Runescape Tricks/Community

Vampire Slayer

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met Morgan in Draynor Village. Hij vertelt je dat een vampier Draynor Village teistert, daar moet een einde aan komen

Alleen voor members: Nee

Eisen: Je moet een vampier van level 34 kunnen doden

Benodigde spullen: Een hamer en 2 gp

 

Morgan is in het 1e laatste huisje ten zuiden van de bank. Hij vertelt het verhaal van de quest: de vampier Count Draynor teistert Draynor Village. Als Morgan klaar is met zijn verhaaltje klim je de ladder in zijn huisje op. Daar ligt garlic in een cupboard, pak die. Morgan heeft je verteld over een man die vampierenjager was, de man waar hij het over had staat te zuipen in de Blue Moon Inn. De Blue Moon Inn ligt zuidelijk van de General Shop in Varrock. Ga er heen en zoek de dronken Dr. Harlow. Praat het hem en vraag hoe je vampieren moet doden. Hij wil een biertje, koop en geef hem die. Hij geeft je nu een wooden stake. Hij vertelt ook dat je een hamer en garlic nodig hebt bij het doden van vampieren. Hamers zijn te vinden in General Shops en garlic heb je als het goed is al uit het kastje bovenin het huis van Morgan gepakt.

Ga terug naar Draynor en haal je armour, wapens, food (als je dat nodig hebt), hamer, garlic en wooden stake van de bank. In het noorden van Draynor Village staat een groot spookhuis, Draynor Manor genaamd. Ga dat huis binnen, de deur klapt meteen dicht en je kunt niet meer naar buiten. Loop naar het oosten van het kasteel en ga de grote ladder af. Hier ligt de vampier. Open de kist en dood de vampier. Je kunt het kasteel weer uitkomen door de uitgang in het oostelijke kamertje.

Beloning: 4.825 Attack xp.

Quest Points: 3

2 reacties »

  1. Die vampier is best makkelijk.

    Reactie door Rangenub237 — augustus 31, 2008 @ 5:15 pm

  2. ik kan de vampier nooit meer doden

    Rsnieuws: heb je de staak bij je?

    Reactie door thibo — december 23, 2008 @ 9:49 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: