Runescape Tricks/Community

Warriors’ Guild

De Warriors’ Guild ligt in Burthorpe en is alleen voor Members. Je Attack en Strength level moeten bij elkaar opgeteld hoger zijn dan 130 om binnen te komen. Je kunt in Burthorpe komen door te teleporteren met een Games Necklace (betoverd Sapphire necklace) of door vanuit Taverley naar het noorden te lopen. De Warriors’ Guild ligt in het westen van het dorpje/stadje.

ligging

plattegrond4

Je verliest je items zoals dat normaal gaat als je dood gaat

Er is een verhaal rond de guild bedacht. Harrallak Menarous is een ervaren warrior die nu rustig uit wil rusten van zijn avonturen. Daarom heeft hij een guild opgericht voor alle warriors. Je kunt in deze guild je melee skills trainen in 5 verschillende mini games en een gebied met cyclopen. Met de minigames kun je speciale tokens verdienen. Deze tokens geven je voor een bepaalde tijd toegang tot de cyclopen.

Begane grond

Voor de guild staat Ghommal. Hij zal je tegenhouden als je niet aan de eisen voldoet. Bij binnenkomst zul je door Harrallak Menarous in hoogst eigen persoon verwelkomd worden. Je kunt vragen over de guild bij hem stellen. Met je duelleren zal hij niet willen.

Op de begane grond zijn twee mini games die je kunt doen en twee winkels waar je spullen kunt kopen. De ene winkel is een voedselwinkel, Warrior Guild Food Shop genaamd. In de andere winkel zijn potions te koop. Deze winkel heet, heel verrassend, Warrior Guild Potion Shop.

Animation room: vecht tegen je armour

In de animation room kun je je armour tot leven laten wekken en er tegen vechten om Warrior Guild tokens te verdienen. De animation room is in het zuiden van de eerste verdieping. Neem een platebody, platelegs en een helm mee en doe een van de onderdelen op de animator in de kamer. Trimmed armour of plateskirts zullen niet werken. Dragon ook niet. Je armour zal via de animator tot leven komen, waardoor jij het kunt doden voor tokens.

Animated Armour
Combat level Naam Hitpoints Tokens
11 Bronze 10 5
23 Iron 20 10
46 Steel 40 15
69 Black 60 20
92 Mithril 80 25
113 Adamant 100 30
138 Rune 120 40

Let op: Er is een kans dat je armour kapot zal gaan als je er tegen vecht. Je raakt het dan kwijt. De kans dat dit gebeurt wordt steeds kleiner naarmate het armour sterker wordt. Bronze zal eerder kapot gaan dan Rune. Je kunt vanaf Mithril veilig tegen je armour vechten. De kans dat je armour kapot gaat, zal vanaf Mithril verwaarloosbar zijn.

armour

Dummy room

Hier kun je je Attack trainen en tegelijk tokens verdienen. Je moet met de juiste aanvalsstijl van je wapen op de juiste dummy slaan. Het lijkt een beetje op mollenmeppen als je dat kent. Welke stijl bij welke dummy hoort, kun je bekijken bij de poster die op de muur hangt in de kamer naar de mini game.

Je kunt je tokens bij bijna elk willekeurig personage in de Warriors’ Guild ophalen.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie mini games en een winkel met wapens en armour te vinden. De winkel heet Warrior Guild Armoury. Hij zal, als zijn winkel de normale voorraad bevat, je wapens voor de High Alchemy prijs kopen.

Katapult

katapultDe minigame bij de trap is de katapult. Vraag een speciaal schild aan Gamfred en ga op de aangegeven plaats in de kamer met de katapult gaan. Selecteer steeds uit het menu dat op de plaats van je inventory zit, de juiste verdedingsstijl op het speciale schild van Gamfred. Zo wordt je niet geraakt door de katapult. Je ziet aan het voorwerp dat wordt afgevuurd welke stijl je moet gebruiken. Je kunt je verdiende tokens bij bijna elk willekeurig personage in de Warriors’ Guild ophalen.

Kogelstoten

Met kogelstoten train je je Strength. Pak een kogel van een van de stapels, kies de manier waarop je hem weg wil werpen en gooi. De kogels in de noordelijke kooi zijn lichter dan die in de zuidelijke kooi, maar ze zullen wel minder xp en tokens opleveren. Kogels weggooien kost je energy. Hoe lager je energy, hoe minder ver je de kogels zult gooien. Je kunt je verdiende tokens bij bijna elk willekeurig personage in de Warriors’ Guild ophalen.

Keg balancing

Drunken Jimmy daagt je uit voor een wedstrijdje. Je moet vaten op je hoofd zetten, dat zal tokens verdienen. Zet een vat op je hoofd, loop naar een andere en probeer deze er bovenop te zetten. Dat kan mislukken. Als dat gebeurt, zal er wat van je hitpoints af gaan. Als het lukt, zal Jimmy aan de andere personages van de Warriors’ Guild doorgeven dat ze je tokens moeten geven als je met ze praat. Jimmy mag zelf geen tokens uitdelen.

Tweede verdieping

Dit is de verdieping waar het allemaal om draait. Hier zijn de cyclopen, de monsters die defenders droppen. Je moet minimaal 100 tokens hebben om bij de cyclopen te komen te komen. Kamfreena is de bewaakster van de cyclopen en zal je binnenlaten als je genoeg tokens hebt. Elke minuut zullen er 10 tokens uit je inventory verdwijnen. Als je tokens op zijn, wordt je uit het gebied met de cyclopen gegooit en kom je weer bij Kamfreena uit.

De eerste keer dat je bij de cyclopen komt, zal ze je vertellen dat de cyclopen bronze defenders zullen droppen. Als dat gebeurt, is het handig om weer even naar Kamfreena te gaan, je defender te laten zien en weer naar binnen te gaan. De cyclopen zullen dan automatisch de volgende defender droppen, in dit geval iron. Als je een rune defender wil hebben, moet je dus eerst een bronze halen, die laten zien, daarna een iron halen en laten zien, vervolgens een steel halen, enzovoorts. Een ring of wealth zal de kans vergroten dat je een defender krijgt.

Als je je defender verliest, moet je weer vanaf het begin beginnen, tenzij je een andere defender laat zien die je nog hebt. Het is dus handig om de adamant defender te houden om opnieuw een rune te halen als je je rune defender hebt verloren.

2 reacties »

  1. Welk level zijn die cyclopen?

    Rsnieuws: Ik dacht 56.. of 86.. Ik weet het niet zeker.

    Reactie door Scrachasniff — december 24, 2008 @ 9:21 am

  2. Haha, ik ben een skiller. Ik denk niet dat ik hier zo snel in zal kunnen komen.

    Reactie door Casano 123 — januari 31, 2009 @ 1:11 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: