. Scavvo verkoopt Rune en Green Dragonhide.

 

2 reacties »

  1. Goeie omschrijving! Ik heb 39 quest points, jij? Trouwens, jij bent lid (member), toch? k niet.

    Rsnieuws: Ja, ik ben member. Ik heb 89 !!114!! Quest Points. eey, 39 quest points is voor non-member dat je alle questen hebt gedaan (voor non-members), Goed Gedaan!

    Reactie door Scrachasniff — juli 25, 2008 @ 8:33 am

  2. Bedankt. Maar Shield of Arrav niet!!

    Rsnieuws: Raar.. ik dacht toch echt dat 39 quest points het hoogste voor F2P was.

    Reactie door Scrachasniff — juli 27, 2008 @ 5:38 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: