Runescape Tricks/Community

The Restless Ghost

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met Father Aereck in de kerk van Lumbridge.

Alleen voor members: Nee

Eisen: Je moet jezelf kunnen verdedigen tegen een skelet van level 13

Benodigde spullen: Geen

 

De priester heet je welkom in de kerk van Saradomin. Zeg dat je op zoek bent naar een quest. Dat komt goed uit, omdat Father Aereck een probleem heeft. Zeg dat je wel wilt helpen. Er is een geest op het kerkhof van Lumbridge. De priester wil hem graag weg hebben, het is namelijk niet zo fijn als je een geest op je kerkhof hebt. Je moet naar de vriend van Father Aereck om raad te vragen, de naam van de vriend is Father Urhney. Hij woont in een hutje in het zuidwesten van de moerassen van Lumbridge. Hij raadt je aan om via het zuiden het kerkhof te verlaten, maar het is daar wel gevaarlijk.

Father Urhney woont helemaal in het zuidwesten van het moeras onder Lumbridge. Je kunt via het moeras gaan, zoals Father Aareck zegt, maar je kunt ook eerst richting Draynor Village lopen en daarna het moeras in. Dat is veiliger. Loop bij de ingang van het moeras bij Draynor Vilage naar de coalmijn tegen het westen van het moeras, je zult vanzelf een huisje tegenkomen. Dat is het huis van Father Urhney.

Praat met Father Urhney. Hij is een beetje boos op je, omdat hij aan het rusten is. Zeg dat je door Father Aereck bent gezonden. Father Urhney beseft dat hij maar beter met je kan praten en vraag wat er aan de hand is. Vertel van het probleem met de geesten. Father Urhney vindt Father Aereck een lastig persoon en hij vertelt dat hij niet terug kan gaan. Hij moet de eerst komende twee jaar bidden. Je krijgt een Amulet of Ghostspeak, misschien kan dat helpen. Je krijgt hem ook weer als je hem vroeger eens kwijt bent geraakt. Je kunt met dit amulet met geesten praten en Father Urhney vertelt je dat veel geesten nog op aarde zijn, omdat ze nog een belangrijke taak moeten afronden. Als je met de geest kunt praten, kun je er misschien ook achter komen wat de geest nog moet doen. Zo kun je het probleem oplossen.

Doe het amulet om en ga terug naar de kerk in Lumbridge. Open de grafkist in het schuurtje op het kerkhof, dan zal er een geest verschijnen. Praat met hem als je het amulet van Father Urhney om hebt. Je vraagt hoe het met hem gaat, hij zal er versteld van staan dat je hem kunt verslaan. Zeg “Yep, now tell me what the problem is”. De geest vertelt dat een tovenaar zijn hoofd heeft gestolen. Daarom kan hij niet naar de volgende wereld. Zijn hoofd ligt in de kelder van de Wizards’ Tower ten zuiden van Draynor Village.

Loop naar de toren en ga de kelder in. Wandel vervolgens door de gang en loop naar het altaar. Doorzoek het altaar, dan zal je het doodshoofd krijgen. Een skelet van level 13 zal je aanvallen, negeer dat skelet gewoon. Breng het doodshoofd naar de kist van de geest in Lumbridge, hij zal je hartelijk bedanken en belonen met wat Prayer ervaring.

Beloning: 1.125 Prayer xp. Amulet Of Ghostspeak en je kunt bij Father Aareck voor een klein prijsje je grafsteen, die je krijgt als je doodgaat, laten veranderen

Quest Points: 1

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: