Runescape Tricks/Community

Shield of Arrav

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Vraag om een quest bij Reldo, de bibliothecaris van de Varrock Library in Varrock Castle.

Alleen voor members: Nee

Eisen: Je moet iemand van level 2 of 23 kunnen doden, ligt er aan welke manier je neemt.

Benodigde spullen: Geld (100 gp is meer dan genoeg) en een vriend die de quest nog niet heeft gedaan.

 

Reldo vertelt je dat hij misschien wel een interessante quest voor je heeft. Een paar eeuwen geleden was er een grote held Arrav. Bij zijn dood heeft Arrav zijn schild achtergelaten. Dit schild werd in de bibliotheek tentoongesteld, maar is geroofd door een criminele organisatie, genaamd Phoenix Gang. Doorzoek de middelste boekenkasten in de bieb van Varrock totdat je het boek “The Shield of Arrav” hebt gevonden. Lees het boek en vraag Reldo meer informatie over de Phoenix gang. Misschien weet de furverkoper Baraek op het marktplein er wel meer van. Ga naar hem toe en geef hem 20 gp voor de informatie die hij geeft. Beslis nu welke gang je gaat joinen: de Phoenix Gang of de Black Arm Gang. Je vriend moet de andere gang joinen. Het is handig als degene met het hoogste combatlevel de Black Arm gang gaat joinen, die moet straks iemand van level 23 doden. Je kunt geen twee gangs joinen.

Voor degene die in de Phoenix Gang gaat:

Ga naar het zuiden en ga een ladder in een klein huisje af (zie uitroepteken op het kaartje) en praat met Straven. Om lid te worden moet je Johnny the Beard in Blue Moon Inn (het café in het midden van Varrock) doden. Hij dropt een briefje, geef die aan Straven. Straven geeft je een sleutel, houd die bij je. Ga door de deur en loop naar achteren. Daar is een kist met de helft van het schild erin.

Voor degene die in de Black Arm Gang gaat:

Praat met de Tramp (de bedelaar) ten zuiden van de zwaardenwinkel en vraag hem wat er in dat steegje (alleyway) is. Hij vertelt je dat daar de Black Arm Gang zit, de grootste rivaal van de Phoenix Gang. Wandel het steegje binnen en breng een bezoekje aan Katrine in het grote huis. Vertel haar dat je de Black Arm gang wil joinen. Zij vertelt dat het niet gebruikelijk is dat mensen vragen of ze lid mogen worden. Ze maakt toch een uitzondering, maar je moet wel eerst een testje doen om te bewijzen dat je betrouwbaar bent. Je moet een Phoenix Crossbow zien te bemachtigen. Hiervoor heb je een sleutel nodig. Als het goed is heeft je vriend die van Straven gekregen, dus vraag je vriend om die sleutel. Met de sleutel open je de deur van het zelfde huis waar de Phoenix gang zit. Het is alleen bij een trap naar boven, niet naar beneden. Beklim dus de ladder, dood de bewaker en pak de crossbows en breng ze naar Katrine. Nu ben je bij de club =). Je mag nu naar binnen, dus doe dat maar. Beklim de ladder en pak de helft van het schild uit de kast.

Geef je helft nu aan de Curator in het museum van Varrock. Dat museum is ten oosten van het kasteel. Je krijgt nu twee halve briefjes, ruil één helft met je vriend. Als het goed is heb je nu twee verschillende helften. Zet ze aan elkaar, dan krijg je 2 certificaten, geef een aan je vriend. Ga naar de koning in Varrock Palace, laat je certificaat zien en eis de beloning op.

Beloning: 600gp

Quest Points: 1

4 reacties »

 1. In welke ‘gang’ kan jij? 😕

  Rsnieuws: ik? ehhm, ik dacht de phoenix gang.

  Reactie door Scrachasniff — augustus 31, 2008 @ 9:46 am

 2. 😕

  Reactie door Scrachasniff — augustus 31, 2008 @ 5:48 pm

 3. ik heb alle non member quest gehaald behalve DRAGON SLAYER!!
  dar ben ik al op de helft maar ik wil niet ggedood worde door die draak dus ben ik gekapt

  Reactie door bredenhoff — september 2, 2008 @ 2:11 pm

 4. Ik heb SHield of Arrav eindelijk af! Dankzij Havanar1. Mijn eerste reactie? Schemaatje! lol

  Reactie door Scrachasniff — december 24, 2008 @ 1:03 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: