Runescape Tricks/Community

Gertrude’s Cat

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Westen van Varrock, praat met Gertrude in haar huis.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Geen

Benodigde spullen: Rauw sardientje, emmer met melk en ongeveer 100 gp. Je hebt ook Doogle Leaves nodig, raap die — aan het begin vd quest — op achter Gertrude’s huis.

 

Gertrude zal zeggen dat ze haar kat, Fluffs, is kwijtgeraakt. Als je tijd wilt besparen, kun je doogle leaves meenemen. Deze liggen ten zuiden van het huis van Gertrude. Nu moet je met Shilop of Wilough op het plein van Varrock gaan praten, misschien weten zij meer. Shilop En Wilough zijn op het marktplein, bij de Fur stall. Ze zeggen dat de kat bij hun geheime speelplaats is. Vraag waardoor ze zullen zeggen waar het is en geef de 100gp. (Stelletje bengels, beetje geld aftroggelen van ouderen)

gertrudes-cat

Ga naar de Lumber Yard ten noordoosten van Varrock en klim over het gebroken hek naast de Sawmill Operator. In het midden van de Lumber Yard vind je een ladder: klim erop. Daar vind je Fluffs. Probeer haar te pakken, ze zal je krabben. Gebruik dan je melk op haar en probeer haar weer op te pakken. Ze zal je weer krabben. Gebruik de sardine op het katje. Er zal een melding komen dat het katje de sardine niet lust. Ga terug naar Gertrude als je nog geen doogle leaves mee hebt genomen en pak ze ten zuiden van het huis op. Doe ze op je sardientje

Loop weer terug naar Fluffs en “gebruik” de sardine op de kat. Probeer haar weer op te pakken, dat lukt weer niet. Nu komt er een melding dat je haar katjes ergens hoort miauwen.

Ga naar beneden en zoek in alle crates totdat je drie katjes vindt. Gebruik de katjes met Fluffs en Fluffs zal naar huis rennen. Ga weer naar Gertrude en praat met haar.

Beloning: 1.525 Cooking xp. Chocolade cake, stew en je eigen kleine katje

Quest Points: 1

1 reactie »

  1. Bedankt!

    Reactie door Martijn — juli 2, 2009 @ 6:06 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: