Runescape Tricks/Community

Hoe krijg je snel geld?

Je vraagt je soms af: “hoe krijgen die mensen toch zo’n goede spullen?”

Hier staan een paar tips om je te helpen naar die goede spullen en geld!

Er zijn guide’s voor Free Players en Members, bovenaan staan tips voor free players, eronder voor Members.

Voor Free Players:

Bedelen

Vooral populair onder de beginnende Runescapers. Niet doen. Het is niet goed voor je reputatie en levert bijna nooit iets op.

Lesser demons.

Een combat level van 45-50 of hoger aangeraden.

Zorg voor goed eten. Een rugzakje met kreeft of zwaardvis is goed (als je het zelf kan vissen en koken, ga je natuurlijk naar Karamja, Vissen: 40+ , Koken: 40+). Ga de vulkaan in en maak wat demonen af (een outfit van rune is toppie, wel 40 defence nodig) ALs je geluk hebt, krijg je rune medium helmets en mithril chainbody’s. Raap ook wat fire rune op, per drop zijn het er 60. Verkoop dit op de Grand Exchange en je bent binnen! Beetje riskant, maar het werkt wel.

Text: Scrachasniff. Bewerkt: Ranged Xp234.

Beleggen

Beleggen kan sinds de Grand Exchange in het spel is gekomen goed. De prijzen veranderen per dag. Je zou voorwerpen kunnen kopen als je denkt dat ze nu goedkoop zijn en ze weer verkopen als ze in prijs zijn gestegen, je moet natuurlijk wel onthouden voor wat je het hebt gekocht. Neem bijvoorbeeld de White Beret, 2 maanden geleden was het 56k en nu al weer 256k. Maar dat veranderd dus ook wel een keer.

Eye of newts

Dit lijkt een beetje op vials kopen, maar het is minder loopwerk. Ga naar Draynor Village in een wereld waar het niet druk is. Pak ongeveer 3.000 gp van de bank en loop naar de magic shop in Port Sarim. Koop daar je eye of newts. Zet dit op de bank en herhaal het trucje. Verkoop ze op de Grand Exchange voor rond de 60 gp per stuk.

Mining

 Hak coal en verkoop dit voor 150 gp per stuk op de Grand Exchange. Je kunt natuurlijk ook mithril, adamant en rune hakken

Woodcutting

Je kunt yews of magic logs hakken en deze verkopen.

Runecrafting

Hiervoor heb je geduld nodig. Members kunnen nature of law runes maken en deze verkopen.

Voor Members:

Voor Pure essence. (dit gaat best snel!)

Het eerste wat je nodig hebt is een pickaxe en mining 30+

Maakt niet uit wat voor soort Pickaxe, als je er maar eentje hebt. Rune pickaxe is wel het beste, maar heb je 41 mining voor nodig.

Dit verkoopt goed op de Grand Exchange: laagste verkoopt meteen, gemiddelde prijs mischien snel mischien iets langer.

Ga naar de paarse stip met je pickaxe.

Loop vanaf daar hiernaartoe:

 Doe dan de teleport optie van Aubury, hiervoor heb je wel de Rune Mysteries quest voor nodig.

Als je dat hebt gedaan, zal hij de ‘Senventior Disthine Molenko’ spreuk uitspreken, dan wordt je naar de Rune Essence mine geteleporteerd;

Als je daar bent, moet je drukken op ‘mine rune essence’, als je mining 30 of over is dan komt er vanzelf Pure Essence uit.

in non-member worlds zal er gewoon, ook bij 30 mining en over, rune essence uitkomen.

Als je een hele rugzak (bag) vol hebt, moet je op een van die portalen klikken en dan kom je bij aubury terecht, volg dan dit pad terug:

Gooi de hele lading in je bank en kan je het opnieuw doen, net zolang totdat jij vindt dat het wel goed is.

Als je echt 2 hele dagen er mee bezig bent. denk ik dat je wel 10k+ pure essence kan sparen, wist je al dat 10k pure ess al meer dan 1m (1000000 coins), maar ik ben zo’n 4 dagen bezig met 10k pure ess, ik zit er natuurlijk niet de hele tijd op hè! :p

Pure essence: ± 150 coins per stuk.

Flax plukken en spinnen

Flax plukken is een goede tip voor beginnende members. Je hebt er geen skills voor nodig, behalve 10 crafting om van de flax bowstrings te maken en wat extra te verdienen. De prijzen zijn op het moment van schrijven 90 tot 100 gp voor flax en 150 tot 175 gp voor bowstrings. Ga naar het flaxveld ten zuiden van de bank van Seers’ Village en pluk je inventory vol met flax.

Je kunt onderweg ook meteen al bowstrings van je flax maken. Er is namelijk een spinnenwiel op de route. In het kleine huisje ten noorden van de kerk is boven een spinnenwiel. Ga daar heen en maak je bowstrings. Bowstrings worden gebruikt voor Fletching.

Green Dragonhide en Dragon Bones

Hiervoor heb je combatlevel 75 of hoger, 65 strength en attack en 40 defence nodig. 37 prayer kan goed helpen tegen revenants. Qua armour is minimaal een anti dragon shield, een dragon longsword of scimitar, een rune platebody en rune platelegs nodig. Het is handig als je lobsters en runes om te highalchen mee neemt. Strength, attack en defence pots hoeven niet, maar strength potion kan wel handig zijn.

Green dragons kun je op verschillende plekken vinden. Hiernaast is één van die plekken afgebeeld. Ga erheen en dood ze. Pak altijd de Coins, Green Dragonhide, charms en Dragon Bones op. Als je iets goeds hebt als drop, pak het ook natuurlijk ook op!

Herbs

Herbs zijn nodig voor Herblore. Ze zijn daarom zeer gewild. Je kunt ze op verschillende manieren krijgen:

 • Sorceress’s Garden
 • Monsters verslaan
 • Kopen

Kopen doen we dus niet, we gaan ze juist verkopen om geld te verdienen. Er zijn twee monsters die echt veel herbs droppen: Flesh Crawlers en Chaos Druids. Natuurlijk zijn er ook nog andere monsters die herbs droppen, maar deze zijn de beste.

Chaos Druids zijn in Edgeville Dungeon en Ardougne te vinden. Deze monsters droppen erg snel herbs en hebben een laag defence level, zodat ze makkelijk zijn te verslaan. In Ardougne zitten ze in toren ten noordwesten van Ardougne. Om bij de Chaos Druids in Ardougne te kunnen komen, heb je een picklock en thieving level 46 nodig. Om bij de Chaos Druids in Edgeville Dungeon te komen, moet de grot in gaan via het luik bij de yews in Edgeville. Ga zo ver mogelijk naar het noorden en loop door de poort die naar het wildernisgedeelte van de grot gaat. Loop een stukje door naar level 3 en je zal Chaos Druids zien. Val deze aan en pak alles wat jij nodig vindt.

Nature of law runes

Nature en law runes zijn duur, maar gemakkelijk te maken. Om nature runes te maken heb je 44 Runecrafting nodig, maar het is aan te raden om minimaal 50 te hebben voor een large pouch. Voor law runes heb je 54 Runecrafting nodig. Kijk voor de verschillende manieren van nature runes maken in de Runecrafting guide. Het is aan te raden om via de abyss te gaan, dat scheelt bergen tijd. Dit scheelt zoveel tijd dat soms doodgaan door revenants meer oplevert dan de manier met de General Store in Tai Bwo Wannai of naar de bank lopen.

Planken

Construction is een dure skill en wordt dan ook alleen door rijke members getraind. Ze zijn vaak te lui om zelf naar de sawmill te lopen en kopen planken voor een groot bedrag. Hak of koop bijvoorbeeld 1000 oak logs en ga naar de oostelijke bank van Varrock. Neem 250.000 gp en 27 logs mee en loop naar de sawmill ten noordoosten van Varrock. Laat hier je logs omzetten in planken voor 250 gp per stuk. Loop terug naar de bank en herhaal dit. Verkoop ze als je ze allemaal omgezet hebt voor 450 gp per stuk. Je hebt dus een winst van 200 per plank als je de logs zelf hebt gehakt.

Avansies

Aviansies zitten in de God Wars Dungeon, een zeer gevaarlijke plaats. Deze monsters hebben een zeer leuke droplijst. De voorwerpen zijn op zichzelf niet spectaculair, maar een hele inventory vol met drops kan aardig wat centjes opleveren. Aviansies vallen aan met ranged. Het is dus slim om Protect from Ranged aan te zetten, zodat er niets op je gehit wordt. Aviansies vliegen. Je kunt ze dus alleen met Ranged of Magic aanvallen. Het is het slimste om dat met ranged te doen. Je hebt minimaal 70 Ranged en 37 Prayer nodig, maar meer prayer is handiger. Doe je beste ranged armour aan, een rune crossbow met adamant bolts en neem een aantal prayer potions mee. Ga naar de God Wars Dungeon en loop naar het zuidwesten. Daar zitten alleen Aviansies. Zet je Protect from Ranged aan en val ze aan met ranged.

Barrows

Je weet wel, dat dure armour waarin die hogere levels rond lopen. Barrow items zijn niet gemakkelijk te krijgen, maar ze leveren wel bakken met geld op hoor!

Varrock Tablets

door Fenrir.

Dit kost minimaal 50 uur minuuten!tot een 2 uur max!

je moet member zijn!!!
Je moet ,minimaal 500k heben
JE moet minimaal 40 construction heben.
Je moet minimaal een huis met een Study room heben en een Oak lectern!
En een butler!

Koop 1k law runes = 300k +-
Koop 1k Fire runes = 9k +-
Koop 1k soft clay = 190k +-
totaal ongeveer 500k, maak 1k varrock tele tabs!

1, doe alles op de bank!
2, pak een air staff en draag hem, pak 1k law runes, 1k fire, 1k earth rune, ongeveer 35k 980 NOTED soft clay en die anderen draag je bij je!
3, ga naar je Player Owned House (POH)
4, use je noted softclay op je butler en doe de bovenste optie. en typ 20 in. klik wel ongeveer next of zo anders agat je butler niet naar de bank.
5, loop onder tussen naar je Oak lectern en maak alvast wat varrock teletabs ale je er ongeveer 20 hebt gemaakt praat je weer met je butler en pak je die 20 unnoted soft clay en onder tussen het haal je dat met use je noted softclay.
en zo maak je 1k varrock teletabs.

Wat is de winst???
Investeren kost: 500k +-
Winst: 400k+- kan ook meer zijn? hang van de prijs af!

Kijk altijd in de grand exchange of varrock teletabs stijgen anders koopt niemand ze!

Snape Grass

Snape Grass is handiger voor pure’s, mensen die attack, strenght, magic en prayer trainen, maar geen defence of andere skills. Snape Grass kan je gewoon pakken op Waterbirth Island pakken. Ze spawnen daar elke minuut.

Chaos Druids

Je vraagt je misschien af waarom er toch steeds Chaos Druids worden vermoord in de Edgeville Wilderniss Dungeon. Dat komt omdat ze herbs droppen die je kan verkopen voor een goed prijsje.

Gebruik je beste skill

De wat meer ervaren spelers met hoge levels kunnen hun beste skill gebruiken om geld te verdienen.

 • Construction: Construction kost alleen maar geld
 • Crafting: Voor gratis spelers is dit niet zo’n goede skill. Members kunnen wel battlestaffs (met orb) maken en deze highalchen. Je krijgt hier dan 9300 gp per stuk voor, terwijl de kosten in totaal (inclusief nature runes) op zo’n 7500 gp uitkomen.
 • Farming: Je zou goedkoop seeds kunnen inkopen van mensen die geen prijzen weten en deze verbouwen, bijvoorbeeld herb seeds en limpwurt seeds. Drie Limpwurt roots brengen meer op dan de seeds kosten, zo ook met de herbs die je verbouwt
 • Firemaking: Met deze skill valt niet veel te verdienen. Ashes van gewone vuurtjes verkopen kan rendabel zijn. Je zou ook shades kunnen verbranden in Mort Myre. Je krijgt per shade prayer ervaring en andere dingen zoals geld en clue scrolls. Soms krijg je ook fine cloth, waar je split bark van kunt laten maken.
 • Fishing: Vang lobsters, monkfish of sharks. Sword fish verdient niet goed, het duurt te lang om ze te vangen en je hebt een hele hoop nutteloze tuna’s.
 • Fletching: Vroeger was dit een goede skill om je geld mee te verdienen. Door de gestegen prijzen van logs en bow strings is dat helaas niet meer zo
 • Herblore: Dit is erg moeilijk om te trainen en om mee te starten. Zeker in het begin kun je hier geen winst mee maken.
 • Hunter: Vang Red chinchompa’s en verkoop ze
 • Mining: Hak coal en verkoop dit voor 150 gp per stuk. Je kunt natuurlijk ook mithril, adamant en rune hakken
 • Runecrafting: Hiervoor heb je geduld nodig. Je kunt nature of law runes maken en deze verkopen.
 • Slayer: Whips van Abyssal Demons. Als je Slayer 65 bent, kun je ook op Dust Devils jagen. Deze kunnen Dragon Chainbodies voor je achterlaten.
 • Smithing: Smithing is niet meer zo rendabel als het vroeger was. Het kost nu bijna altijd geld
 • Summoning: Summoning kan je helpen bij verschillende skills, zoals mining en runecrafting. Sommige dieren kunnen voorwerpen voor je bewaren, zodat je extra inventoryruimte hebt.
 • Thieving: Niet gebruikelijk, maar je kunt er veel geld mee verdienen. Je kunt bijvoorbeeld Grey Wolf Furs of Silks stelen en deze na een tijdje weer terug aan de verkoper verkopen. Een goede manier om geld te verdienen is hopen op een Sceptre tijdens Pyramid Plunder
 • Woodcutting: Je kunt yews of magic logs hakken en deze verkopen.

Ik hoop dat je hier veel geld mee verdient!

Geschreven door Ranged Xp234.
Lesser demons door Scrachasniff.
Varrock Tablets door Fenrir.
Snape grass door Dark.

 

 

148 reacties »

 1. Super-handig! En ik heb nog een tip (voor F2P, natuurlijk. Hij is simpel, maar effectief): Zorg voor goed eten. Een rugzakje met kreeft of zwaardvis is goed (als je het zelf kan vissen en koken, ga je natuurlijk naar Karamja). Ga de vulkaan in en maak wat demonen af (een outfit van rune is toppie! Ik gebruik een Rune 2handed sword). ALs je geluk hebt, krijg je rune medium helmets en mihtril chainbody’s. Raap ook wat fire rune op. Verkoop dit op de Grand Exchange en je bent binnen! Beetje riskant, maar het werkt wel. En nu: AANVALLUHH!

  Rsnieuws: Bedankt, ik zal het erbij zetten, Goed? 😀

  Reactie door Scrachasniff — augustus 4, 2008 @ 6:40 pm

  • of kill unicorns en pak de horns 2k per stuk en 10 full bags is al 700k 😀 only members . ;d

   Reactie door unknown xd — november 8, 2010 @ 4:14 pm

 2. gave site:)
  (jammer dat ik nu bijna geen rs meer speel:P)

  Rsnieuws: Ja jammer, ga je het ooit nog spelen?

  Reactie door martie3 — augustus 12, 2008 @ 1:27 pm

 3. K speel wel runescape lol.. Ik ben level 50. Maar voor non member kan je tog ook naar hill giants gaan en dood maken 😛 die geven big bones en die kopen veel rs’ers want je prayer xp gaat meer omhoog dan normale bones.

  En er zijn veel plekken waar je 10k krijgt.. je moet dingen doen enso. en dat je als laatste schoenen krijgt..
  lol en eentje met de safety gloves krijg je ook 10 k

  Rsnieuws: Ik snap wat je bedoeld, je hebt er 2, de “stronghold of player safety” en “stronghold of security” beiden geven 10k 😉

  Reactie door luussgeluk — augustus 15, 2008 @ 9:53 am

 4. Ja die bedoel ik.

  Reactie door Luussgeluk — augustus 16, 2008 @ 5:38 pm

  • ik heb 10M en full verac’s en whip! ik heb ook nog 1000 swamp lizard’s (die zijn bij elkaar 2M)

   Reactie door Anoniem — juni 11, 2010 @ 2:15 pm

 5. ik heb 219k! leuk he xD 😛
  niet veel maarja ik heb geen zin om rune te kope dus loop ik daar in mijn guthix skirt xD

  Rsnieuws: Cool, ik heb 3m en 734k. best veel 😉

  Reactie door bredenhoff — september 2, 2008 @ 2:14 pm

  • stoer ik heb 13m 😉

   Reactie door Me God — februari 5, 2011 @ 7:10 am

  • je kan niet spreken als je onder 13 jaar bent in rs mijn stiefbroer heeft het zelfde probleem.

   Reactie door slingerstok — mei 23, 2011 @ 6:04 pm

  • Weinig dus 😀

   Reactie door x ANGEL ANNE — januari 27, 2012 @ 11:02 pm

 6. hoe kan ik spreken met mijn acuant
  tis raar maar waar hoor maar mijn vendje kan niet spreken

  Rsnieuws: Mischien ben je muted, komt er te staan “you are permanently muted for breaking a rule” als je iets probeerd te zeggen?

  Reactie door pokevicemon — september 15, 2008 @ 10:56 am

  • ik ben dat ook…
   als je aangeeft bij het begin als je het account aanmaakt heeft i gezegt dat i jonger was en dan kan je aleen maar quikchat……..

   ps.ik heb het ook wordt er stront sagie van!

   Rsnieuws: Dat over Quick Chat en Leeftijd wist ik nog niet. Bedankt.

   Reactie door danikiller99 — juli 8, 2009 @ 1:52 pm

 7. Ranged Xp234! Zie je wat Anoniem doet? En daarom moet je reacties eerst laten goedkeuren. Ik zou de IP-code van Anoniem spammen! 😮 😮 👿

  Rsnieuws: sorry dat ik de reactie’s niet eerder liet spammen, dat kwam omdat ik huiswerk moest maken, nouja: het is gelukkig klaar. 😉

  Reactie door Scrachasniff — september 18, 2008 @ 4:40 pm

  • zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalige site gewoon heb al 500M verdient met alle trukjes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Reactie door Anoniem — februari 21, 2012 @ 10:12 am

 8. hoi RSnieuws ik weet nie of je er achter zit maar ik voel me ongelovelijk rot

  marleen

  Reactie door marleen — september 23, 2008 @ 1:21 pm

 9. waar speel je dat spel van jou

  marleen

  Rsnieuws: komt later uit, maar niet op deze site. Deze gaat over RuneScape.

  Reactie door marleen — september 23, 2008 @ 1:22 pm

 10. Ik snap de reacties van Marleen niet…

  Rsnieuws: ik snap dat “ik voel me rot” niet, maar over dat spel wel. vroeger had ik een andere site over runescape, die ik naar mij “eigen” site heb omgezet. Daarop wou ik een zelfgemaakt spel zetten en dat is nog niet af.

  Reactie door Scrachasniff — september 24, 2008 @ 2:18 pm

 11. Ah.

  Reactie door Scrachasniff — september 25, 2008 @ 5:27 am

 12. ik snap die marleen ook niet..

  Reactie door luussGeluk — september 26, 2008 @ 6:14 pm

  • Ja goede informatie hoor!!!
   Maar ik heb ook laat gereageerd, nu is het 2011 !!!

   Mijn broer is member en ik zal het tegen hem zeggen ;).

   Reactie door Bart — februari 13, 2011 @ 6:41 am

 13. Misscien kan je er wat meer bij zetten IK ben ook member ik maak op andere manieren geld zoals deze heb ik 5 mil mee verdiend.

  Dit kost minimaal 50 uur minuuten!tot een 2 uur max!

  je moet member zijn!!!
  Je moet ,minimaal 500k heben
  JE moet minimaal 40 construction heben.
  Je moet minimaal een huis met een Study room heben en een Oak lectern!
  En een butler!!!

  Koop 1k law runes = 300k +-
  Koop 1k Fire runes = 9k +-
  Koop 1k soft clay = 190k +-
  totaal ongeveer 500k

  maak 1k varrock tele tabs!

  1, doe ales op de bank!
  2, pak een air staffen draag hem,pak 1k law runes, 1k fire, !1! earth rune, ongeveer 35k 980 NOTED sofyclay en die anderen draag je bij je!
  3, ga naar je huis
  4, use je noted softclay op je butler en doe de bovenste optie. en typ 20 in. klik wel ongeveer next of zo anders agat je butler niet naar de bank.
  5, loop onder tussen naar je Oak lectern en maak alvast wat varrock teletabs ale je er ongeveer 20 hebt gemaakt praat je weer met je butler en pak je die 20 unnoted soft clay en onder tussen het haal je dat met use je noted softclay.
  en zo maak je 1k varrock teletabs.

  Wat is de winst???
  Investeren kost: 500k +-
  Winst: 400k+- kan ook meer zijn? hang van de prijs af!

  Kijk altijd in de grand ex of varrock teletabs stijgen anders koopt niemand ze!!!

  Rsnieuws: ik zet hem ertussen!

  Reactie door fenriir — september 26, 2008 @ 8:00 pm

 14. pak 1 air staf en draag hem!!! sorry voor de onduidelijk heden IK joop dat je deze er bij zet 😛

  Reactie door fenriir — september 26, 2008 @ 8:01 pm

 15. Ik hoop dat je er wat aan hebt en voeg me op runescape toe ik ben meestal wel online maar ik heb ook wel een week dan is het weer ff saai:P

  Haagenees 3 heet ik onderandere haagenees en haagenees3

  Reactie door fenriir — september 26, 2008 @ 8:04 pm

 16. sorry voor de vele posts 😛 heb je tog wat tedoen!!!

  Reactie door fenriir — september 26, 2008 @ 8:04 pm

 17. Ik, had 9,1 mill maar ik kocht guthan toen daalde het ineens 800k nu heb ik nog maar een zielige 8,36 mill of zo als je me niet gelooft voeg me toe haagenees 3 of me msn kan je het zien {…}

  Rsnieuws: wil je alsjeblieft geen msn bekend maken.

  Reactie door fenriir — september 26, 2008 @ 8:06 pm

 18. ik had ook eens een fury dragon boots en black mask een tan cav gevonden een 126 naabje ging vroeger dood in slayer cave als je een speciaal schild niet draagt heb je meerdere 30 hitts op je zo weer ff 6 mil er bij maar toen kwam dat incident van!!

  Reactie door fenriir — september 26, 2008 @ 8:07 pm

 19. ken je datr incident van een jongen werd bedreigt door twee jongemanan dat hij zijn hele account moest leeg halen. datr ben ik ben me furt die ik 2 dagen daar voor ook kwijt!!!

  politie met jagex gebeld volgende dahg heeft jagex fury van ene acc afgehaald en mij contant toen 10 mill betaald!! heb ik voor 120 hc banken gerild want toen was ik er misselijk van ik was 1 jaar gestopt tot nu, nu ben ik weer overnieuw begonnen!

  Rsnieuws: Ja, ik ken dat verhaal!

  Reactie door fenriir — september 26, 2008 @ 8:09 pm

  • Jagex geeft geen gescammde spullen terug, anders zijn ze bang dat andere mense dingen gaan claimen die niet van hun zijn…

   Reactie door Anoniem — januari 6, 2012 @ 11:23 pm

 20. kan ik toch slecht typen he?

  Reactie door fenriir — september 26, 2008 @ 8:10 pm

 21. wow zit ik precies 10 minuuten op deze site is toch weer een paar hits!!!

  Reactie door fenriir — september 26, 2008 @ 8:11 pm

 22. ik ga altijd big bones hale en ze dan verkopen! levert veel geld op, en je traint veel! ik ben nu level: strength: 48, def: 41 ik hit 12 of 13! ook met magie!
  😛
  jippo127

  Reactie door jippo127 — september 27, 2008 @ 10:28 am

 23. hoe maak ik van clay soft clay??

  Rsnieuws: Haal een emmer met water, bucket of water = pak een emmer en “use” het op iets waar water in zit. “use” die bucket of water dan op clay, dan heb je soft clay!

  Reactie door laurens — november 16, 2008 @ 1:24 pm

 24. kwete het al XD

  Reactie door laurenske185 — november 16, 2008 @ 2:40 pm

 25. COOL MAAR IK ZOU EENS WILLEN WETEN HOE JE JE PRAYER HET GEMAAKELIJKSTE OEFENT EH EN ZOUDEN ER NOG EEN PAAR BETERE TIPS ZIJN MIJN HOOGSTE K WAS MAAR 100 K

  Rsnieuws: Best hoog! maar wil je alsjeblieft geen caps in reactie’s gebruiken?

  Reactie door RUNESCAPEPVP — november 20, 2008 @ 7:08 pm

 26. Wat zijn caps?
  En ik heb er nog een:

  Big Bones

  Als je ze hebt, begraaf ze niet. Je krijgt maar 25 prayer xp, maar op de Grand Exchange minstens 300 coins! Dus als je er een aantal hebt ben je snel rijk, vooral als het notes zijn. Hoe je ze krijgt? Giants vermoorden. Hier is een klein lijstje.
  Naam giant>locatie>minstens cmbt. lvl. nodig om te verlsaan zonder eten>hun combat level>F²P of P²P

  Hill Giant > Aan het einde van de Edgeville Dungeon > Level 35 > Level 28 > F²P
  Moss Giant > Aan het einde van het F²P-gedeelte in de Varrock Sewers. Voor members Slayer-exemplaren in de Edgeville Dungeon > Level 55 > Level 42 > F²P
  Ice Giant > Aan het einde van het F²P-gedeelte van de Ice Dungeon (van The Knight’s Sword, met Blurite rocks) > Level 65 > Level 57 > F²P
  Fire Giants > Deep WIlderness Dungeon, waag je leven voor deze monsters! > Level 100 + Summoning is handig > Level 85 ? P²P

  Reactie door Scrachasniff — december 8, 2008 @ 5:31 pm

 27. caps is met capslock praten [onnozele tekst verwijderd]

  Fswe1:
  Dat werd dus gevraagd niet te doen! 👿

  Reactie door diandkfd — december 9, 2008 @ 9:55 am

 28. Erm, wil je mijn ding a.u.b. toevoegen?

  Reactie door Scrachasniff — december 9, 2008 @ 5:40 pm

 29. nice site bro ik heb veel van je site geleerd maar ik ben athans geen noobo meer snap je 99 ranged 91 mage 71 def cb 95 wel nice maar als je me wil adden op runescape dan kunnen we ff praten see ya bro thx…

  Rsnieuws: Goed getraind!

  Reactie door xkg0master — december 15, 2008 @ 8:13 am

 30. hoeduur zijn dragon boots?

  Rsnieuws: Ongeveer 300k – 400k.

  Reactie door jesse — december 18, 2008 @ 3:35 pm

 31. ik verdien geldm et smithing maar het kan soms echt vet saai worden
  dus daarom doe ik het niet de hele tijd. doe ook iets anders dan smithing trainen.

  Fswe1:
  Als je het in de Dwarven Mines doet met Steel/Mithril/Adamant kun je het smelten in Falador en de hele handel opslaan op je bank. En daarna er in Varrock iets handigs van maken en verkopen op de Grand Exchange. Je kunt ook Gold Ore uit de Crafting Guild halen en met de gold bars daarvan bijv. gold amulets maken. Zo train je Smithing, Mining en Crafting.

  Reactie door Mc. Greogor — december 21, 2008 @ 12:11 pm

 32. Die Blue Ele’ Blouse die ik heb, van m’n Clue Scroll… is die veel waard?

  Rsnieuws: Echt wel!

  Reactie door Scrachasniff — december 22, 2008 @ 6:45 am

 33. Hoeveel?! 100K ongeveer?

  Rsnieuws: Nog niet eens in de buurt!

  Reactie door Scrachasniff — december 22, 2008 @ 10:22 am

 34. MEER?! 1M?!?!?!?! IK BEN WORD RIJK!

  Reactie door Scrachasniff — december 23, 2008 @ 3:03 pm

 35. mijn andere acc is gehackt 😦 hij hete kingdeader wil iemand hem voor me terug hacken en ij toevoegen ik heet pokemon gras op runescape

  500k beloning!!!

  Rsnieuws: Heb jij wel recovery questions gedaan?

  Reactie door pokemon gras — december 23, 2008 @ 7:51 pm

 36. Maar hoeveel geld krijg ik ervoor? Als het op de G.E. niet lukt kan ik het misschien verkopen voor de dubbele prijs. Vals, maar dat doen de NPC’s ook.

  Rsnieuws: In de shops kost het altijd meer dan op de G.E.

  Reactie door Scrachasniff — december 24, 2008 @ 8:54 am


 37. Maar hoeveel winst maak ik nou?

  Rsnieuws: Als je het verkoopt krijg je maximum 85k. Het is sterk in prijs gedaald.

  Reactie door Scrachasniff — december 25, 2008 @ 8:07 am

 38. Jammer, want ik ben 32K of zo vandaag verloren. Uitgegeven aan extra runes. Maar Magic is nu wel 38 (2 lvls up) en Runecrafting 20 (1 lvl up)! 😀

  Reactie door Scrachasniff — december 25, 2008 @ 9:35 am

 39. heeey
  ik wil dragon hai kopen die nieuwe armor
  maar je hoeft dus niks te doen als ik het gewoon in exx wil kopen :O

  doei

  Rsnieuws: Je moet member zijn, 40 defence hebben en 300K-400K.

  Reactie door mitta — december 29, 2008 @ 4:18 pm

 40. ik weet ook hoe je veel geld krijgt! Je moet veel veren hebben van kippen, en die gaan verkopen op de grand exchange! zo word ik rijk!

  Reactie door Toan Vu — december 30, 2008 @ 9:31 am

 41. ik kan niet snel aan spullen komen en ik heb weinig geld help me asublieft

  Rsnieuws: Doe taken voor mensen (npc’s) in Lumbridge. Dood kleine monsters zoals goblins en kippen en ze laten altijd wel wat leuks voor je achter.

  Reactie door devinus1 — januari 2, 2009 @ 12:37 pm

 42. ik weet nog een goeie manier hoe je geld verdien je kan cheats kopen op sites waar je 1000mill van krijgt :p

  Rsnieuws: En je krijgt er een gratis ban van jagex bij.. 😕

  Reactie door pascal — januari 3, 2009 @ 11:53 am

 43. ellow rs-nieuws kheb een moneymaking tip voor je. voor p2p is er natuurlijk voor pures:snape grass, en ook ankou’s leverde ook zo’n paar mils op. greetz dark

  Rsnieuws: Ankou’s zijn er ook voor F2P, of bedoelde je dat ook? Ik zet hem ertussen!

  Reactie door dark — januari 4, 2009 @ 9:33 pm

 44. anknu’s zijn voor p2p soz, want ze droppe dan deaths en bloods en veel herbs.

  Reactie door dark — januari 6, 2009 @ 5:17 pm

 45. als je f2p wilt wetn mag je het ook vragen.

  Reactie door dark — januari 6, 2009 @ 5:28 pm

 46. oh en rs-nieuws je hebt een klein foutje gemaakt van snape grass want by de rock crabs is dat seaweed en voor snape grass moet je in waterbirth zijn. np. greetz dark.

  Reactie door dark — januari 6, 2009 @ 6:11 pm

 47. waaar is die vulkaan??? is dat de wildi???

  Reactie door magieayla — januari 10, 2009 @ 10:21 am

 48. ik wil wten hoe ik snel train want het duurt egt lang wil me def van 37 naar 40 brengen ps magieayla ofso die vulkaan is in karamje je hoeft geen member te zijn neem 30 coins mee en dan naar portsarim praat met iemand daar die vraagt:do you want to go to karamja zeg ja kijk op map naar een rode driehoek (soortvan)
  en ga dan langs die gat (of touw weet nie meer naar beneden

  Rsnieuws: Weet ik. Trainen doe je op jouw gewenste niveau, zeg maar. Als je je defence naar 40 wilt, zou ik Lesser demons of Moss giants aanraden.

  Reactie door dragon — januari 12, 2009 @ 11:04 am

 49. zo nou goed

  Reactie door dragon — januari 12, 2009 @ 11:05 am

 50. en ik kan aleen die quik chat gebruiken en niet vrij praten en dat is irritant weet iemand of ik het kan weghalen

  Rsnieuws: Dat heb ik ook. Dat komt omdat je een regel hebt gebroken, dan krijg je een muted status van JaGEx. Het kan niet weggehaald worden tenzij je je gedraagd.

  Reactie door dragon — januari 12, 2009 @ 11:07 am

 51. ps ik train bij ghosts want heb geen zin om naar hill giants ofzo te gaan

  Reactie door dragon — januari 12, 2009 @ 11:13 am

 52. fenrir waarom zou je 500k ruilen voor 400k?je moet meer geld verdienen niet meer verspillen

  Reactie door dragon — januari 12, 2009 @ 11:54 am

 53. je kunt ook in de cooking guild ,cooking lvl 32 en cooked apples mee nemen per rugzakje ongeveer 4k

  Reactie door magieayla — januari 21, 2009 @ 5:48 pm

 54. Dit is een vette site maar kunnen jullie ook vertellen hoe je een butler krijgt!? ik ben lvl 80 en wil graag weten hoe je die krijgt!
  Dan kan ik ook die varrock teblets doen. of zo iets!

  Rsnieuws: Een butler krijg je in ardougne. Welke butlers je kan krijgen wordt bepaald door je Construction level. Je kan ze in het noordelijkste huisje van Ardougne vinden.

  Reactie door Joep — januari 30, 2009 @ 3:00 pm

 55. Ik heb er nog een: Je kunt ook naar de draken gaan: bronze,iron en steel dragons. deze laten ook drops achter: dragon platelegs (600k), draconic visage(kan even duren voor dat je die hebt maar ze zijn wel zo,n rond de 26 mil waard.

  Bronze dragons: lvl 131.

  iron dragons: lvl 189

  steel dragons: lvl 246

  neem altijd een axe(voor woodcutting), anti-dragon shield en antifire potion, eten en een hoog prayer mee.

  Je kunt de draken vinden in de brimhaven dungeon. o ja een neem ook zo,n 1000gp mee! op google vind je de plattegrondvan de brimhaven dungeon wel. (bij de brimhaven).

  Rsnieuws: Ik zal hem er later bij zetten, bedankt!

  Reactie door Joep — januari 30, 2009 @ 3:14 pm

 56. Oh ja en trouwens steel dragons hebben een extreem hoog defenc lvl!

  Het is handig om voor bronze dragons minstens lvl 80 te zijn

  en voor iron dragons 90.

  en voor steel dragons 105 of hoger.

  Reactie door Joep — januari 31, 2009 @ 10:00 am

 57. Geweldige site ik heb er veel van opgestoken!

  Reactie door Casano 123 — januari 31, 2009 @ 1:08 pm

 58. ty ‘k weet nu nog meer manieren om geld te verdienen want al mijn skills zijn boven de 70 dus dacht ik of er iets was voor skills 70+!

  bietswieper

  Reactie door flipperkast — februari 8, 2009 @ 2:11 pm

 59. ik weet ook wel een ding hoe je snel geld kan verdienen, je koopt ongeveer 500 boots in ( die kun je kopen in varrock op het plein, die kosten ongeveer 2 coins per stuk en je verkoopt ze dan weer bij de grand voor 2 coins

  is wel veel beginners heur.

  Rsnieuws: Het is niet echt geld verdienen, je koopt ze voor 2 en verkoopt ze ook weer voor 2.

  Reactie door hoijongen — februari 11, 2009 @ 9:33 am

 60. kunnen jullie mij vertellen hoeveel nu dragon bones en green dhide verdienen als je ze highalght?

  Rsnieuws: Dragon bones weet ik niet, green d’hide geven 1200 GP.

  Reactie door brand 25 — februari 19, 2009 @ 3:22 pm

 61. dan kun ze beter aan ge verkopen

  Reactie door brand 25 — februari 23, 2009 @ 6:17 pm

 62. Mijn vriend zette vroeger altijd geld en spullen over via drop-trade lol!

  Rsnieuws: Psst.. ik ook. :mrgreen:

  Reactie door Xxtinaxxx — februari 27, 2009 @ 6:27 am

 63. He! ALs je bijvoorbeeld een veracks flail koopt en als hij beschadigd! waar kun je hem dan weer laten repareren!?

  Rsnieuws: Och.. dat was bij mij zo’n probleem. Je kan hem laten repareren bij Bob in Lumbridge.

  Reactie door joep — maart 1, 2009 @ 7:20 am

 64. of je kan in je huis repareren hoe hoger je smithing hoe goedkoper het is

  Reactie door zezima — maart 16, 2009 @ 3:34 pm

 65. ik doe dat bij die magic shop bij port sarim.
  ik heb al 200k winst:)

  Reactie door hoi — maart 22, 2009 @ 11:28 am

 66. ey bart!! ik speel weer vaker runescape! ik heb vanochtend iets van 40 k verdiend bij hill giants!!! ik ga nu op rs! k zie je maandag!

  Rsnieuws: Mooi!

  Reactie door jippo127 — maart 22, 2009 @ 5:25 pm

 67. waar kan je dan een daroks greataxe laten repareren

  ojaah ik ben cb 90 en best goeie site en ik heb een tip

  maak cannonballs en verkoop ze

  eisen je heb 35 smithing nodig

  ongeveer 124 coins winst per stuk want je maak er vier per stuk uit 1 steel bar!!

  Rsnieuws: Barrow wapens en armour moet je bij Bob in Lumbridge laten reparen. De tip is eigenlijk niet zo handig, het is niet zo snel verdiend.

  Reactie door kees — maart 23, 2009 @ 7:14 pm

 68. Je kan ook gems gaan hakken in Shilo village! 40 mining noding!

  Hoe hoger mining hoe betere gems je hakt! op 40 mining kan je best een ruby hakken! maar je hakt dan ook best vaak uncut opal of jade!

  De gem mines staan in shilo village!
  ( je moet je Shilo village hebben gedaan)

  Het is handig om de gems te hakken daarna maak je er echte edelstenen van! als je veel edelstenen op je bank hebt staan verkoop ze dan bij de grand exchense of bij een gem shop!

  Ik hoop dat jullie dit een goede manier vinden!

  Rsnieuws: Dat is inderdaad handig. Ook bij het ‘powertrainen’. Je traint crafting en mining.. 🙂

  Reactie door joep — maart 25, 2009 @ 2:12 pm

 69. maar met cannonballs maken train je wel smithing en dat kost bijna altijd geld en nu verdien je er nog eens geld mee dus eigenlijk beste wel handig hoor

  Reactie door kees — maart 31, 2009 @ 3:17 pm

 70. Er is nog een snellere geld truck.

  dit heb je nodig :
  Rond de 100k.
  Een knife.
  ——————-

  koop met je 100k 1k chocolade.
  Use je Knife.
  En doe het op de chocolade.
  je krijgt nu chocodust.
  Chocolade kost rond de 70 ea en Chocodust rond de 90.

  ( Let op! Use altijd je knife! en niet je chocolade je hebt kans dat je hem op eet )

  veel plesier der mee.

  Reactie door Mike130996 — mei 14, 2009 @ 10:18 am

 71. fishing in de minging guilt is goed hunter is goed thieving is ook wel goed ( slayer 65 is gewoon super goed en (ranging bij de tzhaar is de besten ( tips 7k ea obby cape 140k ea shielt 100k ea) en super ranging xp )

  Rsnieuws: Ik snap je niet helemaal.

  Reactie door danny — juni 1, 2009 @ 2:49 pm

 72. dragon bones op gliter altar bespaar je een hoop geld!

  Reactie door danny — juni 1, 2009 @ 2:50 pm

 73. snellere geldtruc ga naar de red dragon wildernis dan zoek white beries 28 zijn ongeveer 24k per kom niet te dich bij de red dragons ze zijn bij red dragon isle

  Rsnieuws: Het is veel lopen. Het is handig als er ooit een teleport daar naar toe komt.

  Reactie door rsguy — juni 6, 2009 @ 8:05 pm

 74. ik heb een goede tip voor members!
  Kill chaos druids in de edgville dungeon, die droppen vaak dure herbs.
  verkoop die! ik heb er al 300k mee verdiend

  Reactie door bram — juni 15, 2009 @ 2:01 pm

 75. ey kijk ik heb gewoon super veel geld nodig in ene korte tijd weetje, maar al dei fuckers daaro helpen je geen fuck sorry van het taal gebruik ben pas laat uit heb dus ongveer 1 uur per dag en weekend zit ik bij me vrindin of me matties of schieten yea…. 🙂 en ik ben egt een noob lvl 40 ong maar hebben jullie please een goeie truuk wara ik egt veeeeeeeeeeeeeeel geld mee verdien. alvast bedankt thx

  Reactie door Iemand — juni 16, 2009 @ 8:17 pm

 76. oke dat was bad typing sorry jonges

  Reactie door Iemand — juni 16, 2009 @ 8:18 pm

 77. Weet iemand nog een snele manier om ranged snel omhoog te krijgen??

  Rsnieuws: Als F²P’er zou ik bij de lesser demons in de karamja dungeon gaan trainen.

  Reactie door lol — juli 10, 2009 @ 12:31 pm

 78. met chikens word je miljonair binenn paar uur.

  kill de chikens en verkoop ze rouw zo maak je veel winst..

  graag gedaan voor de tip !!

  Reactie door osman — juli 27, 2009 @ 5:18 pm

 79. dag , ik heb namelijk een goeie geld tip hetzit zo :

  1. je koopt flax in de G E voor 82ea koop meestal ( 10k flax voor 800-820k)

  2. je maakt eer bow strings van en tijdens train je er ook crafting mee

  3. je flax koste 82ea en bowstring kan je verkopen voor 168 ea dus heb je per 86ea winst

  4. 168ea * 10k = 1.680.000 k

  Reactie door thibaut — september 2, 2009 @ 1:26 am

  • lol ik speel net en ik ben 30 en ik speel 1 dag ik eet ook nog een train plek voor begginers de rock crabs is goerd yheee

   Reactie door a babykill u — januari 17, 2010 @ 11:09 am

 80. hello runescpae news where you get
  dragon boots?

  Reactie door runescoae fan — oktober 13, 2009 @ 2:28 pm

 81. ik ben cb 93

  Reactie door ko;o — november 4, 2009 @ 5:47 am

  • nice man ik speel al 6maand rs en ik ben nog maar cb 78 . ik denk dat ik ga stoppen met rs ik haal nooit ergens snel geld uit en mijn cb traint niet goed en mijn max hit is maar 22 met spacial attack zonder special attack is dat maar 20. SLECHT DUS!!!

   Reactie door stefy — februari 10, 2010 @ 2:51 pm

 82. yews hakken verdient goed

  Reactie door frits — december 13, 2009 @ 8:20 pm

 83. he runescapers
  ik heb 1 mil en 200 k weet niet wat ik ervan moet kopen ik ben member

  jelle

  Reactie door jelle — januari 29, 2010 @ 11:19 am

 84. aller beste site in de wereld egt waar zou ik de maker van de site zijn naam moge plzz add ik em als vriend ik heet ruben1383 level 77 4.6 mill

  Reactie door ruben — februari 6, 2010 @ 8:50 pm

 85. hallo, ik ben 11 jaar en speel nu ongeveel 6maand rs . ik ben member. ik ben niet echt sterk ik ben nu cb 78 ik heb nu cash 200k. ik heb een dwarven cannon . maar nu mijn echte vraag. kan ik ook geld verdienen door mijn dwarven cannon te gebruiken? ik vecht al van cb 60 tegen green dragons maar ik ga vaak door door die rara ezens die rond de 20 hitten? mijn str is maar 62. wat koop ik het beste?

  Reactie door stefy — februari 10, 2010 @ 2:47 pm

 86. ik heb een account maar speel niet meer ik geef hem weg voor habbo spullen mijn habbo naam is voetballer98

  Reactie door andy — februari 14, 2010 @ 6:05 pm

 87. he ik ben lv 49 maar weet niet meer waar ik moed treanen hep je tips en voeg me mischien toe op rs rs mijn naam is mms vvk

  Reactie door mms vvk — februari 15, 2010 @ 4:49 pm

  • hahahahaha ik ben in level 132 en ben hoger dan jou en ga bij de dark wizzarts traine is handig!.

   Reactie door Anoniem — november 2, 2011 @ 5:04 pm

 88. ga naar babarian village in member dood unicorns hun droppen altijd unicornhorns dood ze allemaal tot je bag vol is verkoop ze op de grand exchange en je krijgt 50k 2okeer rondlopen en je hebt een mill!!!

  Reactie door djgame — maart 21, 2010 @ 6:14 am

 89. hallo ik speel ook runescape ik ben lvl 108 momenteel en p2p en ik heb een goede aanrader die er denk ik bij moet komen te staan

  tis erg simpel je hebt niet een al te hoog combat nodig maar het vermakkelijkt het wel als je ong 60 range hebt kan je goed verdienen

  je gaat met je beste range armour en beste range attack
  naar moss giants op crandor en maakt ze af ze droppen best veel rannarr seeds en als je geluk hebt snapdragon seeds als je snel killt dan kan je ong in 1 uur wel meer als 120k krijgen maar dat ligt aan mij dan. maar verder veel suc6!

  Reactie door vwo nerd — maart 27, 2010 @ 9:33 am

 90. hallo… ik heb 28 miljoen;)

  wil je weten hoe?

  ga naar king black dragon hij dropt goeie dingen zoal:
  dragon en een beetje geluk dragon chain.

  maar barrows is ook goed moet je ook wel een beetje geluk hebben dan droppen ze kleding begin eerst altijd bij dharok maar om daar te komen heb je wel een schep nodig …

  je kan natuurlijk ook gewoon dragons doden droppen bones zijn 5k en hide’s zijn ook 5k dus met 1 dragon 10k ik ben nu lvl 128 en member.

  en je kunt als je niet zo sterk bent dan kun je flax plukken bij seers village (camelot)
  zijn 300gp per stuk dus een tasje heb je nog wel wat:D

  of als je geen member bent kun je natuurlijk gewoon woodcutten op yews is heel goed..

  nu weer iets waar je member voor moet zijn.

  je gaat een crystal key kopen iets van 47k weet niet zeker en dan gaa je naar barbarian village en daar is een schatkist en daar krijg je zowieso: dragon bars dragon uncut en rune platebody en beetje geluk dragon chainbody..

  maar misschien krijg je nou wel iets anders.

  je kunt ook gewoon op magic trees hackken of shark vissen dat levert ook wel wat op..

  vriendelijk groeten rickey

  Reactie door jijweeetzelluuuf — april 23, 2010 @ 7:19 pm

 91. je kan papayas verkopen das rond 2k each dus 800kper uur je hebt 69 sum nodig

  Reactie door protank — mei 1, 2010 @ 10:30 pm

 92. Ik heb al binnen 1 uur al 1M ik doe wine of zamorak verdiend goed maar die kost 1,7k maar het wordt hoger dus dat zal als je het wilt doen

  Reactie door Rune — juni 2, 2010 @ 7:53 pm

 93. Hey, als je op runescape niet kan praten kan het ook zijn dat je jonger dan 13 jaar bent.

  Reactie door ********* — juni 24, 2010 @ 1:10 pm

 94. Hoe krijg ik snel geld in f2p??
  ik zit in grootse problemen, ik werd gehackt, ik ben combat 75 ofzo met skills onder 65
  😥

  Reactie door glenniboy — juli 3, 2010 @ 4:26 pm

 95. rs niews, krijg ik alstublieft een antwoord?

  Reactie door glenniboy — juli 3, 2010 @ 4:28 pm

 96. ik heb een nieuwe truck
  eisen(niks) het is voor als je nog een account wilt maken mischien kan het niet meer van de updates het is oud als je een noob bent dan krijg je wat spullen bij begen zegje ik wil arrows dan drop je ze vraag je weer en pak je ze op en dan verkoop je ze bij de gx he je meteen paar mill ik hoop dat het nog werkt

  Reactie door jagex haater — juli 4, 2010 @ 6:02 pm

 97. als je nog een beginende noob bent kan je altijd nog bij de gx aches paken en verkopen soms kan je iets niet kopen en soms wel maar als je wilt verkopen verkoop je het laat je het ga de volgende dsag is het groen en krijg je het geld met kopen is dat andersom

  Reactie door jagex haater — juli 4, 2010 @ 6:05 pm

 98. zo gevaarlijk ik heb hack eh sukkels hun komen met noob dingen ga alsjeblieft naar teletubbies kijken :@:@:@:@:@:@:O:PO:OP:OP:

  Reactie door pk mocro070 — augustus 8, 2010 @ 12:07 pm

 99. als je member bent kan je ook naar barbian gaan en dan in de grot van barbian en dan maak je die wolven af dan droppen hun wolf bones pak die op aldie het deheletijd tot dat je tas vol is verkoop het bij de G.E je krijgt ongeveer 26K

  Reactie door geonny — augustus 12, 2010 @ 12:20 pm

 100. Het mense neem het van me aan ik ben 120 combat als je geld nodig hebt PURE ESSENCE !!!!

  Reactie door gio — augustus 24, 2010 @ 11:08 am

 101. ik ben spartacus kijk op youtube als je me niet geloofd vroeger een van de belangijkste van het hele spel kijk maar op youtube ‘love’add me ‘)

  Reactie door spartacus — september 20, 2010 @ 5:39 pm

 102. Je kan naar de wolf bones gaan bij de grot van barbian village

  Reactie door geonny — oktober 5, 2010 @ 6:44 pm

 103. een beter manier is green dragons 24 uurje green dragons 5a6mil cash

  Reactie door wildie pker3 — oktober 12, 2010 @ 3:41 pm

 104. dit slaat nergens op wie gaat er nou met addy bolts naar aviansies hoe een mongool kan je zijn en ook nog prayer aan dan verlies je meer dan je winsmaakt nooit gehoord van b2p!

  Reactie door itslaatnergensop — oktober 28, 2010 @ 12:54 pm

 105. ga gwn 5k clays hakken en dan verkoop ze koop 4k tin en ore maak ze bronz bar verkoop ze dan weer enzovoort tot je 30 smithing hebt dan maak je steel bars…….ik heb 9,1m zo gemaakt in f2p

  Reactie door Anoniem — december 25, 2010 @ 1:37 pm

 106. lol ik heb ss en full dragon (geen plate en full helm)

  Reactie door Anoniem — december 29, 2010 @ 11:43 am

 107. ga gwn pken w8 tot je een currupt krijgt en je hebt buit

  Reactie door mo — januari 1, 2011 @ 5:19 pm

 108. IK HIT 130

  Reactie door EVERTJAN — januari 12, 2011 @ 7:10 am

 109. IK HIT HEEL VEEL 132

  Reactie door EVERTJAN — januari 12, 2011 @ 7:11 am

 110. ik ga gwn naar karamja vis een zak lobsters en dan zet ik ze om in bank notes en zo voort heb in 1week 12m gemaakt (ik heb nog school kan maar 1-2uur per dag op pc dus deze manier gaat heel snel heb 79fisching)

  Reactie door beertje212 — februari 5, 2011 @ 5:21 pm

 111. Hoi 😉

  Weet je hoe je ook veel geld kan verdienen???
  Het klinkt wel een beetje raar maar je verdient wel ongeveer 15k per tasje!

  Je moet gewoon heel je tasje vol doen met staf of air.

  Monsters die dat droppen: koeien.

  Ja eigenlijk alle monsters!

  Reactie door Bart — februari 13, 2011 @ 6:44 am

 112. ik heb er ook een

  ga naar de wildy ga naar fist of guthiz koop rune plate ga naar de grand exhange koop full rune verder en gaa naar wereld 45 daar willen veel mensen full rune je verkoopt het rond de 500k veel sucses gegarandeerd

  Reactie door bryzinhoi — februari 22, 2011 @ 8:32 am

 113. hoe maak je urns plz help

  Reactie door patrick — februari 26, 2011 @ 1:49 pm

 114. heey wek lvl kan je worden als je geen mem ben

  Reactie door runescaper — maart 19, 2011 @ 11:32 am

 115. lol…
  ik verdien mijn geld door hill giants.
  ga naar http://www.runescape.com en bij grand kun je zien of de prijs van spullen aan komende week word verhoogd of verlaagd. zo kun je winst maken nu zijn big bones 600coin per stuk.

  1maanden 4uur per dag spelen heb je 4m ik heb nu 1 pak full sara
  3,8mil nu en nog wel meer mooie spullen zo als,, full dragon.

  maar jah zo kom ik aan mijn geld.

  het mekelijkste is is gewoon member kopen en green gragons killen combat 70+ aangeraden + anti-dragon shield.
  kom je aan 6m per dag..
  veel suc6

  Reactie door zezima — maart 23, 2011 @ 8:32 pm

 116. ik weetnog een manier om geld te verdienen geef 100k aan *** en hij zal je super snel geld laten verdienen

  Rsnieuws: Of gebruik een van de tips hierboven beschreven, die hebben waarschijnlijk meer zin.

  Reactie door Rune — april 23, 2011 @ 8:33 pm

 117. Beste rsnieuws,
  ik ben een ervaren speler en heb zelf dan ook wel 97m.
  Ik zou deze site zelf nog wat geldmaakmanieren bij willen leren.
  Ik zou graag moderator willen worden (als dat gaat).
  P.S:goede website!

  Reactie door skinner — april 25, 2011 @ 8:01 am

 118. ik weet nog een manier om geld te verdienen geef 50k aan rune draak5 en hij zal je super snel geld laten verdienen

  Reactie door Rune — juni 23, 2011 @ 5:09 pm

 119. `nuwbs 😛 grapje man nice site ga er veel van gebruiken

  PS, gebruik een *** met woodcutting rs komt haast nooit achter

  www.***.*** egt geweldig!

  Rsnieuws: Gelieve dat hier niet te plaatsen.

  Reactie door Anoniem — juli 20, 2011 @ 9:52 pm

 120. Hallo mensen,

  als je een beetje een powerlvler bent kan je best met fishing swordfish gaan vissen.
  Je vangt mischien wel veel tuna maar het verschil zit vaak in dat je 1100 swordfish hebt en tuna 1300. dat verschil is niks.
  je bent wel lang bezig ( doe het ook niet met mijn main ).
  Het duurt lang maar jekrijgt er wel wat van.
  kheb er nu al 3 mil aan verdient in 4 nachtjes. 😀

  Reactie door dirk — augustus 10, 2011 @ 9:34 am

 121. Voor Members !!!

  Nu als je de quest *The Hand in the Sand* hebt gedaan kun je elke dag gratis 84 emmer met zand van bert krijgen ( bucket of sand = ongeveer 306 gp ) *GE 31-08-2011*
  En als je nu ook Ardougne Elite tasks hebt gedaan krijg je van bert elke dag 120 emmers zand gratis 🙂

  84 x 306gp = 25704gp gratis.

  Als je dit als member een membership lang doet ( van 30 dagen ofzo ) Heb je 771,120gp 🙂

  120 x 306gp = 36720gp gratis.

  Zelfde als hierboven vermeld maar je krijgt dan een ietsjes hoger bedrag : 1,101,600gp 🙂

  Het is handig om de watchtower quest gedaan te hebben , zodat je dichtbij bert geteleporteerd wordt 🙂

  **Voor Ardougne elite tasks heb je nodig : 81 fishing , 93 summoning , 82 thieving , 75 runecrafting , 91 smithing , 69 fletching en je moet de wolf whistle + de rune mysteries quests gedaan hebben**

  !! Kijk goed naar de reacties van andere mensen hierboven , doe dat gewoon of wat jij het leukste vind !!

  **Dit is alleen maar een extra gratis zakcentje ;)**

  Groetjes Yami ^^

  Reactie door Yami — augustus 31, 2011 @ 12:36 pm

 122. En btw als je heel erg veel geduld hebt en je spaart ze een heel jaar lang ( 365 daagjes ) en wacht tot merchers ermee gaan lopen klooien ,
  kun je ook een aardig zakcentje krijgen.

  Ik kan me herrinneren dat 1 bucket of sand een keertje 1,6 k was ( was wel nice 🙂 )

  dan was het 84 x 1,6k = 134,400gp

  *ff 365 volhouden/sparen*

  Dan zou je met veel geluk enzo dit krijgen als gratis zakcentje : 134,400gp x 365 = 49,056,000gp ( oftewel bijna 50m gratis ) 🙂

  Reactie door Yami — augustus 31, 2011 @ 12:46 pm

 123. als je onder lvl 30 zit ben je noob zit je in lvl 60,70,80, ben je best wel goed zit je in een lvl boven de 100 ben je master

  Reactie door ruben — oktober 29, 2011 @ 10:51 am

 124. als je onder lvl 40 zit ben je ook noob hoor

  Reactie door ruben — oktober 29, 2011 @ 10:53 am

 125. willlen jullie echt geld verdienen lees dat dit

  je hebt minimaal 600k nodig

  koop bij GE een rune trimmid kiteshield,platebody,platelegs ne full helm los maak er een set vna en verkoop het weer per set maak je 100k winst ongeveer

  Reactie door tim — november 5, 2011 @ 1:06 pm

  • dit levert op de dag van vandaag niks meer op maar kost geld.

   Reactie door Anoniem — december 29, 2011 @ 9:47 pm

 126. Ik heb 131m…

  Reactie door Guus — december 26, 2011 @ 6:12 pm

 127. Mijn manier:
  Op de GE een guthix / sara / zammy / rune gold of black gold set kopen (lg), en ook een plateskirt van dat armour. Dan haal je de legs set uit elkaar en maak je er een skirt set van. Verkoop de (sk) set en de legs apart en je hebt bij sara ongeveer 100-150k winst per set, als je de set voor ongeveer 10-20k onder de marktwaarde verkoopt.

  Goede manier???

  Reactie door Guus — december 27, 2011 @ 9:36 pm

 128. Oh ja, ik ben f2p en nooit member geweest. Ik heet ‘Ultime Mage5’. En nee, ik ga niet iedereen geld geven… Voor als je net begint met verdienen:
  Train je mining tot lvl 15 op rune essence. (na rune mysteries quest), ga daarna met een steel pickaxe iron hakken. Op lvl 31 kun je dan het best een addy pick kopen en op 41 een rune pick. Blijf op Iron hakken. (als jehoger bent dan level 65 combat en 35 dungeoneering moet je in de dwarven mijn bij Falador hakken, dan kun je makkelijk de bank deposit box gebruiken.
  Ben je dat niet maar wel combat 29 of hoger moet je naar Al-Kharid.
  Als je ook dat niet bent kun je het best de mijn zuid-oost van Varrock pakken.
  Denk eraan: als je geld wil verdienen moet je nooit smithing gebruiken! Het enige wat soms een beetje winstgevend kan zijn is steel bars maken uit 1 iron en 2 coal.

  Pas als je level 85 bent moet je rune gaan hakken.

  Dit was mij guide.

  SUCCES!!!!
  Ultime Mage5

  Reactie door Guus — december 30, 2011 @ 9:33 pm

 129. mijn runescape laadt niet…

  Reactie door Anoniem — maart 4, 2012 @ 12:46 am

 130. gewoon een makkelijk manier:zorg ervoor dat je een bras key hebt en verzamel big bones bij hill giants :d

  Reactie door levinio — april 7, 2012 @ 4:16 pm

 131. hoi ik heb ook een hele goede manier om geld te verdien en dat is vials fullen met water gaat heel snel en je verdient 50k per uur
  dit is voor f2p en p2p de vials moet je vullen in falador

  Rsnieuws: Het kost wel verschrikkelijk veel tijd, maar als je echt niet anders weet dan is dit altijd een mogelijkheid!

  Reactie door Anoniem — juli 11, 2012 @ 4:13 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: