Runescape Tricks/Community

mei 29, 2009

Kaarten van grotten en spamfilter

Filed under: Runescape — rsnieuws @ 2:20 pm

RunescapeAl sinds we de wereldkaart hebben uitgebracht, wilden mensen dat de grotten er ook op zouden komen te staan. Zoals Mod Ash al in zijn development diary over kaarten van grotten vertelde, was dat niet zo simpel als het lijkt. We denken echter dat het de moeite waard was. Het zal nu gemakkelijker zijn om ondergronds je route uit te stippelen. Je kunt nu ook de pijl die aangeeft waar je bent, aan en uit zetten voor als het informatie op de wereldkaart verbergt die je wilt lezen. De zoekfunctie op de kaart is ook verbeterd, zodat je de plaatsen waar je naar op zoek bent gemakkelijker kunt vinden.

Dungeon MapDe volgende update is een spamfilter, die je chatvenster van berichten als “you swing your pick at the rock” verlost. We hebben ons door de belangrijkste skillgerelateerde activiteiten heen geworsteld en 2.700 berichten aangevinkt die als spam worden gefilterd. Om deze functie aan te zetten, moet je met de rechtermuisknop op de gametab onder het chatvenster klikken en “filter game” selecteren. Wees niet bang dat belangrijke informatie niet wordt getoond; berichten als “you are horribly burnt by the dragon’s fire” (als je tegen draken vecht zonder de juiste uitrusting) zullen nog wel worden getoond.

We hebben ook het uiterlijk van de leprechauns, hitwolkjes en de hitpointbalk vernieuwd. Dat zijn gewoon een aantal grafische verbeteringen die we continu naast de normale updates aan het spel doen. Je zult ook zien dat de hitpointbalk van monsters met meer dan 200 hitpoints verlengt is, maar wees niet bang: ze hebben niet meer hitpoints gekregen! Je kunt er alleen beter door zien hoeveel hitpoints het monster waar je tegen vecht, nog heeft. De leprechauns staan nu ook iets dichter bij hun farming patches.

We hebben ook een verandering aan de gratis wereld gedaan door de meeste opties die naar membersdingen wijzen, te verwijderen, zoals zakkenrollen, afsnijweggetjes van agility en quests voor members. Hierdoor wordt het gratis spel meer zoals het moet zijn: een leuk spel op zichzelf en geen demo voor de membersversie. Geen van deze dingen zullen echter uit de membersversie verdwijnen.

Veel plezier, of het nu als gratis speler of member is.

Mod Fetzki
Hoofd van RuneScape

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: