Runescape Tricks/Community

Goblin Diplomacy

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met de Goblin Generals Wartface en Bentnoze in Goblin Village, ten noorden van Falador

Alleen voor members: Nee

Eisen: Geen

Benodigde spullen: 3 Goblin mails (dood goblins of doorzoek tijdens de quest de krat in het westelijke huisje van Goblin Village), ongeveer 50 gp, 2 woad leaves (te koop bij Wyson the Gardener in het park van Falador. Bied 20 gp, dan krijg je de tweede gratis), 2 uien (pluk bij het huisje van Fred the Farmer in Lumbridge of bij de mijn bij Rimmington), 3 redberries (pluk van de struiken aan de zuidoostelijke kant buiten Varrock, ten noordwesten van de mijnplaats of koop in de Food Store in Port Sarim)

 

Als je binnen komt, ruziën de twee goblin generals. De twee goblin generals kunnen maar niet besluiten wat de nieuwe kleur van hun armour zal worden. De ene generaal noemt de andere dik, hij wil jou mening horen. Kies een van de twee opties, welke maakt niet uit. Ze zullen weer wat zeggen, dat het niet uit maakt wat je zegt. Vraag of jij misschien een kleur voor ze uit moet zoeken. Ze beginnen weer met ruziën, stel voor dat er een andere kleur moet komen. Ze willen de nieuwe kleur wel eerst zien voordat ze beslissen. Nu moet jij ze wat prototypes voorleggen. Ze willen eerst oranje armour.

Ga naar de heks Aggie in Draynor Village en vraag of ze rode, gele en blauwe dyes kan maken. Met de spullen hierboven kun je ze maken. Gebruik de rode dye met de gele, dan krijg je oranje. Kleur één goblin mail oranje en één blauw. De blauwe goblin mail zullen ze na de oranje vragen, daarom hebben we die alvast gemaakt.

Ga terug naar Goblin Village, ten noorden van Falador. Praat met de generaals achterin, ze zullen weer gaan ruziën. Geef ze het oranje prototype, ze zullen een proefpersoon oproepen. De naam van deze proefpersoon is Grubfoot. Hij moet het armour gaan dragen. De generaals zijn het er over eens dat dit niet mooi staat. Ze willen iets blauws. Gelukkig heb je dat al als het goed is meegenomen. Geef het, als je daar de tijd voor vindt tussen al dat ruziën door. Nu willen ze bruin, de normale keur. Geef ze dan de mail van een normale (bruine) goblin. Deze mails kun je in de kratten rond Goblin Village vinden. De bruine kleur vinden ze wel mooi. Je krijgt een gold bar als beloning voor je werk.

Beloning: 200 Crafting xp. Gold bar

Quest Points: 5

3 reacties »

 1. alles goed vermeld

  Reactie door Tom bruyneel — december 22, 2008 @ 2:37 pm

 2. waar is aggie

  Rsnieuws: Aggie is in het huis boven het huis van de Wise Old Man. Dus:

  Aggie
  ———|
  ———Wise old man
  ———|
  ———Bank

  Reactie door aap — juni 11, 2009 @ 3:41 pm

 3. kan de red berries niet vinden

  Rsnieuws: Die kan je ten noorden van de oost-zuidelijke mijn van Varrock vinden.

  Reactie door frank — juni 18, 2009 @ 2:47 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: