Runescape Tricks/Community

Witch’s potion

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Ga naar de heks Hetty in haar huisje in het zuidoosten van Rimmington. Rimmington ligt ten westen van Port Sarim.

Alleen voor members: Nee

Eisen: Geen

Benodigde spullen: 3 gp

Als je met Hetty gaat praten, vraagt ze je wat je van een oude vrouw als haar wilt. Zeg dat je op zoek bent naar een quest. Ze weet misschien wel wat voor je en ze vraagt of je wat meer van de duistere kunsten wilt weten. Kies “What, you mean improve my magic?” Ze kijkt je treurig aan, omdat je bewoording niet zo mooi is. Zeg “Show me the mysteries of the dark arts…” Nu vindt Hetty het wel goed. Ze gaat een drankje voor je maken. Daar heeft ze een paar ingrediënten voor nodig, namelijk burnt meat, een eye of newt, een ui en een staart van een rat.

Ga naar het huisje met de rangedwinkel in het zuiden van Rimmington. Hier lopen een paar ratten rond. Dood er een. Je zult een rat’s tail krijgen. Loop nu naar het noorden en pluk een ui van het veld dat je tegenkomt.

Vanuit het veld met de uien zie je een gebouw in het noordwesten liggen. Dit is de Crafting Guild. Om in het veldje te komen, heb je geen level nodig. Loop er naar toe. Naast de guild staan een paar koeien, dood er een en pak het vlees. Je kunt het al vast koken, zodat het verbrand. Je moet nu ook nog naar Port Sarim, waar een fornuis is. Daar kun je je vlees ook koken. In Rimmington is ook nog een fornuis. Als het vlees niet verbrandt, moet je het gekookte vlees nog een keer koken.

De eye of newt kun je in Port Sarim kopen. In het noordwesten is een magiewinkel. Koop hier je oog voor 3 gp. Kook eventueel je vlees nog op het fornuis in het huisje ten zuiden van de juwelenwinkel, die weer ten zuiden van de magiewinkel is.

Breng alle dingen naar Hetty. Ze vraagt of je alles hebt, je zegt dat dat zo is. Je geeft alle dingen, waarna Hetty het drankje maakt. Zij vertelt dan dat je uit de ketel moet drinken. Als je dat doet, wordt je beter in magic en heb je de quest voltooid.

Beloning: 325 Magic xp.

Quest Points: 1

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: