Runescape Tricks/Community

Heroes Guild

De Heroes Guild kun je betreden na het voltooien van de Heroes Quest. De Heroes Guild ligt bij de passage die onder de White Wolf Mountain loopt in de buurt. Dat is dus ten noordwesten van Falador, ten noorden van Taverly en ten zuiden van Burthorpe. Je kunt met Achiettes bij de guild praten als je de quest wil starten. Mensen die de quest voltooid hebben kunnen naar binnen.

plattegrond6

Je ziet hier twee standbeelden van twee helden staan: Arrav Camorra. Als je examine doet zul je een bericht zien dat de Fountain of Heroes naar beneden is verplaatst. Vroeger stond hier de fontein waar je je glory’s kunt opladen, maar Jagex vond het leuk ons extra te laten lopen en heeft de fontein naar beneden verplaatst.

In het westen van de eerste verdieping zie je nog een tuin met een dode boom en 4 levende. Niet zoveel bijzonders dus.

rune-rockDe grot onder de Heroes Guild is wel leuk. Hier is een Blue Dragon met een hek ervoor. Hier kun je je magic en ranged trainen. De Fountain of Heroes waar je je Amulets of Glory kunt opladen is verder de grot in. Als je hier een Amulet of Glory zonder teleports in doopt, kun je weer 4 keer teleporteren. Het verhoogt dan ook de kans dat je edelstenen tijdens het trainen van de Mining Skill krijgt. Verder zijn er 2 Adamant Rocks, 2 Mithril Rocks, 10 coal rocks en 2 rune rocks te vinden.

Op de eerste verdieping staat een oude Hero die niet meer vecht: Hellemos. Hij verkoopt nu een Dragon Mace en een Dragon Battleaxe aan iedereen die de guild kan betreden.

dragon-battleaxe Prijs: 200.000 gp

dragon-macePrijs: 50.000 gp

Je ziet ook een Prayer Altar op de eerste verdieping.

De tweede verdieping is niet zo bijzonder: alleen een paar kisten waar je de gebruikelijke troep uit kunt halen

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: