Runescape Tricks/Community

Easter 2009

Praat met de Easter Bunny. Onder Falador, vlak bij de vier toverkolen. Hij zegt dat hij te oud is geworden voor het bezorgen van de chocolade eieren. Zijn zoon heeft de taak overgenomen maar veel te lui is. Vraag of je kan helpen. Dat accepteerd de Easter Bunny en verwijst je naar zijn zoon. Ga het gat in en huppel naar het noord-westen totdat je een groter deel van de grot ziet. Huppel nog iets verder en ga het holletje in.

rabbitholeHier verander je terug in een mens. Loop naar het noorden de kamer in en praat met die luie Easter Bunny Jr. Hij is verrast je te zien. Vraag waarom hij de fabriek nog niet heeft opgeruimt. Hij heeft als smoes dat pappie het zou doen. Zeg dat pappie jou heeft gestuurd om de boel op te ruimen. Hij vindt het erg lief van je dat jij het voor hem.. eh.. pap doet. Zeg dat hij het beter kan opruimen. Hij geeft je maar gewoon een makkelijk antwoord; ‘nee.’. Ga naar de kamer ernaast en kijk op de to-do list. Als eerste moet je de Easter Bird wakker maken en eten geven.

Easter Bird

easterbirdGa naar de grote vogel midden in de fabriek en probeer met hem te praten. Hij slaapt. Maak hem wakker door op de ‘cheer’ optie in je chatscherm te klikken. Hij wordt nu wakker en heeft erge honger. Het beest geeft je een aanwijzing. Die is bij iedereen anders. Ga naar de zakken in het oosten en pak uit alle zakken wat voer. Gooi het voer wat hij wil in de linker bak. Praat met hem, hij wil water (als dit niet zo is dan heb je het verkeerde voer erin gedaan). Ga naar het water symbooltje op je minimap en haal water uit je tank. Gooi het water in de rechter-bak. Praat opnieuw met de bird. Hij gaat weer eieren leggen. Nu staat Easter Bunny Jr naast je. Vertel dit aan hem: ‘It’s a highly intelligent lifeform, which provides profit through chocolate.’ Hij gelooft je. Hij geeft je nu de opdracht om de imlings te vangen die verstoppertje aan het spelen zijn.

 

 

 

 

 

Round-up implings

Pak 5 Impling-jars uit de kamer naast het o-zo goed opgeruimde kamertje van Easter Bunny Jr. Pak ook een net en doe hem aan. Ga de gangen naast de fabriek in. Alle implings zitten in de hoeken. Vang ze alle 5 en ga naar de egg-painting machine (de zuidelijkste). Use een impling op de machine. Je zal zeggen dat ze moeten werken. Als ze aan het werk gaan moet je met de Easter Bunny praten die weer naast je staat. Hij zal je de volgende taak geven.

Fixing the incubator

eieren1

Praat met de impling naast de incubator. Hij zegt dat de incubator kapot is. Hij zegt dat je de blueprints nodig hebt. Pak ze uit de kamer met Easter Bunny Jr. Als je ze hebt loop je naar het zuid-oosten, daar zie je wat kisten met eieren. Doorzoek ze. Als je een onderdeel vindt, moet je nog een keer op dezelfde kist drukken. Er zit namelijk nog wat in. Daarna ga je naar het noord-westen, daar vindt je kisten met noten. Doe hetzelfde als de vorige.

Ga als je 6 onderdelen hebt naar de incubator. Maak hem in deze volgorde:

incubator

Als je dat hebt gedaan verschijnt de Easter Bunny Jr weer. Praat met hem voor de laatste taak.

Retrain Squirrels

Ga naar de Nut Machine in het westen en doe de look-at optie. Praat dan met Big Ben. Hij zal pas weer aan het werk gaan als hij nootjes krijgt. Bied 20% aan. Jullie gaan erom biedden. Jullie komen bij 25%. Als je met de machine bezig gaat, moet je alle speeltjes van de band afhalen door op de rode knop te drukken. Alle nootjes moet je laten gaan. Rechts onder houdt een tellertje je stand bij. Als je klaar bent verschijnt de Easter Bunny weer. Je praat automatisch met hem. Je spreekt af in Dad’s office. Dat is de kamer naast de kamer van Easter Bunny Jr. Ga erheen.

Het einde

 Je ziet dat de Easter Bunny Jr een pak aantrekt waardoor hij op zijn vader lijkt. Loop terug naar het begin van de tunnel. Onderweg zal je nog wel wat mompelen over dat kostuum van hem.

Praat met Easter Bunny. Nu doet HIJ zijn pak uit waardoor hij op Junior lijkt. Hij beloondt je wel voor je daden. Je krijgt een Easter Carrot. Daarmee kan je  de Whack optie doen. Dan sla je iemand. Je krijgt ook de emotie: Around the world in Eggty Days. Dan ren je de wereld rond en komt terug met een chocolade ei, die je daarna opeet.

10 reacties »

 1. zaden van de vogel staan in et oosten !!!

  Rsnieuws: ach, inderdaad! Ik heb het al veranderd.

  Reactie door arie — april 8, 2009 @ 7:44 pm

 2. cheer optie?

  Rsnieuws: je krijgt een schermpje te zien. Je moet de Cheer optie kiezen.

  Reactie door bo — april 9, 2009 @ 12:08 pm

 3. ik kan het hol niet in, krijg geen chocola ofzo?? en snap er niks van

  Rsnieuws: je moet eerst helemaal uitgesproken zijn met de Easter Bunny.

  Reactie door Joyce — april 9, 2009 @ 7:19 pm

 4. mooie guide

  Reactie door nlserver — april 10, 2009 @ 9:15 am

 5. Nu wil hij een creaker ofzo maar ik kan hem niet geven :S dan staat er ‘looks like it’s already full’

  Reactie door Joyce — april 10, 2009 @ 2:21 pm

 6. umm waar ?is dad’s room

  Rsnieuws: naast de kamer waar Easter Bunny Jr bij zijn bureau zit.

  Reactie door max — april 10, 2009 @ 2:39 pm

 7. Zonder guide is veel leuker

  Reactie door haagenees3 — april 10, 2009 @ 8:22 pm

 8. bedankt

  Reactie door Sijmen — april 16, 2009 @ 2:34 pm

 9. vet bedankt

  Rsnieuws: 🙂

  Reactie door kelvin — april 18, 2009 @ 4:53 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: