Runescape Tricks/Community

Prayer Guild

De Monastery ligt tussen Edgeville en Ice Mountain. De Monastery is eigenlijk een prayer guild. Je hebt 31 prayer nodig om de eerste verdieping te komen. Monastery is Engels voor klooster, wat natuurlijk alles met bidden (to pray) te maken heeft. Je moet als je vanaf Edgeville naar de Monastery wil richting de wildernis, maar je komt er niet door heen. Vroeger moest je dat wel, maar sinds de wilderness ditch hoeft dat niet meer.

Als je van het noorden (meestal vanuit Edgeville) binnenkomt, zul je eerst schapen tegen komen. Daarna zul je als je member bent Brother Althric aantreffen. Hij speelt een rol in de Garden of Tranquillity quest. Hij is de tuinmanmonnik en is daarom erg trots op zijn rozen. Je mag er ook beslist niet aankomen als je de Garden of Tranquillity quest nog niet hebt gedaan, dan springt hij uit zijn vel! Naast hem staat Brother Bordiss, een dwerg die is toegetreden tot het klooster. Hij is altijd stil, behalve in Perils of Ice Mountain. Daarin vloekt hij veel.

Bij de monastery lopen veel monniken. Je kunt ze doden, maar als je met ze praat kunnen ze ook je hitpoints weer vol maken.

Het veldje met cabbages in het noorden kan handig zijn in de Black Knight’s Fortress quest.

In het zuiden staat Abbot Langley. Hij zal je tegenhouden als je geen 31 prayer hebt en toch probeert naar boven te gaan.

Er zijn twee trappen naar boven: een in het westen en een in het oosten. In het oosten van de eerste verdieping staat Brother Jered. Hij zal je Unblessed symbols die je met crafting hebt gemaakt blessen, zodat ze Holy Symbols worden.

In het noorden van de eerste verdieping is een prayer altar. Dit is geen gewoon altaar. Je krijgt namelijk 2 extra prayer points bovenop je level. Als je dus 31 prayer hebt, laad je voor 33 op bij dit altaar! Dat is niet tijdelijk. De bonus blijft staan totdat je de prayer points gebruikt.

In het westen van de eerste verdieping liggen een monk robe top en een monk robe bottom. Deze zorgen er voor dat je prayer points wat minder snel omlaag gaan als je je prayer gebruikt. Er loopt ook een schorpioen rond, die speelt een rol in de Scorpion Catcher quest.

1 reactie »

  1. 🙂

    Reactie door jippo127 — september 27, 2008 @ 10:33 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: