Runescape Tricks/Community

Sea Slug

Deze guide is geschreven door: Fswe1.

Beschrijving: Kent en Kennith zijn gaan vissen op het Fishing Platform, maar nog steeds niet terug. Eenmaal daar zijn er vréémde dingen op het platform…

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk.

Lengte: Kort.

Startpunt: Praat met Caroline. Ze staat bij het noordelijkste huisje van Witchhaven, dat ligt oost-zuid-oosten van Oost Ardougne (volg je het nog?).

Alleen voor members: Ja.

Eisen: Je moet level 30 Firemaking hebben.

Benodigde spullen: Swamp paste, broken glass, damp sticks, torch. Allemaal heel makkelijk tijdens de quest de krijgen, dus doe geen moeite.

Overzichtkaartje:
seaslugkaartje

Als je met Caroline praat is ze erg verdrietig; haar man — Kent — en zoon — Kennith — zijn een paar dagen geleden gaan vissen en nog steeds niet terug. Jíj gaat haar helpen. Naast haar zie je Holgart, een matroos. Praat met hem en vraag of hij je naar het Fishing Platform kan brengen. Nou, z’n boot is stuk. Hij heeft Swamp Paste nodig om die te repareren. Nu zijn er 3 manieren om daaraan te komen:

  • De verdraaid vervelende: Doe Home Teleport en ga naar de Lumbridge Swamps. Pak daar Swamp Tar en ga naar de molen met een pot. Maak daar meel en use het op je tar. Maak nu een vuurtje en verwarm je teer-meel-prut. Ga nu helemaal terug naar Witchaven en geef het aan Holgart.
  • De minder vervelende manier: Hiervoor heb je een paar K nodig. Ga naar Catherby en neem de boot naar Port Khazard (kost 1,6k). Koop daar Swamp Paste in de general store en ga terug met de boot naar Catherby. Ga weer naar Witchaven en geef je prut aan Holgart.
  • De simpele, zeker-te-gebruiken-manier: Loop langs de noordkant van Ardougne naar het west-noord-westen tot je bij de Baxtorian Waterfalls komt. Loop langs de Moss Giants naar het noord-westen tot je bij Rassolo komt. Trade met hem en koop de Swamp Paste (hij verkoopt quest items). Ga terug en geef die aan Holgart.

Als Holgart de Swamp Paste heeft repareert hij de boot. Praat met hem en je komt aan op het Fishing Platform.

Je ziet hier wulken en vissers. Nou ja, víssers…? Meer zombies! (…) Als je met ze praat staren ze ‘door je heen’ en beginnen daarna te wauwelen over familie, dat je spoedig een van hen zult zijn en “het diepe blauwe”. Eng! Ga naar het noord-westen en pak daar damp sticks. Klim de ladder op en ga naar het westen, het huisje in. Achter een stapel kratten zie je Kennith, praat met hem. Hij zal je vertellen dat ze hem gevangen hebben gezet en dat zijn vader (Kent) hulp is gaan zoeken. Ga naar Holgart, hij vaart je naar een eiland. Praat daar met Kent. Hij vraagt je Kenntih te vertellen dat hij veilig is en de redding nabij is. Probeer weg te gaan. Hij zal je een halt toe roepen en een wulk van je lichaam wegtrekken, zodat je niet in zo’n zombie verandert. Ga weer naar het platform en praat in het westen met Bailey. Hij vertelt je dat hij erachter kwam dat de wulken bang zijn voor hitte. Hij geeft je een Torch. Pak de broken glass op de grond. Ga nu naar de ladder en probeer omhoog te klimmen. Je zal 4 schade krijgen. Probeer je torch aan te steken met je tinderbox (als je die hebt, hoeft niet per se). Door de zeedampen zijn je tondels nat geworden. Use je gebroken glass op je stokjes. Je zal iets doen en nu zijn ze droog. Wrijf ze tegen elkaar (klik erop) en je fakkel is aangestoken. Ga naar boven en praat met Kennith. Hij kan mee terug naar Caroline, maar wil niet naar buiten omdat hij bang is voor de wulken. Ga naar buiten en shop de muur bij hem kapot. Praat weer met hem. Hij zal gaan als er geen enkele wulk is, daarbuiten. Ga naar buiten en klik op het kraan-contolepaneel. Je ziet een filmpje waarin Kennith naar beneden gaat d.m.v. de kraan. Doe hetzelfde met de ladder en praat met Holgart. Hij zegt dat hij Kennith veilig aan land heeft gebracht (dát is snel!). Nu is het jouw beurt. Helaas kun je alle zombies niet bevrijden. Hoe? Het Fishing Platform in de fik steken? XD

Terug in Witchhaven praat je met Caroline. Ze zal je bedanken en de quest is af.

Beloning: 7175 Fishing xp. Parels. Hiermee kun je pearl bolt tips maken, of verkopen.

Quest Points: 1

Vervolgquests: The Slug Menace.

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: