Runescape Tricks/Community

Runecrafting Guild

De Runecrafting guild is te bereiken via de portaal in de muur op de eerste etage van de Wizards’ Tower. Je hebt 50 Runecrafting nodig en moet Rune mysteries hebben voltooid. De guild is voor gratis spelers en members.

Je zult naar de Runecrafting guild worden geteleporteerd. Het is een kleine kamer in de vorm van de Wizards’ Tower. De guild bevat een minigame, een aardbol en wat bezienswaardigheden om mee te spelen. Je kunt met de bezienswaardigheden niet veel, alleen activeren.

In het midden van de guild staat een wereldkaart. Je kunt op dit ding zien waar de altaren liggen. Je hebt wel een talisman nodig om te zien waar het altaar ligt. Je neemt bijvoorbeeld een air talisman mee, je kijkt op de wereldkaart en neemt de optie “Reveal”. Er zal dan een rune gaan knipperen op de wereldkaart. Op die plaats is het altaar waar je de rune kunt maken. Onderin de hoek staat ook nog de beschrijving waar het altaar ligt. Je kunt niet via de wereldkaart naar je bestemming reizen. Je zult dit via de Abyss, teleports van The Great Orb Project of door er heen te lopen moeten doen.

In het noorden van de guid kun je de minigame The Great Orb Project starten. Er lopen twee tovenaars rond waar je de minigame kunt starten. Er staan ook vier portalen die na een tijdje open gaan nadat je je bij een team aangesloten hebt. De minigame speelt zich niet in de guild af, maar bij de altaren van Runecrafting altaren.

Verder staan er ook nog wat nutteloze bezienswaardigheden. Je kunt bijvoorbeeld een machine activeren waardoor er een orb naar beneden en omhoog stuitert. Het is dus nutteloos.

In de guild lopen ook nog twee mensen die iets speciaals kunnen doen. Wizard Korvak kan namelijk pouches repareren en verkopen. Er zit hier wel een prijs aan vast. Hij repareert en verkoopt alleen large en giant pouches. Medium pouches geeft hij gratis. Small pouches kun je van de Zamorak Mage krijgen. Hier is de prijslijst voor het kopen en repareren van pouches:

 • Large pouch laten maken – 9.000 gp
 • Giant pouch laten maken – 12.000 gp
 • Medium pouch kopen – 0 gp
 • Large pouch kopen – 25.000 gp
 • Giant pouch kopen – 50.000 gp

Ook is er nog een vrouwelijke tovenaar, genaamd Wizard Elriss. Ze beheert ook de winkel van de guild, waar je de tokens van de minigame kunt inwisselen. Je kunt in deze winkel talismans, runecrafting-kleding, teleporteertabletten voor altaren, een staf waar je talismannen in kunt doen en rune essence kopen.

Wizard Elriss zegt ook dat ze met een nieuw project bezig is, namelijk het omni-talismanproject. Ze vertelt dat ze hieraan werkt sinds de Duke of Lumbridge de eerste air talisman naar Sedridor heeft verzonden. Nu heeft ze een lange tijd talismannen bestudeerd en gelooft dat ze een nieuwe talisman kan ontwikkelen die alle talismannen in één heeft. De omni-talisman geeft toegang tot alle altaren. De talisman kan ook worden gecombineerd tot een tiara of een staf. Wanneer je alle twaalf soorten talismannen, tiara’s of runecrafting staven die er bestaan aan Elriss laat zien, zal ze een omni-talisman voor je maken. Je hoeft de talisman, tiara of staf niet in te leveren, alleen te laten zien. Voor elke soort die je aan haar laat zien, krijg je runecrafting xp.

 • Air – 9 xp
 • Mind – 9 xp
 • Water – 11 xp
 • Earth – 17 xp
 • Fire – 27 xp
 • Body – 50 xp
 • Cosmic – 109 xp
 • Chaos – 216 xp
 • Nature – 531 xp
 • Law – 1.428 xp
 • Death – 4.242 xp
 • Blood – 6.957 xp

In totaal is dat 13.606 xp. Wizard Korvak kan je omni-talisman omzetten naar een omni-tiara of omni-staff. Als je je omni-talisman verliest, kan Wizard Elriss je gratis een nieuwe geven. Ze geeft je ook een nieuwe als je een omni-talisman hebt omgezet naar een omni-tiara of omni-staff.

Je kunt de guild verlaten door het portaal wat in de muur zit.

3 reacties »

 1. je moet ook vermelden dat je zegt of het member of non-member is!!!!!!

  Scrachasniff:
  Dat laatste!

  Rsnieuws:
  Kijk nog eens boven het eerste plaatje. Daar staat het heel duidelijk.

  Reactie door jengske — maart 2, 2009 @ 7:59 pm

 2. gjhg

  Rsnieuws: ehh..?

  Reactie door ghj — april 8, 2009 @ 5:18 pm

 3. hoe kan je er dan geld mee verdienen?

  Reactie door Anoniem — augustus 5, 2009 @ 12:40 pm


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: